Keiichi ned 10.8.2014 12:12

Oh gawd ovo sa sundijem je stvaro jadno :( tak kaj jos nisam vidia xD al zato juce prvi exploit :D neki lik se uvalio u zid  i pobio cijeli squad nas u zatvorenoj zgradi :D al neka dobio je report cijelog platoona :D

axos ned 10.8.2014 21:56
Keiichi kaže...
Oh gawd ovo sa sundijem je stvaro jadno :( tak kaj jos nisam vidia xD al zato juce prvi exploit ulasku zidnje neki uvalio i pobio cijeli squad nas u zatvorenoj zgradi :D al neka dobio je report cijelog platoona :D

XD koji lik. Šteta što ne snimam sve to. Dalo bi se napravit dobar video za YT. Sinoć nađem super spot na vrhu planine blizu baze i s AV turretom počnem razvaljivat. Nije trajalo dvi minute dođe moj s leđa i ubije me. 

Btw VS koji su prije bili najslabiji sad ih ima ko kineza. Mogu mislit koliko su onda jaki bili na vašem serveru.

Koji ti je nick? Ti si u TR Woodman(sad Miller)?

Mato90 sub 23.8.2014 04:54

Pozdrav momci..

Naletio sam slucajno na vas forum pa reko kada sam vec tu da ostavim i poruku :)

Ako vas ima da igrate sa NC na Milleru mozete da uletite kod nas u Outfit.

Inace smo svi sa balkana u outfitu i pokusavamo da sakupimo sto vise nasih ljudi.

Ako ima netko zainteresiran neka nam se javi, inace primamo samo igrace koji igraju iskljucivo NC :)

Mozete nas kontaktirati u igri na ove nadimke: Mato90, Ivke, Eltirion.

I ako je ikako moguce da osobe koje se prijave budu 18+

Evo i jedan video od mene ;)  https://www.youtube.com/watch?v=xzzA8n-6FJQ

Keiichi sub 23.8.2014 18:36
Mato90 kaže...

Pozdrav momci..

Naletio sam slucajno na vas forum pa reko kada sam vec tu da ostavim i poruku :)

Inace smo svi sa balkana u outfitu i pokusavamo da sakupimo sto vise nasih ljudi.

Ako ima netko zainteresiran neka nam se javi, inace primamo samo igrace koji igraju iskljucivo NC :)

Hvala :D poztrait cu vas da budete mete mom snajpu :P

axos ned 24.8.2014 09:11
Keiichi kaže...
Mato90 kaže...

Pozdrav momci..

Hvala :D poztrait cu vas da budete mete mom snajpu :P

Hahahahaha dobra :D

Ferritin sri 27.8.2014 20:17
MegaMass 2000 kaže...

Opadali dobivanje certova sa rastom levela? Došao sam na level 22 i u sat vremena jedva skupio 34 certa. Do dolaska na level 22 u sat vremena sam moga skupiti 100 certova, a nekad i malo više npr 105.

Možda jer si otključavao achievmente za oružja pa za klase gdje se dobije EXP (a svakih 500? exp je 1 cert)?

Keiichi sri 27.8.2014 23:35

Ili ako si igrao to ovih par dana bio je double exp :D mislim da ga vise nema od danas :D sunce im :D juce sam bas lipo nagrindao 400 certova :D danas jedva 120certova s 120 killova xD

Mislim da je 250Expa 1 cert (ako nisu nesto mjenjali) nisam obracao paznju na to, ali za bio lab dobijes 4 certa ako se ne varam :D

crnyo čet 28.8.2014 11:54
MegaMass 2000 kaže...

Gdje se više crtova dobije, tamanjenjem pješadije, vozila ili zauzimanjem i odbranom baza?

Sjednes u zakempan spawn, uzmes snajp i headshotas ekipu kojoj dosadi cekati base cap pa stalno proviruju prema spawn roomu.

Najbolji cert prihod po jedinici vremena.

skyreeper ned 21.9.2014 16:13

O dosta vas je VS na milleru hehe možda smo se i poubijali hahah{#}

Miller-VS,TR,NC

Cobalt-NC

A koliko FPS - a je vrtite? Ja neznam ali neće preko 40 u velikim bitkama,i onda mi latencija skoči na 140ms,i tu i tamo ima neka zastajkivanja i to obično 1vs1  gdje nema puno ljudi.

Keiichi pon 22.9.2014 23:21

Novi patch s PS4 kodom mi na 96+/96+ bitkama pici na 40 bez beda iako ako duze vrijeme igram padne (ili bas ako eventualno ima pun kufer tenkova s obje strane onda padne do 30)

Mnogo ljudi ima problema, ali evo meni od valky patcha radi prebrutalno dobro :D

Also

mogu se pohvalit da sam napokon susreo kolegu Mato90 iz ljutih zmajova :D doduse nisam ispunio svoje obecanje ramsom u glavu, ali zato je on mene s reaverom opalio usred cela onim shoutgunom :( :D taman sam lijepo poskocio xD steta sto ne snimam nis xD

Mato90 uto 23.9.2014 01:40

Meni stalno radi na 50+ nebitno kakva je situacija, ako vidim da mi FPS opada samo restartujem igru jer igra ima problema sa curenjem memorije..

A da to sa Reaverom je bas bilo lijepo :P

Sada bas trebam da sakupim 800 killova sa snajperom da dobijem Auraxium Plating na Infiltratoru, a nema mi nista gore nego igra sa snajperom :)

Koliko ste vi narode uspjeli skupit Directives bodova??