Ps2 emulator

Nisam upoznat sa ovim emulatorom, ali mogu ti reći neke stvari.
- Emulator sam po sebi nije štetan ako ne sadrži nikakav spyware i sl. zato napravi update antivirusa prije downloada.
- Nećeš moći igrati sve PS2 igre, sigurno većinu njih nećeš moći igrati. Za COD ne znam.
- Pravilo je da igre na emulatorima 'štekaju' na standardnim konfiguracijama, stoga mislim da ovak emulator po ovom pitanju nije izuzetak.
- Nema četvrtog, uživaj!

Evo ovdje imas puno emulatora ali ja sam neke sprobao i nisam mogao pokrenuti
igru,na nekima moras skinuti bios al sve ti tamo pise.

Ovako, OVO je navodno one&only emulator koji ima ikakve šanse jer je dosta rada utrošeno u njega, a još uvijek je u developmentu.
A što se tiče COD-a, pogledaj listu podržanih igara OVDJE.
Usput, da bi ti igre radine sa nomalnim, oku ugodnim FPS rateom, trebao bi imati overclockani dual core, što bliže 4 GHz. Brzina procesora je u ovom slučaju BITNA!

Ovako malo sam istrazivao i nasao na you tube ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=vB6LGZqb2bE
pa me zanima da li je sigurno koristiti ovaj emulator(moj pc ima recommended configuration za taj emulator)jer si necu upropastiti komp
drugo pitanje je da li bi mogo pomocu njega sa svim potrebnim programima u description videa mogao igrati na kompu cod2 big red one ili cod 3

ostavi se toga, manje zivaca ces potrosit, to dok uopce profunkcionira dovede to do sloma zivaca, a ne isplati se...radje kupi ps 2 za 500 kn i uzivaj...

S kojeg linka mogu skinuti bios za "PCSX2 0.9.6"

nemoj to niti tražiti jer ne nađeš ništa šta bi te moglo zadovoljit...
emulatori se nisu jos u potpunosti razvili
neki doduše rade ali sve je to jadno i bijedno na kraju dobijes nekakvih 25-30 FPS-a i očajnu sliku +driveri od grafe znaju puno puta zezat...
možda će za par godina to biti to ali ne još.

ostavi se toga, manje zivaca ces potrosit, to dok uopce profunkcionira dovede to do sloma zivaca, a ne isplati se...radje kupi ps 2 za 500 kn i uzivaj...

Niko nije reko novi ps2 ja sam kupio polovni samo zati što sam ga dobio za 450kn sa čipom i memorijskom i sad ga ni ne korstim.

S kojeg linka mogu skinuti bios za "PCSX2 0.9.6"

sto se tice procesora imam intel quad 2.4 pa onda stim valjda nemam problema
a 25-30 FPS mi ne smeta nego me zanima da li je ko probo igrati cod 3 ili big red one i da li mu je radilo

evo moj frend je naso dobar emulator gdje mu ide naruto na 70 fps a on ima amd 5200(2.7ghz) i neki dbz na 45 fps-a pa kad mi ga bude dofuro mogu ti ga poslat....samo nenzam kak ce to ic za cod

PCSX2 može imati sasvim normalan fps 40-60 samo ako ga dobro uštimaš. Pogledaj moj pc. Ja s time normalno vrtim Mortal Kombat Armageddon i WWE RAW VS SMACKDOWN 2009. Probao sam i drugih igara koje isto tako rade bez problema.
Sve igre koje su na compatibility listi označene zelenom kockom rade bez problema.
Stvar je u tome da moraš namjestiti na cpu na VU skip + na speed hacks staviš 3x cycle rate, INTC SYNC HACK i Enable IOP x2 Cycle Rate .

