PC igre

PlayerUnknown's Battlegrounds

zeryx sri 5.2.2025 21:54
bik kaže...

Cudi me da se TPP uspio odrzati u PUBGu do sada, zar se to stvarno jos igra?

Nego kakvo je stanje sa Unreal Engine 5 u PUBGu? Mislim tj znam da ce sve ukakati i to vise nece biti to 

TPP je dosta dobar za pocetnika. osjecas se sigurnije dok se lezis ispod prozora ili zida i cekas da ti netko naleti. cim malo dobijes sigurnost odmah prelazis na FPP.

mi smo poceli u vrijeme kad je bio samo TPP i cim je dosao FPP odmah smo presli na njega

DaNiTo sri 5.2.2025 22:37

naravno fpp igram, ali zabavan mi bude tpp,takoder znam cesto odigrat sva ta tri casual game-a,pogotov radi misija koje imam za ispunit

i nasao sam vise normalnijih random ljudi na tpp nego u fpp :D opusteniji su

spajk1 čet 6.2.2025 11:08

Meni je TPP isto zabavniji. Casual odigram 3 runde za riješit misije i za zagrijavanje.

Sigurno je da FPP igrači imaju više skilla. Ali TPP zahtjeva drugu vrstu skila i inteligencije. To je kao da igraš dvije različite igrice. Igram ponekad i FPP ali mi nije toliki gušt, najviše zbog toga jer sam kroz djetinstvo nekako više odrastao uz TPP igre. U FPP-u, nekako mi FOV ne leži. A isto tako igrao sam i sa par platinuma i mastera u TPP-u pa su oni izginuli više puta od mene. Drugačija je "logika" igranja...

I da ekipa je u TPP više opuštena, manje kompleksaša i živčanjaka.

EDIT:

I zapravo kad pogledaš statistike, ima puno više TPP igrača nego FPP. U nekim državam i regijama je omjer 90% - 10%

To naravno ništa ne znači jer ako gledaš distribuciju IQ-a po Gausu, većina ne znači doboro 

Po meni je sve stvar individualne preference.

DaNiTo čet 6.2.2025 11:20
omeyer kaže...
spajk1 kaže...

Tko voli TPP i casual može me dodati ingame spajk1990

TPP je Tree Pussies Party ilitiga skupština stablogrlećih kakolda sa mikropenisima.

Ne kužim kako se nekome to da igrat, kad igraš TPP i dobiješ u endgame zonu, uopće se ne moraš expose-at (gledat di je protivnik) nego žvališ stablo ili zid i gledaš ga i čekaš da izađe na otvoreno.

FPP ljubi skillane igrače jer onaj koji je dobia zonu opet mora peakat pazit da mu ne pretrčiš preko polja u cover i tu ga možeš headat i kupit si vrimena za uć u zonu.

Igra san par puta TPP i baš mi se ekstremno gadi i jako je kakasto.

ti si primjer tipicnog toksicnog igraca...zasto ste takvi? koji je razlog?

ima nas koje ne zanima skil,opusteno...a vjerojatno si uz sve to i igrac bez tog skilla :)

191x7 čet 6.2.2025 12:34

Hall Effect keyba je mila majka za PUBG, efekt je kao prelazak s 60Hz na 180Hz monitor, s HDD na SSD, s aDSL na optiku...

S mehanike na magnet je veći skok nego s membrane na mehaniku. Odzivnost OP. Skoro kao X3D procesor.

Tripowin 0dbi Vivace slušalice, fantastično iskustvo za zvuk u PUBG, nema više potrebe ni za Sennehiser HD 560S ni za Simgot EM6L.

omeyer čet 6.2.2025 15:39
DaNiTo kaže...

ti si primjer tipicnog toksicnog igraca...zasto ste takvi? koji je razlog?

ima nas koje ne zanima skil,opusteno...a vjerojatno si uz sve to i igrac bez tog skilla :)

Sve su ti pretpostavke više manje krive hehe.

No hate, samo je TPP kakast i to zabijanje glavom u zid i stabla i čekanje da se drugi exposea mi je baš kakasto. Ležanje isto, jao..

Zašto ga ne volin? Igra umjesto 20 queova ima 40 queova i skoro je umrla zbog toga.

Boris grozni čet 6.3.2025 17:33

Meni je tp puno zanimljiviji, zabavniji i  taktickiji barem kad ga sam igram, igranje u timu mi je svejedno jel fp ili tp no opet tp mi je zabavniji!
Fp ako hocu igrati onda igram cs ili cod a ne pubg koji ionako nevalja u fp!Igra ne umire niti je ikad umrla i dalje je konstantno u top 3