PC igre

Pro Evolution Soccer 2014

shadowlapy pet 20.9.2013 00:49
m77 kaže...

Sad kad su se dojmovi malo slegli, može li netko nama koji igru nemamo opisati je li PES opravdao velika očekivanja ili je opet razočarao?

I što je na kraju s onim iznenađenjem, onom kamerom u lopti?

Po meni bi najbolje bilo isprobat demo, jer ce se nekome promjene svidit vise nekom manje. Definitvno je opravdao ocekivanja, ali postoji jos dosta mjesta za napredak nekih mehanika (golmana pogotovo)

Hexfire pet 20.9.2013 00:51
m77 kaže...

Sad kad su se dojmovi malo slegli, može li netko nama koji igru nemamo opisati je li PES opravdao velika očekivanja ili je opet razočarao?

Meni osobno, ovo nije mnogo bolje nego svaki PES zadnjih 4-5 godina. Neke stvari odlično odrade, a neke pak su baš loše i jako kvare ukupan dojam. Ove godine odlično odrade obranu, atmosferu i izgradnju napada, a razočaraju po pitanju suca, golmana i osjećaja udarca na gol. Hype je bio nešto veći nego prijašnjih godina, pa sam i očekivao daleko više. Ako do PES 15 uspiju popraviti mušice koje su u igri već godinama, onda će to biti odlična igra. Ako ne, onda će i dalje ostati druga opcija pokraj FIFE. Bolna istina za sve fanboyeve.

m77 pet 20.9.2013 00:56
Hexfire kaže...
m77 kaže...

Meni osobno, ovo nije mnogo bolje nego svaki PES zadnjih 4-5 godina. Neke stvari odlično odrade, a neke pak su baš loše i jako kvare ukupan dojam. Ove godine odlično odrade obranu, atmosferu i izgradnju napada, a razočaraju po pitanju suca, golmana i osjećaja udarca na gol. Hype je bio nešto veći nego prijašnjih godina, pa sam i očekivao daleko više. Ako do PES 15 uspiju popraviti mušice koje su u igri već godinama, onda će to biti odlična igra. Ako ne, onda će i dalje ostati druga opcija pokraj FIFE. Bolna istina za sve fanboyeve.

FIFA i ove godine dobiva utrku? Zanima me jer neznam što odabrati PES ili FIFA-u...

shadowlapy pet 20.9.2013 01:02
m77 kaže...
Hexfire kaže...
m77 kaže...

FIFA i ove godine dobiva utrku? Zanima me jer neznam što odabrati PES ili FIFA-u...

Ako si dosad bija na FIFA-i ne propustas previse ako ostanes, kao sta sam rekao svida mi se kako su suteve popravili osjeti se razlika te je gameplay malo sporiji od prosle godine. Ako se nemozes odlucit pokusaj sa demom PES-a ili "jogurt" verzijom, vrijedi ga isprobati jer je dobar.

maxy0 pet 20.9.2013 01:09

ne kuzim zasto su tako iskomplicirali kad hocu odabrat igraca da trci u napad. polomim prste dok to stisnem i previse vremena vremena oduzme. i primjetio sam da kad napravim neki faul sudac ne vadi karton, nego tek kasnije vidim poslije replaya

Hexfire pet 20.9.2013 01:13
m77 kaže...

Nisam bio na FIFA-i, baš suprotno, oduvijek sam fan PES-a, ali već mi se gadi njihovo stajanje na mjestu, pa otud i znatiželja u vezi ovogodišnje bitke za tron.

PES gubi bitku za tron zadnje 3 godine i ovaj nastavak to sigurno neće promijeniti, bez obzira što ekipa koja preferira PES to očekuje svake godine. FIFA je previše odmaknula sa online aspektom igre da bi Konami već sad mogao konkurirati. Slijedeće godine, kad engine bude do kraja iskorišten, možda i hoće. Ove godine je to opet korak naprijed, ali kod PES mi to češće izgleda kao korak naprijed nazad dva. Vrijeme će pokazati hoće li ovaj nastavak biti financijski uspješniji od prethodnog, ali trenutne recenzije i rasprave po forumima baš i ne idu u prilog Konamiju.

Hexfire pet 20.9.2013 01:18
maxy0 kaže...

ne kuzim zasto su tako iskomplicirali kad hocu odabrat igraca da trci u napad. polomim prste dok to stisnem i previse vremena vremena oduzme. i primjetio sam da kad napravim neki faul sudac ne vadi karton, nego tek kasnije vidim poslije replaya

To s kartonima je jednostavno nedostatak završnog poliranja igre. Možda s patchevima to riješe.

