PC igre

PlayerUnknown's Battlegrounds

fila2208 sri 23.8.2017 00:05

Uzbuđenje je na vrhuncu: prilazimo setu kuća, vođa grupa se približi i kaže, lootane su kuće, i onda bježimo ko ludi, kao da je nekog unutra. Ja odem unutra baš iz kurioziteta, kad ono ostalo nešto municije, pokupim i dođem n amotoru za ostalima.

Vođa grupe me teamkilla.

vrhunac.

TomoR sri 23.8.2017 00:39
fila2208 kaže...

Uzbuđenje je na vrhuncu: prilazimo setu kuća, vođa grupa se približi i kaže, lootane su kuće, i onda bježimo ko ludi, kao da je nekog unutra. Ja odem unutra baš iz kurioziteta, kad ono ostalo nešto municije, pokupim i dođem n amotoru za ostalima.

Vođa grupe me teamkilla.

vrhunac.

Za teamkill reportaš, lik dobije 7 dana ban, prvi put.

Jack Sparrow sri 23.8.2017 00:41
HAL kaže...
I to je tebi uzbudljivo? Ulazak u kucu ili ne, jer je mozda netko unutra? Danasnji gaming je stvarno nisko pao, kad su ovakve low skill igre postale ludnica.

Ako pogines, izadjes van i doslovno si za par minuta u drugom gameu i tako unedogled.

Ne kužim zašto bi samo igra gdje je bitan skill morale biti uzbudljive i zabavne? Pa igra je mix skilla i RNGa. To je upravo ono što je čini zabavnom, ali ima tu taj survival element ubačen gdje se sam snalaziš da bi pobjedio. To valjda ono što neke ljude odbija.

ESL igra teško da će biti ovakva kao sad. Isto kao i BF pretpostavljam da će mjenjati nešto kao što je više loota ili više puški, te manje zone za manje squadova. A i volio bi da ima neki mod gdje može isprobavati puške ili gdje je samo dio nekog grada/otoka pa da se ljudi respawnaju i pucketaju jedni po drugima jer ovo bi dosta pomoglo u treniranju :D

fila2208 sri 23.8.2017 00:45
Jack Sparrow kaže...

Ne kužim zašto bi samo igra gdje je bitan skill morale biti uzbudljive i zabavne? Pa igra je mix skilla i RNGa. To je upravo ono što je čini zabavnom, ali ima tu taj survival element ubačen gdje se sam snalaziš da bi pobjedio. To valjda ono što neke ljude odbija.

ESL igra teško da će biti ovakva kao sad. Isto kao i BF pretpostavljam da će mjenjati nešto kao što je više loota ili više puški, te manje zone za manje squadova. A i volio bi da ima neki mod gdje može isprobavati puške ili gdje je samo dio nekog grada/otoka pa da se ljudi respawnaju i pucketaju jedni po drugima jer ovo bi dosta pomoglo u treniranju :D

još jedna od stvari koja me odbila...recoil učim one 4 sekunde firefighta dok ne poginem pa onda opet ako tu pušku nađem u next roundu.

Da imam neki shooting range malo bi mi sjeo recoil pa bi možda mogao sigurnije ući u dvoboj. Ovako,izgubim volju tako da shooting range defitivno.

fila2208 sri 23.8.2017 01:11
ivanzu kaže...

Mogu se kladiti da je vama dvojici i ARMA dosadna,a to sto ti igra jadno radi krivi svoju graficku koja je stara ko Atena. 

Nisam probao, ali vjerojatno je sporija i više taktička što mi toliko i ne leži. Savršen spoj taktike i brzine je po meni dobri bf3, rs6 siege i cs.

A igra mi ne radi jadno, uspio sam je navuć na 60 stabilnih poigravši se postavkama, ali ti se ovim putem ispričavam što nisam kupio ni igru ni grafičku da mogu igrati u 12k da doživim uzbuđenje igre i svršim si u roze gaćice. 

