PC igre

The Elder Scrolls V: Skyrim

Nitro233 sub 20.7.2013 12:23
Vuk15 kaže...

Tu na ovom questu trebam vampires seduction, gdje to mogu nabaviti. Gledo sam pod powers i nema, dali postoji kakva sifra ili nesto slicno za to.

nisam siguran i ne uzimaj me za rijec ali mozda bi trebalo biti pod spells ili shouts?

Vuk15 sub 20.7.2013 13:03
Nitro233 kaže...
Vuk15 kaže...

Tu na ovom questu trebam vampires seduction, gdje to mogu nabaviti. Gledo sam pod powers i nema, dali postoji kakva sifra ili nesto slicno za to.

nisam siguran i ne uzimaj me za rijec ali mozda bi trebalo biti pod spells ili shouts?

Nema ga niti pod spellovima i shoutovima.

EDIT: Pronaso sam neku sifru, tak da mi je to pomoglo.

Comi123 pon 22.7.2013 10:08

Evo kanim se da krenem u još jedno putovanje ove Nordijske zemlje... Definitivno najbolji Open World RPG današnjice. Nadam se da će Fallout 4 pokupiti sve Skyrimove dobre karakteristike i zadržati stari šmek. No dobro. Skyrim planiram igrati na Legendary difficulty jer što je igra teža, mnogo je zanimljivija. Dako se nakanim u ovih nekoliko dana...

Vuk15 pon 22.7.2013 11:25
Comi123 kaže...

Evo kanim se da krenem u još jedno putovanje ove Nordijske zemlje... Definitivno najbolji Open World RPG današnjice. Nadam se da će Fallout 4 pokupiti sve Skyrimove dobre karakteristike i zadržati stari šmek. No dobro. Skyrim planiram igrati na Legendary difficulty jer što je igra teža, mnogo je zanimljivija. Dako se nakanim u ovih nekoliko dana...

Niti na legendary nije vise tesko.

Looka pon 22.7.2013 13:39

Sagradio sam kuću pored Solitudea, uselio u nju ženu i dijete, i sad kad tražim da se presele u drugu sagrađenu kuću, kaže žena "I'll pack my things and meet you there", ali se nikad ne makne iz kuće. Ima li još netko ovakav problem?

JackIsBack pon 22.7.2013 14:23
Looka kaže...

Sagradio sam kuću pored Solitudea, uselio u nju ženu i dijete, i sad kad tražim da se presele u drugu sagrađenu kuću, kaže žena "I'll pack my things and meet you there", ali se nikad ne makne iz kuće. Ima li još netko ovakav problem?

Uf papučar. Možda je pobjegla s drugim, brzo nazad u staru kuću {#}

Nitro233 pon 22.7.2013 14:41
Looka kaže...

um kako se uopce dobije zena i dijete,imam onaj amulet of mara sto treba za trazit zenu,ali ne pojavljuje mi se ta opcija u dialogu...

Vuk15 pon 22.7.2013 20:47
Comi123 kaže...

Jel treba instalirati nekoliko poslednjih pečeva ili samo poslednji tj 1.9.32.0.8. I da li treba instalirati prvo DLC-ove pa peč, ili obrnuto?

Pa stavi najjnoviji patch. A za dlc-ove ti nema veze dali prije petcha ili poslje.

Comi123 uto 23.7.2013 09:53

Ako instaliram Bethesdin Oficijalni HD Texture Pack, koji nosi oko 3 GB, da li će se teksture grafike poboljšati i u mapi Solstheim u Dragonborn DLC-u, s obzirom na to da su teksture prve izašle, dok Solstheim mapa nije ni postojala?

Prince-Artas uto 23.7.2013 10:14
Comi123 kaže...

Ako instaliram Bethesdin Oficijalni HD Texture Pack, koji nosi oko 3 GB, da li će se teksture grafike poboljšati i u mapi Solstheim u Dragonborn DLC-u, s obzirom na to da su teksture prve izašle, dok Solstheim mapa nije ni postojala?

Da

The latest update of this pack not only adds the support for the latest add-on Dragonborn but also enhances support for two already existing add-ons Dawnguard and Hearthfire.

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:High_Resolution_Texture_Pack

Comi123 uto 23.7.2013 12:04
nookie_hookie kaže...

HD paket ne nosi ništa posebno, teksture jesu bolje, al ne da se primjeti, treba se baš zagledati da se primjeti, puno bolje je skinuti 2k ili 4k texture modove sa nexusa, ovisi koliko ti je mašina jaka.

Nije mi mašina baš jaka za današnje standarde, izvlači me to što igram na relativno maloj rezi tj 1280x1024. Tako da modovanje ultra grafike sa Nexusa otpada.

ne0n uto 23.7.2013 12:35

Teksture nisam instalirao jer mi je konfiguracija za njih ispod minimuma (vidi moju konfiguraciju).

Promjenom rezolucije ćeš najbolje vidjeti promjene u grafici. Igrao sam Skyrim na 1600x1200 (promijenio monitor) zatim na 1680x1050 (dodao memorije i promijenio grafičku, stara je rip) i sad sam na HD (1920x1080). Igra se mijenjala sa svakom promjenom rezolucije. Btw fps mi nije nešto velik ali ide od 25-35 i ne "šteka". Imam nekih modova za dotjerivanje grafike ali mi fps ne trpi zbog njih.

Raging-poopingbaby uto 23.7.2013 16:27
Comi123 kaže...
nookie_hookie kaže...

HD paket ne nosi ništa posebno, teksture jesu bolje, al ne da se primjeti, treba se baš zagledati da se primjeti, puno bolje je skinuti 2k ili 4k texture modove sa nexusa, ovisi koliko ti je mašina jaka.

Nije mi mašina baš jaka za današnje standarde, izvlači me to što igram na relativno maloj rezi tj 1280x1024. Tako da modovanje ultra grafike sa Nexusa otpada.

Nemoj posto su razlike neprimjetne osim ako ne zabijes glavu u ekran, a uz to trazi bolji kompjuter. Znaci ne isplati se :)

SPY sri 24.7.2013 18:59
Vuk15 kaže...
SPY kaže...

Sjetih se starih dobrih sati, dana, mjeseci...

Sve super samo sto ovo govno unisti sliku {#}

Na koje "govno" mislis...{#}

Btw jel ko probao taj Falskaar jel vrijedi skidati sa nexusa...Na yt-u nisam isao namjerno.