Istina, dosta su ga zakomplicirali. I odabir igrača npr. kad treba držati LB i onda se tek može mijenjati desnom gljivom. U teoriji to zvuči ok i omogućava da prebaciš s jednog kraja igrališta na drugi praktički, ali isto traje predugo da bi bilo od stvarne koristi. Mislim da se Konami ove godine previše uvukao u tu neku kompleksnost koja je tu reda radi, a ne zato jer igru čini boljom. Priča se tu da ljudi prelaze na FIFU jer im je PES pretežak, a ustvari je EA daleko bolje odradio neke stvari. Što u FIFI treba jedan gumb, kod Konamija trebaš barem 3. 

Edge pet 20.9.2013 01:31

Osobno nikad ne koristim previse novina koje uvode, em zbog toga jer mi nece drasticno pomoc u boljitku igre, em je prekomplicirano.

Klasika, trokut for, lijevo desno za prelazenje, eventualno neka jednostavna finta, L1 (LB) za promijenu igraca i to je to. Nema tu neke kemije, prosao sam nove treninge, nesto mi je pojasnilo, ali tko ce koristit sve te gluposti u normalnom mecu, dok ti se te kombinacije tipki uvuku pod kozu vec ce izaci PES 2015.

Samo stavite u settingsima shot i through ball na Basic i to je to.

Takodjer sam primjetio neke bugove, bas to s kartonima, golmani su malo suknuti tu i tamo, ali sve se to spegla s patchevima.

Zoki Mpek pet 20.9.2013 08:16

Vezano za suteve: ajde da ne bude, evo ga opet ovaj ,,fanboy''{#}

Ako vam je komlikovano na Manual, ili ovaj novi sistem koji je Konami uveo ,,Advanced'', vratite se na stari ,,BASIC'', bice

vam kao na prethodnim serijalima.

Samo sto morate shvatiti da vise ne moze da se uradi ,,trenutni sut'', znaci iz bilo koje pozicije, bilo koji igrac, da 

uputi bombu ka golu.

Jednostavno treba namestiti polozaj tela igraca, nogu, i uhvatiti pravi tajming, sve, bas sve... Obavezno obratiti paznju i na igraca koji sutira.

Nema lepseg osecaja, nego zabiti gol na ovom Pesu preko 20 metara, da vidite, koji efe lopta ima...

Ne znam, meni je sve savrseno, totalno mi je mozak ukljucen u samu igru, jeste da treba biti razonoda bez cimanja,

ali hteli smo nesto realnije, drugcije od dosadasnjih serijala Pesa i Fife, e to vam je novi Pes!

Samo mogu reci BRAVO za Konami, (ocekujem dosta TD-a, sto od Fifafanboya, sto od ljudi kojima nazalost steka i sve ide usporeno), meni licno nista ne steka i nista nije usporeno.

Ima jos dosta mesta za poliranje igre i bacanje aspekta na drugi deo igre, tipa, online aspekt, kisa, sneg i jos koje sitnice,

temelji su zaista dobri, prosto te ovo cudo vuce da igras kao nikada nijeda serijal pre, sem PESa 6 i donekle (mesec, dva, Fife 12)

Jos nesto, procesor je ovde najbitniji da vam ne bi stekalo, igra je bas zahtevna.

KODAK17 pet 20.9.2013 08:19

Jutros sam ustao u 5 kako bi odigrao 2-3 tekme prije posla. Nisam mogao prije, jer je Jack Sparrow {#} cjelu vecer putovao kako bi mi dopeljao novi PES na probu.

Bit cu kratak, jer mi za opsirniji odgovor i analizu treba vise vremena i odigranih tekmi.

Ovako:

Ja stvarno ne znam zasto neki nastoje lagati i na taj nacin dovoditi u zabludu masu igraca??? Ljudi nedaj te se zavarati. Probaj te igru i osjetit ce te ogromnu razliku i napredak.

Movie(ako se nevaram) reko si, da se ne moze odigrati pass sa igracem od prve, jer kao uvjek prvo primi loptu pa zatim doda. Spominjao si neki magnet u nogama??? Pa te ja sada pitam: Koju si ti kinesku kopiju igrao???

Pitanje za Galeba Ubicu: Reako si da je PES 10x brzi od Fife 14 demo? Isto pitanje kao i za movie-A: Koju si ti kinesku kopiju PES igrao iz 90 i neke???

