The Sims 3 cheats (šifre)

njihh......imam puno....vise a ne samo 3!!

Evo vidjevši da na ovom odličnom forumu nema šifri za the sims 3 odlučio sam ih napisati.
Što je došlo od ovoga foruma.......ajme majko.......zatrpan je s takvim glupostima da je to nemoguće............ccccccccccccccc...............pa što da nema šifri?Pa neće tu netko tražiti šifre,već će otići na google.........ajmo počnite otvarat teme tipa:najbolja mašina za prati veš,koja je voda najbolja,koliko bi trebao stajati kubik vode,oću kupit nove gaće-hmm ali neznam koje boje,molim pomoć!

Evo vidjevši da na ovom odličnom forumu nema šifri za the sims 3 odlučio sam ih napisati.
Svaka šifra se upisuje u igri pomoću shift+ctrl+C
evo i šifri
motherlode - dobivate 50 000 novaca
kaching - dobivate 1000 novaca
constrainFloorElevation true - dopušteno vam je prilagođavanje terena
moveObjects on - možete bez ograničenja pomicati/postavljati predmete
resetSim ime simljana - vraća odabranog simsa u sigurnost njegove kuće (u kuću)
Evo još malo samo što objašnjenje piše na engleskom
help - Display most cheats
Kaching - 1,000 more Simoleons
Motherlode - 50,000 more Simoleons
shazaam - +2,500 lifetime happiness points to active Sim
freerealestate - Ignore the cost when buying a lot
modify traits - Set or clear traits
add to household - Add active Sim to current household
set age [number] - Set age of the Sim
edit in cas - Take the Sim back to Create-a-Sim
set career [career/level] - Give selected Sim a career
force opportunity - Click career building you work at to force an opportunity
force event - Click career building you work at to force an event
force all events - Click career building to display all events for the career consecutively
force service sim [name] - Force a specific service Sim to appear
force visitor - Forces a neighbor to show up
make me know everyone - Selected Sim knows every other Sim
make friends for me - Make several random friends for selected Sim
make happy - Sets all mood/moodlets for everyone in the house to perfect; removes negative moodlets
make motives [static or dynamic] - Set motives static or dynamic for entire household
unlockOutfits [on or off] - View career outfits and service uniforms [Note 1]
moveObjects [on or off] - No limitations for placing/moving objects
resetSim [first name] [last name] - Return Sims to safe and neutral state at home
constrainFloorElevation [true or false] - Force terrain adjustments regardless of objects, Sims, and other structures
disableSnappingToSlotsOnAlt [on or off] - Objects will not snap to slots while holding [Alt]
fadeObjects [on or off] - Objects fade when camera gets close to them
snapObjectsToAngle [true or false] - Toggle 45 degree angle object snap
snapObjectsToGrid [true or false] - Toggle snap to grid for placed objects
hideHeadlineEffects [on or off] - Show talk/thought balloons above Sim's head
jokePlease - Print random joke to console
enablellamas [on or off] - Llamas enabled message
slowMotionViz: [0-8] - Slow motion visuals; 0 is normal, 8 is slowest
testingCheatsenabled [true or false] - Enable testing cheats [Note 2]
fps [on or off] - Toggle framerate display at top right
fullscreen [on or off] - Full screen
quit - Quit the game
lol, motherlode znamo otprije (iz dvice)

