World of Tanks

Tko ima 15k bondsa viska u bond shopu su ubacili FV 215B 183.
Zabavan tenkic i napokon nesto sto mozda i vrijedi dati tolike bondse.
Hoce biti samo neko odredjeno virjeme za bondse ili ostaje tu za iiiiihaaaaahaaaaaaj vremena?
Ehhh to ne znam ali ako cemo gledati dosadasnju praksu onda bi trebao ostati tu zauvijek

Dilema Kpz 50t ili FV 215b ? Za FV trebam još 1000 bondsa, a za Kpz 2000. Nisam pametan što da uzmem.

Dilema Kpz 50t ili FV 215b ? Za FV trebam još 1000 bondsa, a za Kpz 2000. Nisam pametan što da uzmem.
Jbg jedno je medium drugo je heavy.
Zavisi sta vise volis koji stil igre, Kpz kazu da je odlican medium, FV je onako odlican top dok je sve ostalo bezveze.
Ja da mogu birati ja bih isao na Kpz.

FV je smeće koje svi buše kako žele. Gun je jako dobar ali oklop je katastrofa. Može se desiti pokoja dobra partija ali samo ako baš naletiš na nekoga tko nema pojma šta radi...svi ostali jedva čekaju da te vide na mapi.
Nikad neću prežaliti bondse koje sam dao za njega.
Kpz nemam tako da ne znam iz prve ruke ništa. U borbi kod drugih ljudi djeluje ok.

U pola igre me izbacio sa servera i više mi nije dozvoljavao da uđem u igru. Stalno me izbacivao. Sa drugim akauntima nemam problema.Kada uspijem na par sekundi vidjeti što se događa vidim da sam u igri sa nekim likom u vodu ( igramo zajedno). A ja uopće nisam pokrenuo bitku. ???? ....Uspio sam pomoću SMS poruke resetirati pasvord. Zanima me jeli to dovoljno ? Pokrenuio sam igru i sada je OK, ali ću ipak par dana odmoriti.
neko ti je hakiral akaunt(ili komp, mejl, nekaj) i igra na njemu, koristeci tvoje log in podatke
kak znam? ja sam koristil akaunte od nekoliko prijatelja, i kad sam ja igral na njemu, a on se u tom trenutku ulogira, mene izbaci (na log in prozor) a njega vodi ravno u borbu koju sam ja pokrenul.
pa onda se ja opet ulogiram i onda njega izbaci. i tak ukrug dok skuzimo da to mi radimo
ulazili smo u igru na isti user nejm i pasvord
obavezno ukljuci i 2 step authorisation pa ces tak stitit svoje ulozene sate i zivce u garazu
za dodatna pitanja i pomoc sam na raspolaganju kolega
Hvala na odgovoru ( malo duže me nije bilo pa tek sada pišem). Imao sam sreće jer ništa nije prodao, a čak mi je i zaradio :-) Promijenio sam pasvord, a 2 step autorizaciju imam od prvoga dana. To me je i spasilo. Nikada nigdje nisam igrao WOT osim kod kuće na mom PC-u.LP

U pola igre me izbacio sa servera i više mi nije dozvoljavao da uđem u igru. Stalno me izbacivao. Sa drugim akauntima nemam problema.Kada uspijem na par sekundi vidjeti što se događa vidim da sam u igri sa nekim likom u vodu ( igramo zajedno). A ja uopće nisam pokrenuo bitku. ???? ....Uspio sam pomoću SMS poruke resetirati pasvord. Zanima me jeli to dovoljno ? Pokrenuio sam igru i sada je OK, ali ću ipak par dana odmoriti.
neko ti je hakiral akaunt(ili komp, mejl, nekaj) i igra na njemu, koristeci tvoje log in podatke
kak znam? ja sam koristil akaunte od nekoliko prijatelja, i kad sam ja igral na njemu, a on se u tom trenutku ulogira, mene izbaci (na log in prozor) a njega vodi ravno u borbu koju sam ja pokrenul.
pa onda se ja opet ulogiram i onda njega izbaci. i tak ukrug dok skuzimo da to mi radimo
ulazili smo u igru na isti user nejm i pasvord
obavezno ukljuci i 2 step authorisation pa ces tak stitit svoje ulozene sate i zivce u garazu
za dodatna pitanja i pomoc sam na raspolaganju kolega
Hvala na odgovoru ( malo duže me nije bilo pa tek sada pišem). Imao sam sreće jer ništa nije prodao, a čak mi je i zaradio :-) Promijenio sam pasvord, a 2 step autorizaciju imam od prvoga dana. To me je i spasilo. Nikada nigdje nisam igrao WOT osim kod kuće na mom PC-u.LP
Primjetio sam da se dosta u zadnje vrijeme spamaju ljudi u chatu ono neko te kao prijavio za nesportsko ponasanje, da izbjegnes ban loguj se i ostavi neki svoj feedback i ima link u poruci.
Klasicna navlakusa i phishing pa eto neka se zna, nadam se da nisi bio zrtva slicne radnje.