SimeE, o kakvom ti picilicama i dizalicama pricas??? Upload-aj koji clip pa da i to vidim, ali prije toga stavi na super-star.

Đapaaa! Kladim se da si na terenu živa truuuba. Konami propao??? Eeee to cemo još vidjeti.

Da li vama EA placa kakvu crkavicu da sirite antiPES propagandu???

Ekipa, ovo vam govori igrac FIFE i PES-a.

Kada sam probao PES, osjetio sam nesto neobicno, nesto posebno. Ova igra ima nevjerovatan potencijal. Za pocetak treba se malo uhodati. Kod mene je igra radila super ali mislim da bi ovi sa slabijim racunarima  mogli imati problema(barem za sada) prilikom cut scena i replay-a.

Ovoj ostaloj dičurliji poručujem da nauči igrati prije se upuste komentirati bilo sto. Za istinske ljubitelje nogometa  ovo ce biti odlican virtualni nogomet. Na samu igru cu se osvrnuti detaljnije nešto kasnije.

Lijep pozzz svima! {#}

drahic pet 20.9.2013 08:37

Isprobao jucer.. 

Ocito sam imao prevelika ocekivanja,tako da nisam odusevljen.

Jednostavno okretnost igraca i njhov 'zalet' je katastrofalan.

Ako izgubi loptu,treba mu 2 sekunde da 'dode sebi' i da krene trcat.

Usporen mi je gameplay totalno.

2013 mi je puno bolji naspram 2014.

Mozda se nakon malo duzeg igranja promijeni misljenje,vidjet cemo. 

dZelja pet 20.9.2013 08:52
dZelja kaže...
soja kaže...

trebam pomoć.. skinuo sam patch 1.01 i sad kad uđem u igru neće mi skinut data pack.. piše mi "An unexpected problem has occurred while communicating with the PES2014 server".. igra je orginal

jel zna neko u ćem je problem?? 

Unaprijed Hvala

imam identican problem, pokusao sam sa ovim rjesenjima za pes 13 al ne pomaze... 

http://forum.cropes.org/index.php/topic,13063.0.html

evo potencijalno rjesenje ili bolje receno workaround..

http://www.pes-serbia.com/threads/30253-Problem-sa-data-pack-om

meni se skida patch ali nazalost moram na posao :D 

btw  za sve ove sa "jogurt" verzijom, ne sudite igru dok ju ne zaigrate sa 1.01 patchom koji rjesava lag ili kako neki ovdje to nazivaju tromost u pokretima/kontroli igraca, meni je bez patcha bilo neigrivo ali se odmah vidjelo da je problem tehnicke prirode (jer je igra kontrole prihvacala sa uzasnim zakasnjenjem, to je stvaralo tu "tromost")

igru necete savladati vec u prvoj utakmici, pogotovo ne obrambeni dio (prodjite trening obavezno) , meni se svakom novom utakmicom sve vise svidja, osim par sitnica koje malo kvare ukupni dojam ali mozda ce ih ispraviti u buducnosti...

tipa nije mi jasno zasto si igrac automatski daje loptu dva-tri puta u for ako samo jedanput stisnemo R1 2x, u bilo kojoj inkarnaciji pesa ili fife u proslosti sa pritiskom R1-2X ili u fifi povlacenjem desne gljive u desno igrac uzima jedan for, a svakim sljedecim stiskanjem R1-2x uzima jos jedan... ovako se zaleti kao konjina te funkcija gubi bilo kakav smisao (osim ako nisi na centru i ispred tebe 50m nema nikoga...) 

ali sve u svemu 9/10 sto se tice gameplaya, a sto se tice ispoliranosti menija i njegove logicnosti/vizualne prezentacije, sustava patchiranja, prilagodjavanja samoga sucelja pc.u 4/10 (mogli su se malo vise potruditi oko ovoga djela igre..)

soja pet 20.9.2013 09:15
dZelja kaže...
dZelja kaže...
soja kaže...

trebam pomoć.. skinuo sam patch 1.01 i sad kad uđem u igru neće mi skinut data pack.. piše mi "An unexpected problem has occurred while communicating with the PES2014 server".. igra je orginal

jel zna neko u ćem je problem?? 

