EDIFIER fan club

Bok, kupila sam zvučnike Edifier S2000mkiii. E sad, dosta su mi glomazni za komodu na kojoj je tv. Jel bi mogla ja njih držati na podu ili neka druga opcija. Dnevni i nije tako velik, do nekih 20m2. Možda su mi i prejaki za taj prostor. Molim pomoć.
Stalci za zvucnike dali ti stanu pored? fotka prostora kod tv?

Kažeš da su glomaznim za komodu.. Jel to znači da ipak stanu ili fizički ne stanu pokraj televizora.. Držati te zvučnike na podu (iako nisam grandmaster audiofilije) u zvučnom smislu mislim da nije moguće optimalno rješenje

Ima netko iskustva s garancijom preko ozone.hr? Moj T5 je crkao nakon mjesec i pol dana, lampica svijetli, ali ne svira. Probao i direkt ga spojit, i na R2750DB, ali zvuka nema.
Evo čisto ako se netko nađe u sličnoj situaciji. Sve je trajalo otprilike 2 mjeseca. GLS je brzo nakon kreiranja reklamacije na njihovoj stranici došao po paket. Trebalo je oko 2-3 tjedna da to dođe k njima te onda procedura servisa itd. Nakon mjesec i pol sam pitao koji je status te rekao da ću podići žalbu putem MINGO, tada su odjednom dobili informacije da je popravljen i da se treba vratit njima na skladište, pa nakon toga budu slali meni. Je li slučajnost ili nije, ne znam, ali iskreno katastrofalno iskustvo reklamacije.

To izgleda skroz OK, bas u ravnotezi s divovskim TV.
Daj im tjedan dana da se naviknes. Nema prejak zvucnik, samo manje gasa dajes.
Uzivaj ako ti pase zvucni "potpis".
Lp

Ma kakvi glomaznim.. Taman.. Ne diraj.. Super izgleda.. Vrati par stranica nazad na ovoj temi pa češ vidjeti kako na moj tv izgledaju Edifier R2750 db..

Ma kakvi glomaznim.. Taman.. Ne diraj.. Super izgleda.. Vrati par stranica nazad na ovoj temi pa češ vidjeti kako na moj tv izgledaju Edifier R2750 db..
Ja te iste trenutno imam na pc-u, oko 27" monitora, sjedim metar ispred njih. I naravno da nisu preveliki, bitan je zvuk..prošli zvučnici su mi bili edifier 1280dbs ali bio je dosta slab i loš zvuk, morao sam ih upgradeati.

Prodajem s2000 mk3, kupljeni na ozone pred godinu dana, rijetko kad ih koristim, više sam na slušalicama, pa ak ima ko zainteresiran moze mi se javit u pp
Bok, kupila sam zvučnike Edifier S2000mkiii. E sad, dosta su mi glomazni za komodu na kojoj je tv. Jel bi mogla ja njih držati na podu ili neka druga opcija. Dnevni i nije tako velik, do nekih 20m2. Možda su mi i prejaki za taj prostor. Molim pomoć.