World of Warcraft Cijena

nek ti neko posalje scroll of resurection (mogi ti i ja poslati) i dobisas free upgrade accounta na catu...
When your friend accepts your invitation and returns to WoW, he or she immediately receives the following FREE rewards for ONE character:
character boosted to level 80
limited time offerFREE
upgrade to Cataclysm
7 FREE days of game time
FREE character move to your realm and faction so you can play together
http://eu.battle.net/wow/en/services/scroll-of-resurrection/

Poslo mi je vec fren al acc mi je frozen od 14.5 ove godine pa nemogu , ali sve jedno jel znas mozda koliko bi to kostali samo da nisu vise od 300 :/.
Edit : Boost na 80 lvl je jedino ako ce neko prodati acc ako se mene pita jer posteno je najbolje i najzabavnije i najbolji osjecaj kad se dodje na 85 lvl lol.

imas na g2play.net wotlk 135kn i cata 105kn ;)

Znam ali na mojoj maestro debitnoj kartici nema security number na pozadini pa zato nista od toga , bar ja mislim da nemogu
probao sam vec nemogu unjeti cvc.
Znas li od prilike koliko kostaju u Hrvatskoj od prilike

I

Pa zar bas nitko nezna :/

Daj smiri se postao si već 5 puta a pred jedva sat vremena si otvorio temu.. sačekaj malo šta si nervozan?

Lol pa nisam nervozan 3 puta sam odgovorio covjece a napisao sam jos 2 poruke jer mi je topic padao prema dnu :)

Hvala na odgovoru , samo jos da pitam zasto je Cataclysm toliko jeftiniji od Wrath of the Lich King ?
Bok svi , evo kako je ljeto došlo bio bi red nastaviti WoW.
Moram još kupiti Wotlk i Cataclysm, ali koliko bi to kostalo ? Pitao sam nekoga i rekao mi je od prilike 270-300 kn ali nisam siguran.
I usput
igram na Stormrage