Unaprijed Hvala

imam identican problem, pokusao sam sa ovim rjesenjima za pes 13 al ne pomaze... 

http://forum.cropes.org/index.php/topic,13063.0.html

evo potencijalno rjesenje ili bolje receno workaround..

http://www.pes-serbia.com/threads/30253-Problem-sa-data-pack-om

meni se skida patch ali nazalost moram na posao :D 

btw  za sve ove sa "jogurt" verzijom, ne sudite igru dok ju ne zaigrate sa 1.01 patchom koji rjesava lag ili kako neki ovdje to nazivaju tromost u pokretima/kontroli igraca, meni je bez patcha bilo neigrivo ali se odmah vidjelo da je problem tehnicke prirode (jer je igra kontrole prihvacala sa uzasnim zakasnjenjem, to je stvaralo tu "tromost")

igru necete savladati vec u prvoj utakmici, pogotovo ne obrambeni dio (prodjite trening obavezno) , meni se svakom novom utakmicom sve vise svidja, osim par sitnica koje malo kvare ukupni dojam ali mozda ce ih ispraviti u buducnosti...

tipa nije mi jasno zasto si igrac automatski daje loptu dva-tri puta u for ako samo jedanput stisnemo R1 2x, u bilo kojoj inkarnaciji pesa ili fife u proslosti sa pritiskom R1-2X ili u fifi povlacenjem desne gljive u desno igrac uzima jedan for, a svakim sljedecim stiskanjem R1-2x uzima jos jedan... ovako se zaleti kao konjina te funkcija gubi bilo kakav smisao (osim ako nisi na centru i ispred tebe 50m nema nikoga...) 

ali sve u svemu 9/10 sto se tice gameplaya, a sto se tice ispoliranosti menija i njegove logicnosti/vizualne prezentacije, sustava patchiranja, prilagodjavanja samoga sucelja pc.u 4/10 (mogli su se malo vise potruditi oko ovoga djela igre..)

ja sam skinuo dlc preko torrenta i ubacio, instalirao mi se sam prilikom ulaska u PES.. Uspio odigrat Raking Match, i 1 tekmu MLO, ali kad hoću kupit igrača opet javlja "An unexpected problem has occurred while communicating with the PES2014 server"

Valjda će to sredit uskoro

movie pet 20.9.2013 09:26
KODAK17 kaže...

Jutros sam ustao u 5 kako bi odigrao 2-3 tekme prije posla. Nisam mogao prije, jer je Jack Sparrow {#} cjelu vecer putovao kako bi mi dopeljao novi PES na probu.

Bit cu kratak, jer mi za opsirniji odgovor i analizu treba vise vremena i odigranih tekmi.

Ovako:

Ja stvarno ne znam zasto neki nastoje lagati i na taj nacin dovoditi u zabludu masu igraca??? Ljudi nedaj te se zavarati. Probaj te igru i osjetit ce te ogromnu razliku i napredak.

Movie(ako se nevaram) reko si, da se ne moze odigrati pass sa igracem od prve, jer kao uvjek prvo primi loptu pa zatim doda. Spominjao si neki magnet u nogama??? Pa te ja sada pitam: Koju si ti kinesku kopiju igrao???

Pitanje za Galeba Ubicu: Reako si da je PES 10x brzi od Fife 14 demo? Isto pitanje kao i za movie-A: Koju si ti kinesku kopiju PES igrao iz 90 i neke???

SimeE, o kakvom ti picilicama i dizalicama pricas??? Upload-aj koji clip pa da i to vidim, ali prije toga stavi na super-star.

Đapaaa! Kladim se da si na terenu živa truuuba. Konami propao??? Eeee to cemo još vidjeti.

Da li vama EA placa kakvu crkavicu da sirite antiPES propagandu???

Ekipa, ovo vam govori igrac FIFE i PES-a.

Kada sam probao PES, osjetio sam nesto neobicno, nesto posebno. Ova igra ima nevjerovatan potencijal. Za pocetak treba se malo uhodati. Kod mene je igra radila super ali mislim da ovi sa slabijim racunarima bi mogli imati problema(barem za sada) prilikom cut scena i replay-a.

Ovoj ostaloj dičurliji poručujem da nauči igrati prije se upuste komentirati bilo sto. Za istinske ljubitelje nogometa  ovo ce biti odlican virtualni nogomet. Na samu igru cu se osvrnuti detaljnije nešto kasnije.

