Endymon sri 28.11.2012 11:51

Evo,maloprije to napravio i sada kada udjem u igru pise

PS2 stop working ERROR G21.Vratio sam se natrag u Steam

i sve je bilo opet automatski vraceno kao prije,ali opet mi nije

radila igra,tako da neznam,ili sam ja nesto krivo napravio ili

to ne sljaka

CyberDemonVZ sri 28.11.2012 11:54
Endymon kaže...

Evo,maloprije to napravio i sada kada udjem u igru pise

PS2 stop working ERROR G21.Vratio sam se natrag u Steam

i sve je bilo opet automatski vraceno kao prije,ali opet mi nije

radila igra,tako da neznam,ili sam ja nesto krivo napravio ili

to ne sljaka

{#} Sorry ako sam ti nesto usro sa igrom.

Isprobat cu kad dodjem s posla.

Endymon sri 28.11.2012 11:54
CyberDemonVZ kaže...
Endymon kaže...

http://www.sankakugames.com/index.php/forum/planetside-2/9-suffering-from-lag-in-planetside-2-possible-fix#27

Evo jedno objasnjenje,ali meni nije pomoglo iz razloga,sto nigdje nemogu naci taj ini file

A ovo?

Go into your "UserOptions.ini" file in your Planetside 2 folder (something like C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PlanetSide 2) and change the "RenderDistance=999999.000000" to something like 1000 or 2000.

Naravno, ides tamo gdje si instalirao Steam.

Ja kada odem do PlanetSide 2 moram otici u User Options i onda tako mi se nalazi RenderDistance

Endymon sri 28.11.2012 13:47

Jer kod mene je malo drugacije.

Sve ide isto znaci, C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PlanetSide 2

i meni nema direktno sada dole taj file za sredit render.

Nego moram jos uci u User Options i onda to mogu srediti.

Malo mi je bed da sada opet idem to dirati,da mi opet ne bi igra

osla u k.I onda opet skidaj sve na novo xD

Mlitavi sri 28.11.2012 13:55
Endymon kaže...

Jer kod mene je malo drugacije.

Sve ide isto znaci, C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PlanetSide 2

i meni nema direktno sada dole taj file za sredit render.

Nego moram jos uci u User Options i onda to mogu srediti.

Malo mi je bed da sada opet idem to dirati,da mi opet ne bi igra

osla u k.I onda opet skidaj sve na novo xD

Pa prekopiraj file negdje prije nego ga modificiraš. Ak ti igra ne radi, iskopiraj ga nazad.

Endymon čet 29.11.2012 22:25
Bugzapper kaže...
Endymon kaže...

Gledam sada da kupim bolji hladnjak i otvorim jos 2 jezgre.Trebalo bi bolje ici

Trebalo bi, ali kolko sam citao po drugim forumima, ispada da je bolje clockat GHz nego imat vise jezgri...

A je,ali pokusao sam svoj proc klokat sa 3.2 na 3.4GHz-a.Radilo je ali mi se grijao proc.

A kada sam isao na 3.6GHz-a,komp mi se nije htio niti podignuti

NikBBL pet 30.11.2012 00:30

E ja igram na Milleru kao NC,a trebaju mi 2 covjeka koja igraju kao terran ili su spremna napraviti 2 terran accounta.Planiram da farmujem certification pointse 1000-2000 pointsa po satu.
Koristim 1 NC inzinjera(ja) i 2 Terran medica.

Soldier977 pet 30.11.2012 09:26

Malo mi smeta nakon Battlefielda i MOHa malen broj FPS-a na koji zna igra pasti. Obično mi se kreće oko 60 (gdje je sve super i glatko ide) dok gdje je puno ljudi ili veća borba pada na 35 i stvarno se primijeti. Naveo sam BF i MOH jer mi glatko ide i onda je milina igrati, a sa ovim padom FPSa sam razočaran jer mi se Planetside strašno sviđa.

Koliko sam vidio grafičke postavke mi "skoro" ne igraju nikakvu ulogu oko broja sličica, jer mi isto ide i na sve HIGH i na sve LOW, očito procesor. E sad se ja pitam, pa hemebu ako imam i7 2600, a ovako se ponaša, kako li je ljudima koji imaju još slabiji procesor. Ne pada mi na pamet kupovati Ivy Bridge, a čuo sam da je sa njim milina igrati.

Probao sam i nešto kao automatski OC, koji mi ima matična, uraditi i digle su se brzine memorije na 1648MHz, a proca na 3,54, ali nakon par minuta igranja Far Cry-a se pojavio plavi ekran, tako da mi je sve back to stock sada.

Uglavnom, igra je prva liga, pogotovo kada ste na TSu sa većim brojem ljudi u squadu, ali ne mogu da vjerujem koliko je procesorski zahtjevna.

Minoza pet 30.11.2012 10:38
Soldier977 kaže...

Malo mi smeta nakon Battlefielda i MOHa malen broj FPS-a na koji zna igra pasti. Obično mi se kreće oko 60 (gdje je sve super i glatko ide) dok gdje je puno ljudi ili veća borba pada na 35 i stvarno se primijeti. Naveo sam BF i MOH jer mi glatko ide i onda je milina igrati, a sa ovim padom FPSa sam razočaran jer mi se Planetside strašno sviđa.

Koliko sam vidio grafičke postavke mi "skoro" ne igraju nikakvu ulogu oko broja sličica, jer mi isto ide i na sve HIGH i na sve LOW, očito procesor. E sad se ja pitam, pa hemebu ako imam i7 2600, a ovako se ponaša, kako li je ljudima koji imaju još slabiji procesor. Ne pada mi na pamet kupovati Ivy Bridge, a čuo sam da je sa njim milina igrati.

Probao sam i nešto kao automatski OC, koji mi ima matična, uraditi i digle su se brzine memorije na 1648MHz, a proca na 3,54, ali nakon par minuta igranja Far Cry-a se pojavio plavi ekran, tako da mi je sve back to stock sada.

Uglavnom, igra je prva liga, pogotovo kada ste na TSu sa većim brojem ljudi u squadu, ali ne mogu da vjerujem koliko je procesorski zahtjevna.

Ne vjeruj svemu sto procitas/cujes, ja imam Ivy i to na 4.4GHz pa svejedno imam dropove...

Mlitavi pet 30.11.2012 11:10
Bugzapper kaže...
Endymon kaže...

Evo,danas usao u igru i laga mi kao i prije.

Sve je kao i jucer sto se tice rendera ali opet laga.

:(

Ehhh treba nam CPU klase i5....

Ma možeš imat šta hoćeš. Igra je loše optimizirana i to su devsi priznali na official forumu. Rekli su da rade na optimizaciji i da im je to primarna stvar trenutno

pad0branac pet 30.11.2012 13:05

Poanta je u tome što se ljudima neda radit nove likove na drugim serverima... ja sam lvl15 TR na Mallory serveru, složio si HA i infiltratora, te upgrejdao sunderera (spam point) i onaj veći tenk te s time rasturam... krenuti ispočetka bi mi bilo malo frustrirajuće... šteta što barem cert pointove ne možeš prebacivat jer ih tamo imam oko 300... štedim za AA misile louncher :)

uglavnom, 

steam: pad0branac