The Elder Scrolls V: Skyrim

Pa kada prebacis sliku kvaliteta je losija
Evo ja sam preso Falskaar i isplati se skinuti ipak dobis 20 sati gamplaya
Ma znam zezam se.... Znaci vrijedi, nista probacu...

Evo za sve one koji jos nisu zaigrali Falskaar
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7gJiVKpLPYw#at=43

WTF je sa tim Esbern likom? Ubagira mi se svaki put kad mi storyline ovisi o njemu? Baš sam jučer trebao riješiti spor između Ulfricka i gen. Tuliusa i kao da će Esbern nešta reć (a svi gledaju u njega) on šuti.
Isto tako sam imao problema u kanalizaciji od Riftena kad sam ga trebao naći, i opet kod Alduin wall-a. Imam Skyrim: Legendary Edition (dragonborn, dawnguard i heartfire) sa zadnjim patchevima i konstantne probleme s njim. Ima li netko da je imao ovakvih problema i da ih je riješio?
Main quest sam morao zaobići preko "setstage" naredbe. Ne volim zaobilaziti priču ako baš ne moram.

To je bug. Ubuduce koristi google za takve probleme. http://skyrim.gamebanana.com/sounds/16391 samo skini file, unutra je sound folder, njega prebacis u skyrim data folder. Sada bi ti trebalo normalno raditi.

WTF je sa tim Esbern likom? Ubagira mi se svaki put kad mi storyline ovisi o njemu? Baš sam jučer trebao riješiti spor između Ulfricka i gen. Tuliusa i kao da će Esbern nešta reć (a svi gledaju u njega) on šuti.
Isto tako sam imao problema u kanalizaciji od Riftena kad sam ga trebao naći, i opet kod Alduin wall-a. Imam Skyrim: Legendary Edition (dragonborn, dawnguard i heartfire) sa zadnjim patchevima i konstantne probleme s njim. Ima li netko da je imao ovakvih problema i da ih je riješio?
Main quest sam morao zaobići preko "setstage" naredbe. Ne volim zaobilaziti priču ako baš ne moram.

molim procjenu za novi i nekoristeni The Elder Scrolls V: Skyrim steam key, posto imam jedan viska da znam staviti oglas za prodaju, hvala

To je bug. Ubuduce koristi google za takve probleme. http://skyrim.gamebanana.com/sounds/16391 samo skini file, unutra je sound folder, njega prebacis u skyrim data folder. Sada bi ti trebalo normalno raditi.
Bug? You don't say? xD
Rofl!!! Ljudi su postavljali i gluplja pitanja ovdje na forumu pa dobili odgovore. Zašto ne bih zatražio pomoć ovdje gdje ljudi znaju i gdje nisam otvarao novu temu samo za ovo pitanje i definitivno nisam OT?

Rofl!!! Ljudi su postavljali i gluplja pitanja ovdje na forumu pa dobili odgovore. Zašto ne bih zatražio pomoć ovdje gdje ljudi znaju i gdje nisam otvarao novu temu samo za ovo pitanje i definitivno nisam OT?
Jer čim googlaš "Esbern", ponudi ti "Esbern glitch" i "Esbern bug".

molim procjenu za novi i nekoristeni The Elder Scrolls V: Skyrim steam key, posto imam jedan viska da znam staviti oglas za prodaju, hvala

Ovdje imaš koja je bila najniža cijena, znači 20,99€ (cca 157kn)
E sad savjetovat po kojoj cijeni da prodaš, ne znam po kojoj cijeni si nabavio, a i možda ti je bolje da mjenjaš za neku igru/igre slične vrijednosti.

Smijem li instalirati 1.6 update,a ja sam na 1.2? I preskočim par tih,hoće li sve raditi uredno kao da sam išao po redu ili neće?
Smijem li sa 1.4 skočiti na 1.8 i igrati svoj stari sejv,bi li to radilo tako,pošto neda da se igra na nižžim verzijama.

Nisam siguran, ali mislim da možeš odmah 1.9 stavit. Ali sačekaj neka ti još netko to potvrdi.

Možeš odmah na 1.9. Preskakanje nije problem jer svaki novi update sardži sve iz starih.

Hvala dečki! ;)

Skidam Skyrim ponovo da ga predem. Zanima me koje modove da stavim da bude bolji dozivljaj igre i nesto za grafiku HD.. Prepostavljam da ce ici na moju HD4850. Ne pratim temu pa uletavam kao padobranac.

Skidam Skyrim ponovo da ga predem. Zanima me koje modove da stavim da bude bolji dozivljaj igre i nesto za grafiku HD.. Prepostavljam da ce ici na moju HD4850. Ne pratim temu pa uletavam kao padobranac.
Meni i tebi su konfe jako slične, da ne kažem iste. Što se tiče same igre, moći ćeš ti to na Ultra High, za grafičke modove, nisam baš siguran, mada sačekaj još komentara od kolega koji možda više znaju.

poslje borbe

Gdje si našao tu tetu Logi? Jel se može imati više njih? Lidya mi je malo usamljena.

Gdje si našao tu tetu Logi? Jel se može imati više njih? Lidya mi je malo usamljena.
Ta teta je moj lik i oženjena je sa Lidyom.

A tako znači.

Koji mod moram imati da bi bila ovakva odjela na curama, i koji je najbolji mod za titis
CBBE v3.1

Imam jedan problem, kad uđem u igru. Znaci kad pokrenem save game sve mi se ucita, i onda kada ocu uci ili izaci iz kuce izbaci me, isto tako ako stisnem F5. Sve modove sam izbriso ali opet isti problem.

Dali je neko igrao mod The Temple of Black Rock?...ne mogu nijednim oruzjem da nanesem damage onom dremora championu, pa neznam jeli to neki bug ili postoji neki trik?

Koji mod moram imati da bi bila ovakva odjela na curama, i koji je najbolji mod za titis
Pazi Lydie Ugradila silikone
i sredila se kod frizera. Moram ja opet igrati ovaj Sexrim, pardon Skyrim...

Ekipa imam problem
GPU usage mi neprelazi 45% u svim ostalim igrama zakucano 99% al vamo neprelazi probao sam under clocakt ali isto
Samo me zanima jel to normalno i igra nije optimizirana ili nesto nevalja kod mene

Ekipa imam problem
GPU usage mi neprelazi 45% u svim ostalim igrama zakucano 99% al vamo neprelazi probao sam under clocakt ali isto
Samo me zanima jel to normalno i igra nije optimizirana ili nesto nevalja kod mene
Probaj pečovati igru na 1.9 peč, to je poslednji, mada takvih problema nije bilo ni na starijim verzijama. Čudan ti je problem...

Evo na slici se vidi cpu total usage i gpu usage i temperature
Primjetio sam da grafa throtla i kad je clockana i kad je na stock taktovima al to samo u ovoj igri
Imam onu legendary edition zar tu nije zadnji patch
Sjetih se starih dobrih sati, dana, mjeseci...
Sve super samo sto ovo govno unisti sliku
Na koje "govno" mislis...
Btw jel ko probao taj Falskaar jel vrijedi skidati sa nexusa...Na yt-u nisam isao namjerno.
Pa kada prebacis sliku kvaliteta je losija
Evo ja sam preso Falskaar i isplati se skinuti ipak dobis 20 sati gamplaya