Veliki ping u cod2

ping je stvar mreže, ne OSa. Razlog je negdje drugdje, možda u smeću, trojancima ili updateima koji možda nešto rade, seedanje torrenta itd. Sve do servera koji može biti u problemima.
-konkretni sumnjivac je uvijek sama linija tj. ISP (razni prekidi, radovi..).

Imam na compu instaliran windows 7 ultimate service pack 1. Ping mi u cod2 bude oko 50 odjednom 300, 500 ili 999. Svasta sam probava ali sve bezuspjesno. Dok sam prije ima XP sve mi islo dobro ping nikad veci od 80.
Jesu li ti torrenti mozda ukljuceni? meni se online zna dogadat da ping ode u nebesa, ako se nesto skida.

Na xp sve mi radi normalno ali na 7 ping uvjek. Toreti su mi iskljuceni. HELP!!

Probaj rateove podesiti.
cl_maxpackets 15, /rate 25000, fps mozete /com_mafps 125,200,250 za najbolji ping

U registry editoru- regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/MICROSOFT/WINDOWS NT/CURRENTVERSION/Multimedia/SystemProfile/
NetworkThrottling vrjednost stavi na heksadecimalnu ffffffff (trenutna vrjednost ti je 10 ili hex - a) to bi brebalo osloboditi bandwith dok igraš igru. kada ga gledaš iz samog editora izgledaće ovako : 0xffffffff

Probaj rateove podesiti.
cl_maxpackets 15, /rate 25000, fps mozete /com_mafps 125,200,250 za najbolji ping
kaki maxpackets 15 koji k pricas gluposti

Ja neigram cod2 pa neznam nego sam kopirao odavde.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-2-ping-problem/55231.aspx

Sve sam probavao ali opet isto. Probavao sam i sa antivirus i firewall isključiti ali isto.

Imam na compu instaliran windows 7 ultimate service pack 1. Ping mi u cod2 bude oko 50 odjednom 300, 500 ili 999. Svasta sam probava ali sve bezuspjesno. Dok sam prije ima XP sve mi islo dobro ping nikad veci od 80.