Problem sa call of duty 2

Znal itko....

promjeni key kod, odeš u multiplayer options i promjeniš...

promjeni key kod, odeš u multiplayer options i promjeniš...
To uradim ali kad pritisnem na ono verify ono ponovo na isto ono emogu ni na jedan server ući pa ako može neko još kako pomoći....

Treba mu originalni cd key koji može samo kupit

Treba mu originalni cd key koji može samo kupit
Gdje?

probaj kod steel serversa

probaj kod steel serversa
Evo na neki server mogu ući a na neki ne mogu ....imal itko original key....

kako se ubacije i imali tko dobar config file za duty 2......los mi FPS pa mi treba da ga popravi malo.....

Treba ti orginal cd key neki su krekani serveri, a neki orginal stoga nemozes igrati orginal nego krekane...kupi si cd/key

Treba ti orginal cd key neki su krekani serveri, a neki orginal stoga nemozes igrati orginal nego krekane...kupi si cd/key
kakve to veze ima sa cfg-om???
za cfg uđi u neki server i nemoj igrat nego slozi, dao bi ti ja svoj, al mislim da je prejak... :D

217.26.75.58:28993
Evo ti ip od mog server,ne treba ti org, server je crack .
Ulaz slobodan igra se TDM i DM

ako si igru crackao.....onda moras igrati i na crackanima serverima.......znaci dok upalis igru pritisnes tildu(ispod esc) i upises connect i ip od crackanog servera....
http://www.gametracker.com/search/cod2/ evo ovdje imas servere.....pa kopiraj ip......meni je ovo najbolji server: 88.198.102.4:28960 ......:)

bok...:)) ljudi trebam, pomoc......upalim igru cod2 mp...napravim novi server sa lozinkom i sve ostalo sto treba...a onda kada na xfireu dodam server pod favourites i mpj osobno ip...i port....nemogu se spojiti na njega....:/
samo pise waiting for server response.....i kada se povezem...samo broji.....plis help...?

plis help opet.....xD....imam crackani call of duty 4....i ja bi htio igrati multiplayer.....pa ovako...:::::instalirao sam patch 1.6 i 1.7 i crackao sam mp.....ali kad se zelim povezati na neki server....broji do 11 i onda se pokaze error:server connection timed out???? pls helpajte.....

jel mi moze neko dati ip-ove za cod2 gdje nema punkbustera???
ne zelim biti hacker nego me zeza pb...

jel mi moze neko dati ip-ove za cod2 gdje nema punkbustera???
ne zelim biti hacker nego me zeza pb...
na 1.0 ti je svaki server bez pb.. na 1.3 ih ima, ali rijetko se koji nade..

ok budem probao...
Pozdrav imam jedan problem sa call of duty 2 ,danas sam ga instalirao i ja hoću da igram multiplayer i našao sam server ali mi uvjek izbaciva ovu sliku: i ako neko mi može reći šta treba da uradim bio bi zahvalan....