Starcraft 2

Ma bravo Blizzard, 13 giga za skinut, download ide od 40 do 200-300 bajta u sekundi, skinut ću igru na sveto nikada, čovjek bi pomislio da imaju dovoljno love da korisnici mogu iskoristiti pun potencijal svojih brzih veza a za njih je i 56k modem overkill

Ma bravo Blizzard, 13 giga za skinut, download ide od 40 do 200-300 bajta u sekundi, skinut ću igru na sveto nikada, čovjek bi pomislio da imaju dovoljno love da korisnici mogu iskoristiti pun potencijal svojih brzih veza a za njih je i 56k modem overkill
Skidao u ponedjeljak poslijepodne, skidalo je 1mb/s. Probaj sa uključenom torrent opcijom, pa sa isključenom. Nekad ide bolje sa jednom, nekad sa drugom. Očito su serveri malo preopterećeni.

Skidao u ponedjeljak poslijepodne, skidalo je 1mb/s. Probaj sa uključenom torrent opcijom, pa sa isključenom. Nekad ide bolje sa jednom, nekad sa drugom. Očito su serveri malo preopterećeni.
thx, uključivao sam one dvije opcije i isključivao, zatvarao i pokretao instalaciju i sad jel slučajnost ili nije ne znam ali sad ide 1.3-1.8 mb/s, to je već ajde bolje :)

naravno da ne...

Nego sto da radim?? Sad sam bio na blizzradovoj stranici da promjenim mail i nemogu se logirat, pise da je acc hackan i zakljucan... Neznam na koju foru jer brat bratu nisam sc palio vec 3 tjedna... Znaci sad se nemogu ni logirat da promjenim mail, jer su mi podatke za promjenu pass-a poslali na mail na koji nemogu uc. Zvat cu ih i vidit jer se moze sta sredit. Hvala bogu da sam kupio sa game.co.uk pa imam kutiju i racun gdje pise moje ime i prezime. Hoce li to bit dovoljno?

AKo imaš cd-key trebalo bi biti dovoljno.

Meni se to 2 puta javilo, traži te da upišeš zadnju kolonu key-a ili da odgovoriš na sigurnosno pitanje koje si postavio npr. "Gdje si išao u školu?".
Zašto ste skidali ponovno? Ako ste imali WoL instaliran i imali ste zadnji patch 2.0.5 niste ništa trebali skidat, mogli ste odmah igrat...

Evo pomoći malo za sve šta imaju problema sa instalacijom, a dosta je toga..
http://www.sc2croatia.com/hots/hots-istalacija-korisnicko-sucelje/
Tu je opisano sve šta vam je potrebno i nije potrebno što se tiče ekspanzije..

jel se mora posjedovat wol da bi se igrao hos?

jel se mora posjedovat wol da bi se igrao hos?
Na žalost da.

Ima neki klan/grupa naša da se joinam?

Prodajem S2 igran cca sat vremena(vidi se po accima kolko je igran!) po cijeni od 100kn.
Ako tko želi kupiti neka pošalje PP.

Neznam, ali mogli bi napraviti npr chat grupu "bugforum". Evo ja cu biti tamo kad sam online, pa ko hoce neka se pridruzi..

Danas sam kupio igru (i prvu i drugu epizodu), jedva čekam da se skine pa da bacim špan koji.
Da li postoji nekihrvatski klan ili nešto slično?

imaš hrv-1 kanal i sc2croatia grupa

imam jedno pitanje, dali kada izade hots tj vec je izasao, dali si mora kupiti hots da bi se mogao igrati sc2? ili mogu imati wotl i nastaviti igrati?

imam jedno pitanje, dali kada izade hots tj vec je izasao, dali si mora kupiti hots da bi se mogao igrati sc2? ili mogu imati wotl i nastaviti igrati?
pa normalno da možeš igrati wol sa nekim novim stvarima poput globalplay i svi new ui featuri, valjda i unranked play?