Ne. Pozvao me lik u vod za vrijeme borbe. Kada sam se uspio povno logirati pogledam status tok lika i piše na Wot-Life da nije igrao više od mjesec dana.

Je li WoT živ još uvijek? Stavio sam na download nakon više od godine dana ali vidim da užasno sporo skida

Je li WoT živ još uvijek? Stavio sam na download nakon više od godine dana ali vidim da užasno sporo skida
Radi..radi. I to jako dobro .

Vidim...hrpa novosti i dosta beskorisnih stvari...poneki premium tenk, ne znam otkud ali dobro...uzeo 90 dana premiuma ako mi se ne zgadi prije pa opet odustanem...i još moram grajndati sa Škodom T-25, čisti mazohizam

Vidim...hrpa novosti i dosta beskorisnih stvari...poneki premium tenk, ne znam otkud ali dobro...uzeo 90 dana premiuma ako mi se ne zgadi prije pa opet odustanem...i još moram grajndati sa Škodom T-25, čisti mazohizam
Promijeni si pristup nacinu na koji igras i koja su ti ocekivanja.
Ako moras grajndat sa Skodom t-25 i ako te ne bude islo onda ti je to automatski razlog zasto da odustanes.
Zato umjesto sto moras grajdnat slozi si metalni sklop da sa Skodom T25 ides se zabavljat i pokusati iz svake partije izvuci nesto zanimljivo ili ako nista na kraju ne ide barem neku zabavnu situaciju.
Ako grajdnas neku liniju i naidjes na tenka koji je bas uzasno los i ne ide sa njim, onda predjes na neku zabavnu liniju i skupljas sa njom free XP sa kojim samo preskocis tog tenka.
Ja sam evo neki dan zavrsio Italijanske TD i upicao Minotaura.
Odlicna linija, po meni jedan od zabavnijih koje sam igrao izuzev stock tier 7 tenka. Igrati sa njim dok je go golcat i bez ikakve nadogradnje je meni bilo uzasno iskustvo.
Zato sam ga pauzirao, igrao Njemacku TD liniju (Grile) i skupio dovoljno xp-a da otkljucam sve module na Italijanu i onda je to totalno drugi tenk postao, zabavan i pouzdan.
Ja u svaku partiju udjem sa pretpostavkom da ce biti poraz ali dam si zadatak da ako nista nanesem sto vise stete. Nekada se izgubi 15:1 u roku od 2 minute ni ne dodjem na zacrtanu poziciju ali sta se moze, te partije imaju svoj postotak zastupljenosti i treba se pomiriti sa tim.
Unatoc svemu WoT je idalje zabavna igra i nudi veliki nivo raznolikosti da se isplati idalje gejmati na njemu.

ma....
ja sam nakon više godina pauze...... prije cca godinu dana počeo opet igrat.....
skoro ništa ne grindam...... igram desteak tenkova iz garaže..... najviše tier 9..ali imam od tier 7 do nekoliko 10ki...... i samo se zabavljam......
odigram 10 -20 partija dnevno i to je to.......
je da mi je win ratio pao sa 57% na 54%..... ali me to ne sekira previše......
na početku mi je bilo čudno jerbo su skoro svi tenkovi u igri bili neki nepoznati..... a ja igram uglavnom sa dinosaurima ala t30 i maus.....
boli me kuki..... nikad nisam dao ni kune ni eura za igru..........

Full je istražen što se tiče modula ali je problem što iz njega idu 3 linije - heavy, medium i light...svi 50k+ expa...medium sam već otključao, sljedeći je heavy i brijem da ću odustati i skupljati free exp...nema smisla. 30% wr, tenk je apsolutno smeće, ne sjećam se da mi je s bilo kojim drugim tenkom ovako loše išlo...a ne ide ni u prilog što volim igrati agresivno, taj tenk nije namijenjen za tako nešto.

