PC igre

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

big_guy pon 24.9.2018 22:28

Igrao sam preko vikenda ovaj trial na ps4 i moram priznat da me privukla igra.Ispocetka mi je bila bzvz ali nakon cca 2 sata sam se bas uzivio u igru.Prekrasan otvoreni svijet,taktiziranje,dobro napucavanje,puno oruzja,vozila...

Ako.netko kaze da je repetativna nista drugaciji nisu ni far cry,ac,watch dogs itd...Igra je zamisljena kao razbijanje narko kartela,neznam sto se drugo u igri moglo raditi osim polako skidat bosseve.

Jedino moram kupit veci tv (32) jer ne vidim nista ona sitna slova u meniju,mapi itd 🤣

dennocro uto 25.9.2018 22:29

ja sam ju presao, mp je isto super, napucavanje ima par modova, najbolje taktiziranje, noc grmljavina nevrijeme kisa i sniper. vecina ih tako igra. i onda nadmudrivanje. jako zanimljivo jos pogotovo kad imas 4 svoja igraca kao sto smo mi igrali. rjetko tko nas je mogao dobiti.

Seki001 uto 25.9.2018 22:56

Ja je nedavano uzeo za 149kn (popust sa 549kn) ili 70% i pomalo upoznajem igru i mene oduševljava sama igra iako igram sve igre na "noobovski" način al ja to mic po mic malo pomalo rješavam misiju po misiju nadograđivam equipmente i tako, sve u svemu guštam u njoj meni je igra ugodno otkriće...

darijoman ned 10.3.2019 12:41

Pozdrav ljudi

Zanima me skaliranje težine u co op igranju.

Ako recimo ja igram na Extreme ili advanced a moj partner na medium ili easy, na koji način igra to skalira ?

Ista stvar ako ja uključim Tier a kolega nije još taj nivo a igramo zajedno, isto pitanje ?

akdubrovnik sub 8.2.2020 16:06

MOLIM ZA POMOĆ Pozdrav svima molio bi za pomoć.Kad krenem igrat igru u lijevom čošku kompjutera prije je bio krug sa gps kuda idete naravno.Nakon projene kompjutera i ponovo instalirane igre preko steam kad krenem igrati nema mi kruga ili gps kuda idem možda mi možete pomoć.Lp Nino

quickr uto 7.3.2023 14:25
Tony096 kaže...

Igra jos netko mozda ovo ili da bi htio igrat od pocetka?

Gledam da uzmem ultimate edition pa da mogu sa nekime uzivat u sadrzaju koji se nudi..

Eh da imam vremena i da nisam prodao PC

Prešao sam ju sa još 2 frenda, urnebesno iskustvo, svakako preporučam co-op ako je ikako moguće. Kompletno mijenja dojam igre. A predator misija je TOP

Tony096 uto 7.3.2023 19:15
quickr kaže...
Tony096 kaže...

Igra jos netko mozda ovo ili da bi htio igrat od pocetka?

Gledam da uzmem ultimate edition pa da mogu sa nekime uzivat u sadrzaju koji se nudi..

Eh da imam vremena i da nisam prodao PC

Prešao sam ju sa još 2 frenda, urnebesno iskustvo, svakako preporučam co-op ako je ikako moguće. Kompletno mijenja dojam igre. A predator misija je TOP

A je*emu

Isprobo malo "piratis kariba" i kad sam vidio kak vrti i kolko ima detalja, obriso i reko pa ovo moram kupit i sa nekim co-op odigrat...

Hvala na svojem misljenju, sad si me samo jos vise nabrijao

Bur33k sri 8.3.2023 21:02

Da se netko ne zabuni, Predator misija je bila privremena licenca cca 2god. i maknuta je iz igre. I ja sam kupio na prvom većem popustu pred godinu i pol, a onda sam se neugodno iznenadio da su taj dio makli. 

Sve u svemu, igra je dosta dobro napravljena jer je svijet jako živ, prešao sam glavne misije, a sad se vratio da prelazim i DLC pomalo. 

Tony096 uto 21.3.2023 11:30

Svom silom pokusavam svuda pronaci nekoga da odigramo skroz od pocetka ali nigdje nikoga..svi i dan danas hvale ovaj naslov i po nekima je ovo bolje cak i od breakpointa...

Svida mi se jer se radi o open world igri i svida mi se uredivanje vlastitoga karaktera i oruzja itd itd....bas izgleda mocno napravljena

Ako slucajno netko naleti a da oce igrat skroz na novo sve da zajedno od pocetka do kraja temeljito sve prodemo nek se javi tu ili slobodno na PM.