Moram rec da je kampanja jako zanimljiva no prekratka, koja nije? Novi uniti su odlicni, igram terrana pa sam dosta zadovoljan emergency thrustersima i widow mineom. Super sluze. Hellbati su pak TvP i TvZ ( rijeđe ali ipak ) zbilaj prejaki. Znam da ce nerfat ali uzivam dok mogu.

Malo reklame za sve koji traže Sc2 communty, ja sam se isto dosta kasno priključija, međutim kad sam pronašao diže zabavnost igre na veći nivo.
Sajt je http://www.sc2croatia.com/ možete se prijavit redovito se održavaju turniri sa Hrvatskim igračima, imate Croatian Stacraft 2 Ligu 5 sezona počima 01.04, prijave će biti tjedan dana ranije, liga je složena tako da vas se stavi u ligu sa igračima istog ranga u početku, ako ste platinum igrat ćete sa platinumom, i naravno ako pobjedivate u vašoj ligi napredujete u ligu više ili obrnuto. Imate hrpu dobih igrača koji strimaju redovito, pa možete pogledat strimove sa domaćim igračima i naučit nešto što možda niste znali, a i većina turnira i CSL-a je strimana + sta nedjeljom kad se CSL igra imate navečer emisiju o pregledu lige i događanjima oko Starcrafta.

Ja sam dosa na prag 4000, i bas sam uvatija skupljat, moram sada rijesit prvo sve iz swarm kampanje, imam sve iz WOL kampanje, imam full onaj Exploration, custom cu tesko neda mi se toliko gejmova vs kompa igrat, arkadu moram jos cilu, ali neizgleda mi strasno, i jos jedno je ostalo.
Imam prijatelja koji samo to skuplja skoro je sve skupija, ono ima zen master 1000 pobjeda sa svakom rasom, i jos hrpu onih achivmenta di moras igrat hrpu glupih gejmova vs A.I. i slicno, mislim da nikad necu doc na taj nivo :D

Oke ljudi jer normalno da se WOL+HOTS skidaju već 30ak sati i tek je na 78%? Probao sam palit/gasit peer-to-peer ali ne pomaže nešto...

Oke ljudi jer normalno da se WOL+HOTS skidaju već 30ak sati i tek je na 78%? Probao sam palit/gasit peer-to-peer ali ne pomaže nešto...
Ne znam rješenje, ali definitivno nije normalno. Meni se skidalo normalnom brzinom, i začuđen sam bio da je blizzard ovaj hots pokrenuo tako lagano bez nekih padova servera, lagova i sl.
btw. koliko mogu dobiti za wol+hots ?

koga zanimaju najbolji mecevi na svijetu neka se pridruzi ostalim gledateljima na
MLG Dallas trenutno traje, i Flash owna njubove!

Koji epic gejmovi 130.000 ljudi gledalo strim, HOTS >>> WOL

Da, divno i pomalo neocekivano.. Samo se nadam da nece odma poceti opadat brojevi u narednim turnirima.

Ironicno je sto su glavni gameovi pobjeđeni gotovo iskljucivo WoL unitima . Zadnja serija je bila preodlicna, makar je zerg osvojio

Da, divno i pomalo neocekivano.. Samo se nadam da nece odma poceti opadat brojevi u narednim turnirima.
definitivno nece jer npr. opening event je imao max 105 000, evo MLG sada preko 130 000, tako je i bilo kad je WOL izašao
svaki event je imao sve više gledatelja sve do kada dosadni stil zerga nije počeo sve dominirati :(
E pa morat cu i ja jos jednom proc WOL na brutal da se dobro pripremim za HotS...Inace zanima me jedna stvar. Prije nekih 3 godine frend mi posudi W3 TFT i ja konj napravim acc na battlenetu. Kada sam kupio WOL nisam se mogao sjetit sifre za bt acc i reko nista i napravim novi gmail i novi bt acc. I sada konj kakav jesam nemogu se sjetit sifre za taj drugi mail. Pa me zanima jer mogu napravit novi mail i na njega prebacit taj bt acc na kojem mi je WoL?? Da zovem bliz support ili sta? Nikak da saznam/probim sifru za taj mail s kojim sam se rego za WoL...