PlayerUnknown's Battlegrounds

Ja je jos zagrijem prije lupanja ako imam viska vremena zapecem i speka na masti.

Cudi me da se TPP uspio odrzati u PUBGu do sada, zar se to stvarno jos igra?
Nego kakvo je stanje sa Unreal Engine 5 u PUBGu? Mislim tj znam da ce sve ukakati i to vise nece biti to
TPP je dosta dobar za pocetnika. osjecas se sigurnije dok se lezis ispod prozora ili zida i cekas da ti netko naleti. cim malo dobijes sigurnost odmah prelazis na FPP.
mi smo poceli u vrijeme kad je bio samo TPP i cim je dosao FPP odmah smo presli na njega

naravno fpp igram, ali zabavan mi bude tpp,takoder znam cesto odigrat sva ta tri casual game-a,pogotov radi misija koje imam za ispunit
i nasao sam vise normalnijih random ljudi na tpp nego u fpp :D opusteniji su

Evo ja sam jedan od onih koji igra isključivo TPP, a igram od 2018 do danas. Svi vaši razlozi za FPP su legitimni, al eto stvar preferencije, zabavnije su mi TPP igre

Meni je TPP isto zabavniji. Casual odigram 3 runde za riješit misije i za zagrijavanje.
Sigurno je da FPP igrači imaju više skilla. Ali TPP zahtjeva drugu vrstu skila i inteligencije. To je kao da igraš dvije različite igrice. Igram ponekad i FPP ali mi nije toliki gušt, najviše zbog toga jer sam kroz djetinstvo nekako više odrastao uz TPP igre. U FPP-u, nekako mi FOV ne leži. A isto tako igrao sam i sa par platinuma i mastera u TPP-u pa su oni izginuli više puta od mene. Drugačija je "logika" igranja...
I da ekipa je u TPP više opuštena, manje kompleksaša i živčanjaka.
EDIT:
I zapravo kad pogledaš statistike, ima puno više TPP igrača nego FPP. U nekim državam i regijama je omjer 90% - 10%
To naravno ništa ne znači jer ako gledaš distribuciju IQ-a po Gausu, većina ne znači doboro
Po meni je sve stvar individualne preference.

Tko voli TPP i casual može me dodati ingame spajk1990
TPP je Tree Pussies Party ilitiga skupština stablogrlećih kakolda sa mikropenisima.
Ne kužim kako se nekome to da igrat, kad igraš TPP i dobiješ u endgame zonu, uopće se ne moraš expose-at (gledat di je protivnik) nego žvališ stablo ili zid i gledaš ga i čekaš da izađe na otvoreno.
FPP ljubi skillane igrače jer onaj koji je dobia zonu opet mora peakat pazit da mu ne pretrčiš preko polja u cover i tu ga možeš headat i kupit si vrimena za uć u zonu.
Igra san par puta TPP i baš mi se ekstremno gadi i jako je kakasto.
ti si primjer tipicnog toksicnog igraca...zasto ste takvi? koji je razlog?
ima nas koje ne zanima skil,opusteno...a vjerojatno si uz sve to i igrac bez tog skilla :)

Hall Effect keyba je mila majka za PUBG, efekt je kao prelazak s 60Hz na 180Hz monitor, s HDD na SSD, s aDSL na optiku...
S mehanike na magnet je veći skok nego s membrane na mehaniku. Odzivnost OP. Skoro kao X3D procesor.
Tripowin 0dbi Vivace slušalice, fantastično iskustvo za zvuk u PUBG, nema više potrebe ni za Sennehiser HD 560S ni za Simgot EM6L.

ti si primjer tipicnog toksicnog igraca...zasto ste takvi? koji je razlog?
ima nas koje ne zanima skil,opusteno...a vjerojatno si uz sve to i igrac bez tog skilla :)
Sve su ti pretpostavke više manje krive hehe.
No hate, samo je TPP kakast i to zabijanje glavom u zid i stabla i čekanje da se drugi exposea mi je baš kakasto. Ležanje isto, jao..
Zašto ga ne volin? Igra umjesto 20 queova ima 40 queova i skoro je umrla zbog toga.

Meni je tp puno zanimljiviji, zabavniji i taktickiji barem kad ga sam igram, igranje u timu mi je svejedno jel fp ili tp no opet tp mi je zabavniji!
Fp ako hocu igrati onda igram cs ili cod a ne pubg koji ionako nevalja u fp!Igra ne umire niti je ikad umrla i dalje je konstantno u top 3

Tp je za pičkice

tipicni FPP igrac,odnosno toksicni ljudi...imate potrebu napadat bez razloga,puni mrznje
ko random skvad kad igram
a vjerojatno si jednako los igrac kao i ja :)

JOŠ i gori

Sve je to za ljude, svaki mode ima svoje igrače i publiku. Meni sve odgovara, ne diskriminiram 😁

Kaže gazda majstoru....majstore....gemišt ili pivo, a ovaj će ..... MOŽE!

Sve je to za ljude, svaki mode ima svoje igrače i publiku. Meni sve odgovara, ne diskriminiram 😁
rekli su stari: tko bira, mast....
Tava je opaka