Frajer ima računalo staro par mjeseci i ruga mene čije je napunilo 4 godine, i ja se isto spuštam na svačiji nivo  

phnx sri 23.8.2017 01:33

fila2208, igras random ili sa ekipom? 

ps.mislim da sam sa 2 izgubljena frenda dosel upravo na tri.. ali ako `flenkas` tak da ides drito na dvojicu iza kamena, samo kojih dva metra ulijevo, ne flenkas nego ides drito na dvojicu u zaklonu preko hebene livade i sve sta ti se izgovori,izgovoreno je sa valjanim razlogom.. makar mi je sad zao sa dio sa majkom. 

Soldier977 sri 23.8.2017 08:41
phnx kaže...

fila2208, igras random ili sa ekipom? 

ps.mislim da sam sa 2 izgubljena frenda dosel upravo na tri.. ali ako `flenkas` tak da ides drito na dvojicu iza kamena, samo kojih dva metra ulijevo, ne flenkas nego ides drito na dvojicu u zaklonu preko hebene livade i sve sta ti se izgovori,izgovoreno je sa valjanim razlogom.. makar mi je sad zao sa dio sa majkom. 

Opsovao si mater nekome s kim si igrao jer nije dobro flenkao u video igri?

sexytoiletpaper sri 23.8.2017 12:14

PUBG je jedna od onih igara koje su dobre kada igras solo ali tek kad pocnes igrati sa ljudima s kojima pricas preko Discorda/Skypea/TSa ili cega vec pokaze koliko zabavna moze biti. Ako nisi probao igrati sa ekipom, probaj, tek kad pocnete biti debili samostalno dobijes punu zabavu te igre.

ivanzu sri 23.8.2017 12:19
fila2208 kaže...
ivanzu kaže...

Mogu se kladiti da je vama dvojici i ARMA dosadna,a to sto ti igra jadno radi krivi svoju graficku koja je stara ko Atena. 

Nisam probao, ali vjerojatno je sporija i više taktička što mi toliko i ne leži. Savršen spoj taktike i brzine je po meni dobri bf3, rs6 siege i cs.

A igra mi ne radi jadno, uspio sam je navuć na 60 stabilnih poigravši se postavkama, ali ti se ovim putem ispričavam što nisam kupio ni igru ni grafičku da mogu igrati u 12k da doživim uzbuđenje igre i svršim si u roze gaćice. 

Frajer ima računalo staro par mjeseci i ruga mene čije je napunilo 4 godine, i ja se isto spuštam na svačiji nivo  

Frajer ulaze u računalo pa mu se ne moze desiti da nesto ne moze kako spada pokrenuti. Zato ne ide kukati na forum kako igra nije optimizirana.

mrsmith sri 23.8.2017 12:41

Ali stvarno ne razumijem te potrebe je...a matere ljudima s kojima igras ako nesto ne naprave kako si zamislio. Pa ne da bi prestao igrati s tobom, nego bi te blokirao i izbrisao automatski.

Ono wtf.. take a chill pill and enjoy. Pa mislim da se nisao ni jednom izdrkao na nekog zbog igre.. niti sam ja neki profesionalac niti su oni. Igras, nekad dobijes, nekad izgubis - tako to ide.

Jack Sparrow sri 23.8.2017 13:06
mrsmith kaže...

Ali stvarno ne razumijem te potrebe je...a matere ljudima s kojima igras ako nesto ne naprave kako si zamislio. Pa ne da bi prestao igrati s tobom, nego bi te blokirao i izbrisao automatski.

Ono wtf.. take a chill pill and enjoy. Pa mislim da se nisao ni jednom izdrkao na nekog zbog igre.. niti sam ja neki profesionalac niti su oni. Igras, nekad dobijes, nekad izgubis - tako to ide.

A što bi napravio da u squadu imaš lika koji ti?