A dobro, mozda slucajno nekome zatreba pa je mozda i zgodno da se nadje posto Simse igra mnogo, mnogo ljudi.
Evo i prijevod, napisao sam samostalno pa za neke ne znam uopće što znače, predstavljaju i što se može sa njima i što rade budući da sam isprobao tek nekoliko, pa ako nekome zatreba, super, ako ne, nikome ništa (osim možda meni karton za neki oblik spama -.- iako se nadam da će modovi imati milosti :) )
help - Prikazuje većinu šifra + njihovo značenje (na engleskom, naravno)
Kaching - Dodaje 1,000§ (Simoleansa) kućanstvu
Motherlode - Dodaje 50,000§ (Simoleansa) kućanstvu
shazaam - Dodaje 2,500 bodova za životnu sreću (bodova kojima se mogu otključati razne stvari, sjećam se da je jedna bila teleporter xD)
freerealestate - Pri kupnji zemljišta, ona postaju besplatna, tj. cijena se ignorira
modify traits - Pruža modificiranje karakteristika (Traits)
add to household - Dodaje aktivnog Sim-a (nisam siguran na koji način se podrazumijeva da je neki Sim "aktivan") u kućanstvo
set age [broj] - Postavlja željeni broj godina odabranom Sim-u
edit in cas - Pruža uređivanje odabranog Sim-a u Create-a-Sim editoru (onaj početni pri stvaranju obitelji/kućanstva)
set career [karijera/razina] - Postavlja neku karijeru za odabranog Sima (npr. Paramedic ili Military, iako se ne sjećam točno imena) i razina napretka, mislim da je 10 maksimum, tj. kompletno "specijaliziranje" karijere, ovo je često životna želja većine Sim-ova.
force opportunity - Klik na zgradu gdje Sim radi će rezultirati pojavljivanjem prilike, kao npr. da Sim pročita neku knjigu, dođe na posao i to jako zadovolji šefa, možda završi sa promaknućem.
force event - Klik na zgradu gdje Sim radi će rezultirati događajem nekog nasumičnog događaja (ne znam kako ovo spretnije izreći -.-)
force all events - Klik na zgradu od neke karijere će prisiliti uzastopno pojavljivanje svih mogućih događaja vezanih za tu karijeru
force service sim [ime] - Prisiljava posjet specifičnog uslužnog Sim-a (što god to značilo)
force visitor - Prisiljava posjet susjeda
make me know everyone - Odabrani Sim zna sve Simove koji postoje
make friends for me - Stvara nekoliko nasumičnih prijatelja odabranom Sim-u
make happy - Briše sve loše moodlete (npr. da je Sim napet) i vraća raspoloženje i motive na maksimum
make motives [static ili dynamic] - Ako je na static, zamrzava motive (glad, punoća mjehura i sl.) svih Simova u kućanstvu
unlockOutfits [on ili off] - Ako sam dobro shvatio, sa ovime se može odabrati odjeća iz karijere (ona koju Sim oblači kad ide na posao) iz ormara ili Create-a-Sim-a, iako nisam siguran
moveObjects [on ili off] - Nema nikakvog ograničenja gdje se objekti mogu/ne mogu staviti
resetSim [ime] [prezime] - Vraća Sim-a u kuću
constrainFloorElevation [true ili false] - Teren se može podizati/spuštati nezavisno o tome što se nalazi na njemu
disableSnappingToSlotsOnAlt [on ili off] - nisam siguran, iako pretpostavljam da je slično kao snapObjectsToGrid samo što se aktivira samo pritiskom na Alt
fadeObjects [on ili off] - Ako je na On, objekti izblijede kada im se kamera približi
snapObjectsToAngle [true ili false] - Ako je na False, objekti se ne mogu okrenuti pod kutem od 45°
snapObjectsToGrid [true ili false] - Ako je na False, nema one "mreže" za postavljanje objekta nego se oni mogu postaviti doslovce bilo gdje (ako sam dobro skužio)
hideHeadlineEffects [on ili off] - Ako je na On, sakriva balončiće u razgovoru.
jokePlease - Ispisuje šalu u konzolu :D
enablellamas [on ili off] - Izbacuje poruku da su Llame (ona životinja koja je maskota Winampa, ne znam kako se kaže na hrvatskom, ljame možda xD) aktivirane (što god to značilo)
slowMotionViz: [0 do 8] - Usporava vrijeme, 0 je normalno, 8 najsporije
testingCheatsenabled [true ili false] - Ovo i nije toliko sifra koliko alat za testiranje onih koje nisu zapravo uvedene u igru, npr shift + klik na sanducic ce pokazati izbornik u kojem je izmedju ostalog i moguce podici do maksimuma motive (glad, spavanje itd), zakljucati ih na maksimumu i slicne ludosti :D True aktivira opciju.
fps [on ili off] - On postavlja brojac okvira prikazanih u sekundi (FPS)
fullscreen [on ili off] - On opcija pali, dok Off gasi fullscreen (igra preko cijelog ekrana)
quit - Izlazak iz igre

evo i šifri
Ova zadnja je JAKOOOOOOOOO korisna.

evo i šifri
Ova zadnja je JAKOOOOOOOOO korisna.
eh da, bila bi josh korisnija kad bi izgubili button ESC xaxa xD

ljudi znate li vi možda gdije ima kupiti sims 3 u BIH ali orginalnu verziju a ne piratsku!!!!!!!!!!!!!!!!!

ljudi znate li vi možda gdije ima kupiti sims 3 u BIH ali orginalnu verziju a ne piratsku!!!!!!!!!!!!!!!!!
imtec? plus computers?

