A4tech x7 vs Razer Abyssus

A4Tech...
(Možeš ga kupiti i jeftinije pod brandom "Caynon" i/ili "Samsung")

Znaci bolji je od Abyssusa.I ako bi si kupio neku bolju podlogu,dali bi osjetio sa tim misem promijene u igricama?

ne , nećeš igrat ni 0.00001% bolje samo će ti možda ruci bit udobnije.Bitan je skill!

Ja sam sebi sinoc evo kupio taj X7 mis i platio sam 170 kn mogu reci da je puno bolji od razer abyssus-a.

Pozdrav.Nije mi se htjelo otvarat novu temu,pa sam ovu refrsho malo.Naime,dali neko zna kako se stavlja skirpta na a4tech 710 bh.Naime sam A4tech na svojoj stranici nudi skripte.Procitao sam objasnjenja,no problem je sto redoslijed neide tako kod mene.Nemogu nac Oscar Data.Nego nađem Data u program files i ona stavim skriptu u mapu i download to mouse i nista nema razlike.Jos vas molim ako ima neko jos neki skripti za mis neka mi se javi
Hvala

To nije OSCAR Gaming Laser mouse da može koristiti Oscart skripte. To je Anti-vibrate mouse. Za njega makroe moraš sam...
Dokaz: http://www.x7.cn/en/product.asp?id=50
Nikako nije bolji od Razer Abyssus jer koristi loš optički senzor koji kako bi imao 2000dpi čak interpolaciju koristi.
Abyssus je bolji u svemu osim u broju tipki.
Jel mi moze neko rec dali je Razer Abyssus bolji od A4tech x7 710-BH.Naime kupio sam si danas x7 i hocu dokazat prijatelju da je on dobar ko i Razer Abyssus.Pa vas molim dali mi mozete rec dali sam uzeo dobar mis za 138 kn ili sam si mogao uzet bolji.Hvala