Svako malo baci neku granadu jer mu je dosadno

Kad se borite 4v4 on jednostavno sjedne u auto i pobjegne jer mu se ne fighta, pa ste 3v4 i onda pogine tamo gdje je otišao jer je 1v4

Uzme auto i ode na airdrop sam i onda se dere zašto ga niste pratili

Sleti na drugi kraj map i pita: pa di ste?

Svako malo zapuca prema tebi

Svako malo ti probuši gumu na autu

Ubije te ako ste samo vas dva ostala iako se dogovorite da idete dalje

Pregazi te autom i onda ostavi da krepaš

Ako mu vratiš za sve ovo, onda teamkilla tebe i druge u squadu 3 partije za redom

?

Ako mu išta kažeš na to, onda te te još više vrijeđa i kaže kako si ti kriv jer si jednom lootao 3 sekunde duže od njega, morao te čekati 5 sekundi ili kako ga nisi jednom htio revivati iako je bio na otvorenom polju, a 3 lika čekaju do dođeš.

HAL sri 23.8.2017 13:08
ivanzu kaže...

Frajer ulaze u računalo pa mu se ne moze desiti da nesto ne moze kako spada pokrenuti. Zato ne ide kukati na forum kako igra nije optimizirana.

Ulaganje u komp za gaming nije ulaganje, već trošenje novaca na hobi. Svatko naravno "ulaže" onoliko koliko može. Ali mislim da nema smisla da drvljemo o financijama sada.

Igra je neoptimizirana i to je činjenica, uopće nije za raspravu.

ivanzu sri 23.8.2017 13:11
HAL kaže...
ivanzu kaže...

Ulaganje u komp za gaming nije ulaganje, već trošenje novaca na hobi. Svatko naravno "ulaže" onoliko koliko može. Ali mislim da nema smisla da drvljemo o financijama sada.

Ovo nije komp. za gaming ne brini, primarno je workstation, prosli FX8350 je tjerao igru na 60-80FPS.

Soldier977 sri 23.8.2017 13:33
Jack Sparrow kaže...
mrsmith kaže...

Kad se borite 4v4 on jednostavno sjedne u auto i pobjegne jer mu se ne fighta, pa ste 3v4 i onda pogine tamo gdje je otišao jer je 1v4

Ako mu slučajno vratiš za sve ovo, onda teamilla tebe i druge u squadu 3 partije za redom

?

Ako mu išta kažeš na to, onda te te još više vrijeđa i kaže kako si ti kriv jer si jednom lootao 3 sekunde duže od njega, morao te čekati 5 sekundi ili kako ga nisi jednom htio revivati iako je bio na otvorenom polju, a 3 lika čekaju do dođeš.

Pero?

Soldier977 sri 23.8.2017 13:34
HAL kaže...
ivanzu kaže...

Oprosti molim te ali ja ULAŽEM. Povrat sredstava mi je cca 10% 

mrsmith sri 23.8.2017 13:53
Jack Sparrow kaže...

Ako mu slučajno vratiš za sve ovo, onda teamilla tebe i druge u squadu 3 partije za redom

?

Haha :D damn! To je neki totalno specijalni momak. A gle, valjda nebi igrao s njim

MRSKI sri 23.8.2017 14:31
Jack Sparrow kaže...
mrsmith kaže...

........

Ako mu vratiš za sve ovo, onda teamkilla tebe i druge u squadu 3 partije za redom

?

A da ga malo pošalješ Nexu na prevaspitanje? 

Soldier977 sri 23.8.2017 15:47
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

Evo da nešto doprinesem ovoj temi a ne samo serem bezveze. Ne znam je li bilo...

https://pubgsumo.gg/

Eto.

Radi vam trenutno?

Meni prilikom logina na Steam ispiše:

The page you were looking for doesn't exist.

You may have mistyped the address or the page may have moved.

Vjerojatno zato što je to account u biti od Mrskog... ili obratno....