Lijep pozzz svima! {#}

Ne igram nikakve kineske verzije već PS3 demo što si mogao  zaključiti iz mog posta kad sam se prvi put osvrnuo na igru. Neki put mi stvarni nisi jasan. Dobar si igrač pa mi je tim više nejasno da te ne smetaju neke osnovne stvari koje ovu igru ne čine igrom nego igricom. Da se ne ponavljam, ali ukratko. U 2013 god na novom engineu golman izgleda kako izgleda i to je tebi ok.? Udarci po golu, dodavanja, fizika lopte. Pazi, nism jedini koji govori da to nije lopta nego balon? Halo? Akrobatska bacanja? Svaki kontakt igrači lete bolje nego na ragbiju? No vidim da uživaš u igri, pa sve pet... nema smisla se raspravljati.. najbitnije u cijeloj priči je da su ljudi zadovoljni. Tko sam ja da ti kažem kako ovo nije dobro i tko si ti da me ideš uvjeravati u suprotno? Igraj i uživaj, nažalost ja ne mogu jer meni to za 2013 god jednostavno nije dovoljno.

KODAK17 pet 20.9.2013 09:41
movie kaže...
Ne igram nikakve kineske verzije već PS3 demo što si mogao  zaključiti iz mog posta kad sam se prvi put osvrnuo na igru. Neki put mi stvarni nisi jasan. Dobar si igrač pa mi je tim više nejasno da te ne smetaju neke osnovne stvari koje ovu igru ne čine igrom nego igricom. Da se ne ponavljam, ali ukratko. U 2013 god na novom engineu golman izgleda kako izgleda i to je tebi ok.? Udarci po golu, dodavanja, fizika lopte. Pazi, nism jedini koji govori da to nije lopta nego balon? Halo? Akrobatska bacanja? Svaki kontakt igrači lete bolje nego na ragbiju? No vidim da uživaš u igri, pa sve pet... nema smisla se raspravljati.. najbitnije u cijeloj priči je da su ljudi zadovoljni. Tko sam ja da ti kažem kako ovo nije dobro i tko si ti da me ideš uvjeravati u suprotno? Igraj i uživaj, nažalost ja ne mogu jer meni to za 2013 god jednostavno nije dovoljno.

Pazi moj frendu! Ja cu kasnije detaljnije napraviti analizu i napisati sto mi je dobra a sto ne.

Ja sam tebe pitao: Zasto tvrdis da se ne moze odigrati pass od prve, kao i ono vezano za magnet u nogama? Nisi mi nista odgovorio?

gennaro_gattuso pet 20.9.2013 10:10

ja imam jedno pitanje pa molim odgovor :-)  riknuo mi je play3 i moram igrati sad na kompu dok ne dodje play 4. Uglavnom htio sam pitat u vezi multiplayera... Zanima me da li je isto na PC kao i na PS, ima li dovoljno igrača za odigrat tekmu i da li radi normalno kao i u offline modu? Ja igram ono protiv random protivnika, skupljanje bodova i to je to. 

Hexfire pet 20.9.2013 10:42
gennaro_gattuso kaže...

ja imam jedno pitanje pa molim odgovor :-)  riknuo mi je play3 i moram igrati sad na kompu dok ne dodje play 4. Uglavnom htio sam pitat u vezi multiplayera... Zanima me da li je isto na PC kao i na PS, ima li dovoljno igrača za odigrat tekmu i da li radi normalno kao i u offline modu? Ja igram ono protiv random protivnika, skupljanje bodova i to je to. 

Ovaj PES ne izlazi za PS4 koliko ja znam.

Još malo o igri:

Meni se ni basic ni advanced shooting ne sviđaju previše. Možda je problem tehničke prirode, pa patchevi malo poprave. Pucanje na manual mi izgleda ipak bolje. Kao i u FIFI, čim komp sam ne "popravlja" putanju lopte to bolje izgleda. A da ne govorim kako na advanced uopće nemam pravu kontrolu kamo lopta ide. 

Druga stvar je ovaj rainbow flick, ak se to tako zove. Ono prebacivanje lopte iza leđa preko glave. To mi izgleda da će biti exploitano u online igri . Svaki igrač bilo sa tehnikom 0 ili 99 ga napravi u svakom trenutku savršeno, a samo treba 2x pritisnuti gljivu. Tu isto treba nekakav balans postojati. 

Treća stvar je remplanje/naguravanje. Zasad je problem što igrač koje je ispred s loptom drastično uspori samo kako bi ga defanzivni mogao stiči pa bi moglo doći do tog naguravanja. Ono, imam s Matom 5 metara prednosti kod primanja lopte u trku i onda me obrambeni dostigne nakon 3 koraka. To će vjerojatno neki patch isto izbalansirati. Ok je da pace nije najvažnija stvar u igri, ali što je previše je previše.

