Problem sa ekstenzijama

Jedino ako se neka datoteka ili dio nije koruptirao,pa ne može izvuć van.Neka ti sprži ponovo.

Jedino ako se neka datoteka ili dio nije koruptirao,pa ne može izvuć van.Neka ti sprži ponovo.
nema dvd-ova vise :S.A el se to moze nekako spojit u jednu datoteku da to bude jedna velika .rar datoteka il jel se moze to nekako repairat cito sam negdje da moze biti da taj .sfv nevalja pa daje te corrupt errore.I kako mogu saznati koje od tih datoteka nevaljaju?

Pa taj .sfv file koliko ja znam provjerava ispravnost arhiva.Mislim da ih u teoriji možeš spojiti(u praksi probaj sa HJSplit),ali opet spojit ćeš onu arhivu koja je pokvarena i opet će ti error izbacit kod extracta.Probaj,nemaš što izgubit.Je li bilo kakvih errorova kod prženja ili kad si sa DVD-eva vadio arhive van na računalo?
Također,mislim da te .00x fileove možeš otvoriti sa WinRAR-om,a on ima opciju Repair archive.Dakle,Desni klik na bilo koju datoteku>Open with...WinRAR>Tools>Repair archive

pa jesi kopirao sve te "dijelove" u isti folder na kompu ?

pokusao sam sve,preko hj split sam sve spojio al ide mi brzinom od 2kb/s a igra je 7gb :S takoder sam probao preko winrara repairat ali nece ni to,probao ovo sto sam spojio preko 7-zipa ekstraktirat al on mi trazio neki .000 kojega nema sad sam ga pitao preko xf rekao je da ni on to nema ali njemu radi.Sve je smjesteno u istom folderu.

evo par slika od errora na zadnjoj pise da nemoze otvorit .sfv i .nfo kao ni jednu ostalu datoteku
nije bilo nikakvih errora tijekom przenja niti tijekom kopiranja
ova prva slika mi se pojavi jedno 10 puta prije nego sto krene ekstraktirati
Ovako prijatelj mi snimio jednu igru al je puno zauzimala pa mi je napravio u neke djelove .001 do .065 i kod njega sve lijepo ekstraktira sa 7zip a meni nece stalno kaze da se arhiv nemoze ocitati sto da radim kak da to popravim ima puno tih sa brojevima i ima jedan .sfv i .nfo jel se to moze nekako sredit ili mogu bacit dvd-e?