Full je istražen što se tiče modula ali je problem što iz njega idu 3 linije - heavy, medium i light...svi 50k+ expa...medium sam već otključao, sljedeći je heavy i brijem da ću odustati i skupljati free exp...nema smisla. 30% wr, tenk je apsolutno smeće, ne sjećam se da mi je s bilo kojim drugim tenkom ovako loše išlo...a ne ide ni u prilog što volim igrati agresivno, taj tenk nije namijenjen za tako nešto.
jel si mozda ZABORAVIO na BLUEPRINTSE?
sa njima mozes otkljucat tenk i doslovno ne kosta nista ak si ih nakupil kroz vrijeme
a "slobodno" iskustvo koristis samo za otkljucat module (ne radi mi slovo na tastaturi da napisem hree exp pa pisem na hrv)
evo ja se isto patim na 3 akaunta sa skodom T 25 da otkljucam t7 light, ALI...
nekad davno sam puno igral sa GER prem t5 Pzr T25 pa znam kolko je tenk "hirovit"
vise je ko Chi-Reeeeee sa svojim 3-clip bubnjem, treba dugo da nanisani i nije bas precizan (GER t5 ima klasik top 1 granata)
treba dobra posada, najvazniji je postao GUNNER jer ima 3 perka koji povecavaju preciznost topa (BiA, Concentration, Armorer)
dva nova skila daju bolju preciznost ko i IAU, znaci tenk se moze dosta dobro podesit da bude precizan na daljinu (mislim da imam vents, iau, binos da sam spotam i snajpam)
posto je nova LT linija uvedena naknadno, isto kao i hevi, trebala bi biti opcija da je tenk "elitan" i da se moze otkljucat "poljske modihikacije" koje daju dva seta opreme, bolju preciznost topa i dodatni kamo, to je must na svim mediumima
i sve ovde navedeno se odnosi na igranje bez hrane tj. extra rations jer ja to ne koristim, preskupo mi je
ja na vecini mediuma narocito brzih ko T 25 imam drugi set za skauta - turbo, LNE, binos, tako da kad sam riba na dnu, ipak mogu bit koristan i skakat od grma do grma, jer dosta igraca bas u toj CZE LT liniji ko da su pali s marsa, oce samo stiskat rahale ko iz mitraljeza i ginu ko muhe, nesto tipicno inace za REWARD t6 lightove
a ono kaj dodatno pomaze grajndu su x5 za win dodatne misije i busteri uz prem acc (moj klan vise ne aktivira bustere )
tako da se moze dobit i soma expa za loss, a za win soma-dva i ak imas x5 onda i 5-6-7-8 soma
a to je po mnei bolji nacin grajnda narocito nizih tirova a da se ne trosi slobodno iskustvo

Dap, totalno sam zaboravio da blueprints postoje. Imam taj njemački premium i nije loš, isto ništa posebno ali da se igrat s njim pošto je ipak tier 5 u usporedbi s ovim.
btw preporučate li neki tenk koji se može uzeti za bondse? Imam 9,5k pa razmišljam uzeti nešto (ili 2)

sutra je PEČ, a ko još nije do sad otvoril TD linije njemacke, usa, rus i jap
ovo je NOVO:
apsolutno SVAKI tenk ce imat stock i unaprijeđeni TOP koji je vezan SAMO ZA NJEGA !!! isto tako i MOTOR a mozda i RADIO
a kaj to znaci? nema vise ko do sada u njemackoj liniji da je dugi 8.8 L71 otkljucan na jednom tenku odma dostupan na drugima. NE. sad se za svak itenk treba otkljucavat posebno
kad se radio update hevija, isto se dogodilo, dugi 8.8 je bil na tigeru H i P, i na panter2, pa su onda dobili svako svoj top (tig P ima svoj, tig H 1,2 svoj, panter 2 svoj koji je stari 8.8 L71, ide jos na e 50, vk45 A i B i indien pzr
JgPanter ima dugi 7.5 L70, kratki i dugi 8.8, i 10.5, koji su jos na hrpi tenkova
a JgPanter2 i Ferdinand imaju dugi 8.8, 10.5 i 12.8 za otkljucat i to je isti top (12.8 je stock na JgTigeru)
od sutra nakon patcha ce se za svaki tenk morat otkljucat jedan te isti top PONOVO
ko sad ima resursa, nek otkljuca ak jos nije
isto ce se dogodit i rus obj 268, usa e4, jap td line
kod amera tu je jedan te isti top 105, 120 i 155 na T95 i T30, i to ce sad biti sve odvojeno na svakom tenku, hellcat ce imat drugi top u odnosu na M36
kod rusa se to izgleda vec dogodilo, jer SU 100, 152, ISU 152 i obj 704 imaju samo jedan zajednicki top (najbolji na ISU je drugi top na Obj 704

A što sa nama koji imamo sve otključano ? Hahahha :-) Kog vraga da ja grindam ? :-)
Tko ima 15k bondsa viska u bond shopu su ubacili FV 215B 183.
Zabavan tenkic i napokon nesto sto mozda i vrijedi dati tolike bondse.
Hoce biti samo neko odredjeno virjeme za bondse ili ostaje tu za iiiiihaaaaahaaaaaaj vremena?