World of Tanks

Šta stavit na type 64 od opreme, imam u planu Binocular Telescope, Coated Optics i dvoumim se za 3. dal da stavim egld ili rammer?
U random bitki ga igram ko spotera, a u strongholdu sa lightovima rushamo, pa i egld i rammer dobro dođu...
EDIT ubiti kad malo bolje razmislim, imam i T37 i type64, ko je bolji spoter od njih dva, jednoga ću napravit ko spotera, a drugoga za rush?

Ponekad (zapravo jako cesto) se zapitam kakvi mozgovi uređuju ovu igru... pored svih nedostataka (nebalansirani tenkovi, arty, rng, idiotski matchmaking...) postoje tenkovi koji iz nekog kur*evog razloga nose taman granata da ubiju lajta i tako je jucer napokon kupim bc25t i igram dvije partije gdje napravim 8,5k dmg i ostanem bez granata i ikakve sanse da dobijem partiju
Partija 1 - http://wotreplays.com/site/2757401#arctic_region-panzer_meyer-bat_-ch_tillon_25_t
Partija 2 - http://wotreplays.com/site/2759584#highway-panzer_meyer-bat_-ch_tillon_25_t

onaj bonus sticem vec 2 dana nemrem dobit posaljem frendu uspije iz prve pa di to ima

Isto pokusavam i nema teorije..

Sta se ovo dogadja, vec par dana imam 80-ak posto pobjeda? I to su kvalitetne partije, ne ono 15:2, nego stvarno odlicne partije di svatko zna di treba ic i slicno...

Sta se ovo dogadja, vec par dana imam 80-ak posto pobjeda? I to su kvalitetne partije, ne ono 15:2, nego stvarno odlicne partije di svatko zna di treba ic i slicno...
blago tebi,jučer završil dan sa 40%

Sandbox server invite sam dobio,samo moram sačekati dan da mi acc aktiviraju.Morao sam se pohvaliti lol.

Back to WoT after a short break
Zapravo sam htio odustati od igranja, ali falilo mi je pa sam popustio

Ako netko zna gjde mogu naci neki dobar bonus code za novi account da mi pošalje link, Hvala.
Prefer gold i premium time neki tank tier2-3 mi ne znaci nista posebno ali bolje išta nego ništa!!

Postovani,
Moze li mi neko reci da li dozvoljeno u Republici Austriji: 1. gledanje filmova ( tipa popcorn nisam siguran posto se on buferuje sa torenta a ne bih nista da rizikujem).
2. convert you tobe
3. download pdf literature
4. igranje igrica online tipa world of tanks, cs1.6
Unaprijed Hvala!

Odi ti kod doktora prvo!!!

Ja nikoga nisam uvrijedio sa pitanjem samo hocu da znam...posto nisam informisan oko toga. Sta se smije a sta ne.

Ma ne smijes nista od toga. Najvise sto smijes igrati je cekers a od filmova smijes gledati samo austrijske inace te upecaju i u buvaru strpaju.

Hvala puno na informaciji

.

U Austriji lete tisuće policijskih dronova i snimaju kroz prozore tko gleda popocorn i igra wot :D

Prika stavi ti lipo VPN i radi šta oćeš, samo molim te nemoj igrat wot.

kako su sve ljudi plakali i oprastali se od Wte100 ja sam mislio da nitko nikada vise nece igrati tu liniju, ali Grill-majstor je jedno 10x bolji od prethodnika,
tenk jede malu djecu, 7,8k dmg

No. 29.
Svaka cast. Nije to sam tako

Ako netko zna gjde mogu naci neki dobar bonus code za novi account da mi pošalje link, Hvala.
Prefer gold i premium time neki tank tier2-3 mi ne znaci nista posebno ali bolje išta nego ništa!!
Nisam 100% sta daje al razerov je mislim da je nes prem dana i golda RZNAR-GXGN7-XUXE2-VN2KE

Dear CroRipper_10, you have been admitted to the World of Tanks Sandbox Test. Please familiarize yourself with the information about this Closed Test. Your test account will be activated within 48 hours.

Dear CroRipper_10, you have been admitted to the World of Tanks Sandbox Test. Please familiarize yourself with the information about this Closed Test. Your test account will be activated within 48 hours.
WTF je sandbox test

Evo link, imas sve detaljno tu
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/sandbox-server-global-rebalance/
Ukratko kao neki supertest server, gdje igraci koji su prihvaceni mogu testirati promjene u balansu tenkova koje se planiraju u buducnosti

Arty je totalno nerfan u sandboxu:BC 155 58 3 pogotka u Maus frontalno 2 bez štete 1 oko 400 štete.Kada te arty pogodi tenk je ošamućen 20-30 sekundi to znači da je tenk na cca 50% svojih sposobnosti brzina reload itd.
Ja isto dobio i uspjesno aktivirao kod.
Najbolje od svega je sto nisam nikada igrao World of Warships, ali dobro dodje 7 dana premiuma na tenkicima :)
ja pokusavam cijeli dan, ali bezuspjesno,,,,,,
Ne radi ni meni.
Evo meni radi.
Znači mene bi one stvari koje se dobiju trebale čekati jednog dana ako se uhvatim brodova?
da druze air, tebe ce cekaj taj brodic ak se ikad uvatis brodica
evo bas sam sad gledal za patch brodova sutra i nekaj postal u temi i reko ajd da se i ovog foruma uvatim, nisam dugo
i dotle ulogiran u wows
ovo mi je pisalo
Congratulations, captain! The reward has been successfully claimed and it will be delivered to your account momentarily.
a u luku je ODMA sjello 7 dana premiuma, a posto imam onaj brod dobio sam slot i nekaj para

prema tome, lupajte dok ne uspijee, ak je meni proslo sa internetom prek 2 plasticne case i spagice izmedju njih, onda ce i vama