PC igre

The Elder Scrolls V: Skyrim

Vuk15 sri 24.7.2013 19:02
SPY kaže...
Vuk15 kaže...
SPY kaže...

Sjetih se starih dobrih sati, dana, mjeseci...

Sve super samo sto ovo govno unisti sliku {#}

Na koje "govno" mislis...{#}

Btw jel ko probao taj Falskaar jel vrijedi skidati sa nexusa...Na yt-u nisam isao namjerno.

Pa kada prebacis sliku kvaliteta je losija{#}

Evo ja sam preso Falskaar i isplati se skinuti ipak dobis 20 sati gamplaya

ne0n uto 30.7.2013 13:52

WTF je sa tim Esbern likom? Ubagira mi se svaki put kad mi storyline ovisi o njemu? Baš sam jučer trebao riješiti spor između Ulfricka i gen. Tuliusa i kao da će Esbern nešta reć (a svi gledaju u njega) on šuti.

Isto tako sam imao problema u kanalizaciji od Riftena kad sam ga trebao naći, i opet kod Alduin wall-a. Imam Skyrim: Legendary Edition (dragonborn, dawnguard i heartfire) sa zadnjim patchevima i konstantne probleme s njim. Ima li netko da je imao ovakvih problema i da ih je riješio?

Main quest sam morao zaobići preko "setstage" naredbe. Ne volim zaobilaziti priču ako baš ne moram.

Looka uto 30.7.2013 14:16
ne0n kaže...

WTF je sa tim Esbern likom? Ubagira mi se svaki put kad mi storyline ovisi o njemu? Baš sam jučer trebao riješiti spor između Ulfricka i gen. Tuliusa i kao da će Esbern nešta reć (a svi gledaju u njega) on šuti.

Isto tako sam imao problema u kanalizaciji od Riftena kad sam ga trebao naći, i opet kod Alduin wall-a. Imam Skyrim: Legendary Edition (dragonborn, dawnguard i heartfire) sa zadnjim patchevima i konstantne probleme s njim. Ima li netko da je imao ovakvih problema i da ih je riješio?

Main quest sam morao zaobići preko "setstage" naredbe. Ne volim zaobilaziti priču ako baš ne moram.

Esbern fix.

ne0n sri 31.7.2013 21:27
Strider-X kaže...

To je bug. Ubuduce koristi google za takve probleme. http://skyrim.gamebanana.com/sounds/16391      samo skini file, unutra je sound folder,  njega prebacis u skyrim data folder. Sada bi ti trebalo normalno raditi.

Bug? You don't say? xD

Rofl!!! Ljudi su postavljali i gluplja pitanja ovdje na forumu pa dobili odgovore. Zašto ne bih zatražio pomoć ovdje gdje ljudi znaju i gdje nisam otvarao novu temu samo za ovo pitanje i definitivno nisam OT?

Looka sri 31.7.2013 21:54
ne0n kaže...

Rofl!!! Ljudi su postavljali i gluplja pitanja ovdje na forumu pa dobili odgovore. Zašto ne bih zatražio pomoć ovdje gdje ljudi znaju i gdje nisam otvarao novu temu samo za ovo pitanje i definitivno nisam OT?

Jer čim googlaš "Esbern", ponudi ti "Esbern glitch" i "Esbern bug".

xhopeon čet 1.8.2013 15:22
miha10 kaže...

molim procjenu za novi i nekoristeni The Elder Scrolls V: Skyrim steam key, posto imam jedan viska da znam staviti oglas za prodaju, hvala

Ovdje imaš koja je bila najniža cijena, znači 20,99€ (cca 157kn)

E sad savjetovat po kojoj cijeni da prodaš, ne znam po kojoj cijeni si nabavio, a i možda ti je bolje da mjenjaš za neku igru/igre slične vrijednosti.

turbojc čet 8.8.2013 10:54

Smijem li instalirati 1.6 update,a ja sam na 1.2? I preskočim par tih,hoće li sve raditi uredno kao da sam išao po redu ili neće?

Smijem li sa 1.4 skočiti na 1.8 i igrati svoj stari sejv,bi li to radilo tako,pošto neda da se igra  na nižžim verzijama. 

Comi123 uto 13.8.2013 12:27
Fake_Alert kaže...

Skidam Skyrim ponovo da ga predem. Zanima me koje modove da stavim da bude bolji dozivljaj igre i nesto za grafiku HD.. Prepostavljam da ce ici na moju HD4850. Ne pratim temu pa uletavam kao padobranac.

Meni i tebi su konfe jako slične, da ne kažem iste. Što se tiče same igre, moći ćeš ti to na Ultra High, za grafičke modove, nisam baš siguran, mada sačekaj još komentara od kolega koji možda više znaju.

Vuk15 čet 29.8.2013 22:30

Imam jedan problem, kad uđem u igru. Znaci kad pokrenem save game sve mi se ucita, i onda kada ocu uci ili izaci iz kuce izbaci me, isto tako ako stisnem F5. Sve modove sam izbriso ali opet isti problem.

Comi123 sub 7.9.2013 18:11
Kmica777 kaže...

Koji mod moram imati da bi bila ovakva odjela na curama, i koji je najbolji mod za titis{#}

Pazi Lydie {#} Ugradila silikone {#} i sredila se kod frizera. Moram ja opet igrati ovaj Sexrim, pardon Skyrim...

Kelam čet 12.9.2013 11:47

Ekipa imam problem

GPU usage mi neprelazi 45% u svim ostalim igrama zakucano 99% al vamo neprelazi probao sam under clocakt ali isto

Samo me zanima jel to normalno i igra nije optimizirana ili nesto nevalja kod mene

Comi123 čet 12.9.2013 16:24
Kelam kaže...

Ekipa imam problem

GPU usage mi neprelazi 45% u svim ostalim igrama zakucano 99% al vamo neprelazi probao sam under clocakt ali isto

Samo me zanima jel to normalno i igra nije optimizirana ili nesto nevalja kod mene

Probaj pečovati igru na 1.9 peč, to je poslednji, mada takvih problema nije bilo ni na starijim verzijama. Čudan ti je problem...

Kelam čet 12.9.2013 22:11

Evo na slici se vidi cpu total usage i gpu usage i temperature

Primjetio sam da grafa throtla i kad je clockana i kad je na stock taktovima al to samo u ovoj igri

Imam onu legendary edition zar tu nije zadnji patch