Četvrto su uklizavanja. Tu također treba malo popraviti AI. Sviđa mi se što igrač ponekad napravi dodatan potez nogom nakon uklizavanja. Izgleda vam kao da ste loše tempirali uklizavanje, ali igrač ipak nekako uspije do lopte. I to izgleda jako dobro i realno. Problem s tim je što nekad komp napravi to kad je apsolutno nepotrebno, znači u situaciji kad ste stvarno loše tempirali i onda dobijete žuti karton. I kod kartona je problem kao u FIFI. Još uvijek ni MASS ni Impact Engine nisu dovoljno ispolirani da bi u svakom trenutku mogli procijeniti situaciju "igrač - lopta - protivnički igrač" prilikom uklizavanja. Zasad kod uklizavanja ili oduzmem loptu ili dobijem žuti karton, nema nikakve sredine. Kad dobro tempiraš onda je ok, kad zakasniš odmah je žuti. To je isto daleko od realnog. I naravno ko i u FIFI se događa da je prikazana animacija gdje čisto odneseš loptu, ali je ipak dosuđen faul i naravno ide žuti. Dogodio mi se u jednom trenu i "FIFA faul" gdje sudac samo odsvira prekršaj, a bome ti nije jasno što je bilo. I onda vidiš u replayu neka glupost koja nema veze sa prekršajem. Srećom, to se ne događa tako često kao u FIFI.

Zoki Mpek pet 20.9.2013 10:43
gennaro_gattuso kaže...

Imas koliko hoces ljudi koji igraju na PC.

trenutno nekima malo online laga, meni (igrao sam tri tekme) ne.

Ali izlazi za tri dana patch 1.02. koji ce i to srediti tako da itekako vredi uzeti!

Encyanix pet 20.9.2013 10:58
KODAK17 kaže...

Iskreno Pes nije 10x brzi al je dosta brzi od fife 14 demo.. jednostavno u pes-u ja mogu prosjecno driblat svi imaju extra tehniku.. dosta su okretni dok u fifi bas postoji ta tromost igraca po meni malo cak previse.. mozda mrvicu.. al sad kad sam se navikao sve 5.. nemogu vise igrat fifu 13 koliko je ovo bolje.

movie pet 20.9.2013 11:36
KODAK17 kaže...

Pazi moj frendu! Ja cu kasnije detaljnije napraviti analizu i napisati sto mi je dobra a sto ne.

Ja sam tebe pitao: Zasto tvrdis da se ne moze odigrati pass od prve, kao i ono vezano za magnet u nogama? Nisi mi nista odgovorio?

Zato što pri svakom dodavanju igrač prvo štopa loptu a onda dodaje a svako dodavanje se lijepi igraču za noge. Svi primaju savršeno bez obzira na situaciju.. dodavanja su nevjerojatna, oduzimaju dah. Loptu guraš kroz nekoliko igrača i uvijek dolazi tvome napadaču u idealnu poziciju. Obrana ko telad. Jednostavno, bezveze mi je. Ništa nisam kopao po opcijama, sve je po difoltu...Pogle samo golove što je jučer postavio galebubica. Tebi to nisu smiješni golovi za jednu ozbiljnu igru? Pogle kako ibro loba? Kao na sensible socceru... no kako sam rekao, ako ti to odgovara sve pet. Meni ne odgovara i neću se zbog toga ubiti. Jednostavno neću igrati...

Kaj god da kažeš ja neću promijenti mišljenje, vjerojatno kao ni ti pa je prepiska posve nepotrebna.. očekujem da ćemo i ove godine međusobno mlatiti kao do sada pa se nadam dobrosusjedskim odnosima. Najviše sam volio igrati s tobom i antiljanom pa ne bih htio da nešto pođe krivo zato kaj jednu igru vidimo različito.. Kako rekoh, sve pet. tebi paše meni ne i neka ostane na tome..

Praetorian1 pet 20.9.2013 11:51

Jedino su mi šutevi loši, kao da balon puknem, jel ima neki štos ?

I boje u igri su mi isprane, to sam primjetio i u onim videima od Konamija, al sam mislio da će to riješit do full verzije...

Neznam šta se žalite na tromost, ja nemam s tim problema nikakvih sve je fluidno i bez laga osim u replayima.