PCSX2 može imati sasvim normalan fps 40-60 samo ako ga dobro uštimaš. Pogledaj moj pc. Ja s time normalno vrtim Mortal Kombat Armageddon i WWE RAW VS SMACKDOWN 2009. Probao sam i drugih igara koje isto tako rade bez problema.
Sve igre koje su na compatibility listi označene zelenom kockom rade bez problema.
Stvar je u tome da moraš namjestiti na cpu na VU skip + na speed hacks staviš 3x cycle rate, INTC SYNC HACK i Enable IOP x2 Cycle Rate .

Skini pcsx 2 pa češ vidjeti o čemu pričam.
Pokreni ga pa idi ovako :
Config - CPU - kad ti se otvori prozor imaš na desnoj strani prozora frame limiting te izbor Normal, Limit, Frame Skip, VU Skip
Zatim
Config - Speed Hacks - u prozoru koji ti se otvori na lijevos stranipod Emotion Engine izabereš Use x3 Cycle Rate
Na desnoj strani prozorastavi kvačicu kod INIT Sync Hack i Enable IOP x2 Cycle Rate
Nakon toga
Config - Configure te isprobavaj mogučnosti, neke igre rade s nekom konfiguracijom bolje
Stvar je da ti treba nekih 30min do 1 sat da isprobaš za željenu igru što bi bilo najbolje. Ako ti se ne da zamarati sa traženjem najbolje konfiguracije za igru onda ništa od toga. Zaboravi na emulatore!

EDIT: UPS slučajni double post!!

Skini pcsx 2 pa češ vidjeti o čemu pričam.
Pokreni ga pa idi ovako :
Config - CPU - kad ti se otvori prozor imaš na desnoj strani prozora frame limiting te izbor Normal, Limit, Frame Skip, VU Skip
Zatim
Config - Speed Hacks - u prozoru koji ti se otvori na lijevos stranipod Emotion Engine izabereš Use x3 Cycle Rate
Na desnoj strani prozorastavi kvačicu kod INIT Sync Hack i Enable IOP x2 Cycle Rate
Nakon toga
Config - Configure te isprobavaj mogučnosti, neke igre rade s nekom konfiguracijom bolje
Stvar je da ti treba nekih 30min do 1 sat da isprobaš za željenu igru što bi bilo najbolje. Ako ti se ne da zamarati sa traženjem najbolje konfiguracije za igru onda ništa od toga. Zaboravi na emulatore!

jel ti dobro radi smackdown vs raw na pcsx2?
baš mi se igra!!!!!!!!!! ! !!!!

Ma meni Smacdown VS RAW 2009 radi odlično - zvuk, filmovi borba 100% (50 FPS za tu igru ) . A PCSX 2 koristim nekih mjesec dana bez problema.

super
idem downloadat igru.

e da skini si amd fusion dosta pomaze kod emulatora

e da skini si amd fusion dosta pomaze kod emulatora

to ti program od amd koji ti gasi sve nepotrebne funkcije na windowsu i oslobađa procesor video

a onda uz amd fusion možda pomogne i Mz Cpu accelerator (nisam imao prilike uvjeriti se u korisnost i iskoristivost ovog programa), ali možda pomogne

smackdown super radi, filmici na pocetku i sve, 50 fps stalno.
Jedino mi je slika malo čudna, kao da je uključen motion blur. Nemogu nikak namjestit interlance, ili dobim motion blur ili se slika trese.
A dobro, glavno da radi. Bit će nešto od tog emulatora. Još da mi gran turismo normalno radi ee nebi se mogo odljepit od ekrana.

Probao sam samo GT4 s pcsx2 i ne radi :( Najbolje je ipak imati plejku
Ovako malo sam istrazivao i nasao na you tube ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=vB6LGZqb2bE
pa me zanima da li je sigurno koristiti ovaj emulator(moj pc ima recommended configuration za taj emulator)jer si necu upropastiti komp
drugo pitanje je da li bi mogo pomocu njega sa svim potrebnim programima u description videa mogao igrati na kompu cod2 big red one ili cod 3