vjeverica ima pravo

Hi, znam da se ovdje prica o siframa ali me zanima da li netko mozda ima problem ili je imao ko i je, instalirala sam novi nastavak sims 3 high end loft stuff i bilo je sve 5 ali kad sam skinula neke nove stvari sa neta tipa nova odjeca namjestaj itd sve mis e super instalira ali se za par dana izbirse tj. kaze mi da mi je to sve instalirano ali kad upalim igircu toga niceg nimea :S pa me zanim jel zna netko di je probelm ??? hvala unaprijed !!! :)))

Da li postooji šifra za sims 2 ili sims 3 za gradnju večeg broja katova.........ove koje sam našo tu i na googlu ne rade.............

tnx :) :)

Super puno hvala, thx

Meni ne radi shazaam.

volim simse i rado ih igram ali ovo želim a ne radi

jesi siguran da si dobro upisao ove šifre zato jer meni radi motherloed ali mi neradi editincas,modify traits,setcareer..... Možda pomoć?

modifiy traits moras kliknuti na svog sima,
a set career ili make all happy(zadovolji needs), make me know everyone, make friends for me... itd se moze napraviti da utipkas "testingcheatsenabled true" i kliknes na postanski sanducic i dobijes svasta ponudeno ;)

moze li pitanje sto se tice simsa3,zasto kod pomicanje predmeta,i kad uhvatim predmet i sad ga trebam
spustit na pod,s ljevim klikom misa kad izvrsim akciju, izbaci me van iz igre ili stiskam krivo,dali ima druga funkcija za to

ako ti je predmet cc onda nije ispravno instaliran ili ima grešku,ako ti se to događa sa svim namještajem nešto nije u redu s igrom

dali zna netko dali ima možda kakva šifra za blizance.. hvala

večina tih šifri vam ne funkcioniraju osim koja mi uvijek prolazi motherlode

šta sve nece izmislit sa tim siframa.najbolja je bila jedinica,imas klapaucius i samo tiskas lovu :D

Zna li možda tko od vas kako se koristi šifra constrainFloorElevation true?
evo i šifri
motherlode - dobivate 50 000 novaca
kaching - dobivate 1000 novaca
constrainFloorElevation true - dopušteno vam je prilagođavanje terena
moveObjects on - možete bez ograničenja pomicati/postavljati predmete
resetSim ime simljana - vraća odabranog simsa u sigurnost njegove kuće (u kuću)
Evo još malo samo što objašnjenje piše na engleskom
help - Display most cheats
Kaching - 1,000 more Simoleons
Motherlode - 50,000 more Simoleons
shazaam - +2,500 lifetime happiness points to active Sim
freerealestate - Ignore the cost when buying a lot
modify traits - Set or clear traits
add to household - Add active Sim to current household
set age [number] - Set age of the Sim
edit in cas - Take the Sim back to Create-a-Sim
set career [career/level] - Give selected Sim a career
force opportunity - Click career building you work at to force an opportunity
force event - Click career building you work at to force an event
force all events - Click career building to display all events for the career consecutively
force service sim [name] - Force a specific service Sim to appear
force visitor - Forces a neighbor to show up
make me know everyone - Selected Sim knows every other Sim
make friends for me - Make several random friends for selected Sim
make happy - Sets all mood/moodlets for everyone in the house to perfect; removes negative moodlets
make motives [static or dynamic] - Set motives static or dynamic for entire household
unlockOutfits [on or off] - View career outfits and service uniforms [Note 1]
moveObjects [on or off] - No limitations for placing/moving objects
resetSim [first name] [last name] - Return Sims to safe and neutral state at home
constrainFloorElevation [true or false] - Force terrain adjustments regardless of objects, Sims, and other structures
disableSnappingToSlotsOnAlt [on or off] - Objects will not snap to slots while holding [Alt]
fadeObjects [on or off] - Objects fade when camera gets close to them
snapObjectsToAngle [true or false] - Toggle 45 degree angle object snap
snapObjectsToGrid [true or false] - Toggle snap to grid for placed objects
hideHeadlineEffects [on or off] - Show talk/thought balloons above Sim's head
jokePlease - Print random joke to console
enablellamas [on or off] - Llamas enabled message
slowMotionViz: [0-8] - Slow motion visuals; 0 is normal, 8 is slowest
testingCheatsenabled [true or false] - Enable testing cheats [Note 2]
fps [on or off] - Toggle framerate display at top right
fullscreen [on or off] - Full screen
quit - Quit the game