Planetside 2

Evo,maloprije to napravio i sada kada udjem u igru pise
PS2 stop working ERROR G21.Vratio sam se natrag u Steam
i sve je bilo opet automatski vraceno kao prije,ali opet mi nije
radila igra,tako da neznam,ili sam ja nesto krivo napravio ili
to ne sljaka
Sorry ako sam ti nesto usro sa igrom.
Isprobat cu kad dodjem s posla.

http://www.sankakugames.com/index.php/forum/planetside-2/9-suffering-from-lag-in-planetside-2-possible-fix#27
Evo jedno objasnjenje,ali meni nije pomoglo iz razloga,sto nigdje nemogu naci taj ini file
A ovo?
Go into your "UserOptions.ini" file in your Planetside 2 folder (something like C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PlanetSide 2) and change the "RenderDistance=999999.000000" to something like 1000 or 2000.
Naravno, ides tamo gdje si instalirao Steam.
Ja kada odem do PlanetSide 2 moram otici u User Options i onda tako mi se nalazi RenderDistance

Ja sam napravio to i pomoglo mi je :)

Ajde molim te reci mi da li kada prckam po tom Renderu,da li mora Steam biti iskljucen?

Ne, ali Planetside mora

Jer kod mene je malo drugacije.
Sve ide isto znaci, C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PlanetSide 2
i meni nema direktno sada dole taj file za sredit render.
Nego moram jos uci u User Options i onda to mogu srediti.
Malo mi je bed da sada opet idem to dirati,da mi opet ne bi igra
osla u k.I onda opet skidaj sve na novo xD

Jer kod mene je malo drugacije.
Sve ide isto znaci, C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PlanetSide 2
i meni nema direktno sada dole taj file za sredit render.
Nego moram jos uci u User Options i onda to mogu srediti.
Malo mi je bed da sada opet idem to dirati,da mi opet ne bi igra
osla u k.I onda opet skidaj sve na novo xD
Pa prekopiraj file negdje prije nego ga modificiraš. Ak ti igra ne radi, iskopiraj ga nazad.

Probat cemo hvala

To sa render distance radi,stavio sam na 1000 i sa 20fps u bitkama ode na 30-35FPS

Nista,na novo sam skinuo igru i opet isti error salje.
Sada sam na novo skinuo Steam i skidam sada PS2.
Ako i sada nesto bude zezalo,moguce je da je nesto do mene.
Javim ako uspijem uopce pokrenut

Eto,stvarno sljaka.Di nema puno zgrada oko 60 do 65 FPS-a.
Dok u onoj najvecoj stanici ipak padne oko 20 FPS-a.Ali vidi
se razlika.Vecinom radi oko 30,35FPS-a

A da se jednostavno svi ulogiramo na isti server i rasu pa da počnemo timski igrat?

Evo,danas usao u igru i laga mi kao i prije.
Sve je kao i jucer sto se tice rendera ali opet laga.
:(

Ehhh treba nam CPU klase i5....

Gledam sada da kupim bolji hladnjak i otvorim jos 2 jezgre.Trebalo bi bolje ici

Trebalo bi, ali kolko sam citao po drugim forumima, ispada da je bolje clockat GHz nego imat vise jezgri...

Trebalo bi, ali kolko sam citao po drugim forumima, ispada da je bolje clockat GHz nego imat vise jezgri...
A je,ali pokusao sam svoj proc klokat sa 3.2 na 3.4GHz-a.Radilo je ali mi se grijao proc.
A kada sam isao na 3.6GHz-a,komp mi se nije htio niti podignuti

A je,ali pokusao sam svoj proc klokat sa 3.2 na 3.4GHz-a.Radilo je ali mi se grijao proc.
A kada sam isao na 3.6GHz-a,komp mi se nije htio niti podignuti
A onda ipak otkljucaj jezgre

Kada ih otkljucam komp mi se smrzne.

E ja igram na Milleru kao NC,a trebaju mi 2 covjeka koja igraju kao terran ili su spremna napraviti 2 terran accounta.Planiram da farmujem certification pointse 1000-2000 pointsa po satu.
Koristim 1 NC inzinjera(ja) i 2 Terran medica.

E a sad reci kako to napraviti xD

Malo mi smeta nakon Battlefielda i MOHa malen broj FPS-a na koji zna igra pasti. Obično mi se kreće oko 60 (gdje je sve super i glatko ide) dok gdje je puno ljudi ili veća borba pada na 35 i stvarno se primijeti. Naveo sam BF i MOH jer mi glatko ide i onda je milina igrati, a sa ovim padom FPSa sam razočaran jer mi se Planetside strašno sviđa.
Koliko sam vidio grafičke postavke mi "skoro" ne igraju nikakvu ulogu oko broja sličica, jer mi isto ide i na sve HIGH i na sve LOW, očito procesor. E sad se ja pitam, pa hemebu ako imam i7 2600, a ovako se ponaša, kako li je ljudima koji imaju još slabiji procesor. Ne pada mi na pamet kupovati Ivy Bridge, a čuo sam da je sa njim milina igrati.
Probao sam i nešto kao automatski OC, koji mi ima matična, uraditi i digle su se brzine memorije na 1648MHz, a proca na 3,54, ali nakon par minuta igranja Far Cry-a se pojavio plavi ekran, tako da mi je sve back to stock sada.
Uglavnom, igra je prva liga, pogotovo kada ste na TSu sa većim brojem ljudi u squadu, ali ne mogu da vjerujem koliko je procesorski zahtjevna.

Malo mi smeta nakon Battlefielda i MOHa malen broj FPS-a na koji zna igra pasti. Obično mi se kreće oko 60 (gdje je sve super i glatko ide) dok gdje je puno ljudi ili veća borba pada na 35 i stvarno se primijeti. Naveo sam BF i MOH jer mi glatko ide i onda je milina igrati, a sa ovim padom FPSa sam razočaran jer mi se Planetside strašno sviđa.
Koliko sam vidio grafičke postavke mi "skoro" ne igraju nikakvu ulogu oko broja sličica, jer mi isto ide i na sve HIGH i na sve LOW, očito procesor. E sad se ja pitam, pa hemebu ako imam i7 2600, a ovako se ponaša, kako li je ljudima koji imaju još slabiji procesor. Ne pada mi na pamet kupovati Ivy Bridge, a čuo sam da je sa njim milina igrati.
Probao sam i nešto kao automatski OC, koji mi ima matična, uraditi i digle su se brzine memorije na 1648MHz, a proca na 3,54, ali nakon par minuta igranja Far Cry-a se pojavio plavi ekran, tako da mi je sve back to stock sada.
Uglavnom, igra je prva liga, pogotovo kada ste na TSu sa većim brojem ljudi u squadu, ali ne mogu da vjerujem koliko je procesorski zahtjevna.
Ne vjeruj svemu sto procitas/cujes, ja imam Ivy i to na 4.4GHz pa svejedno imam dropove...

Na forumu au javili da konstantno rade na optimizaciji :)
Nego mene sada zanima kakoooo farmat u roku 1-2h tolki broj certova haha

Ehhh treba nam CPU klase i5....
Ma možeš imat šta hoćeš. Igra je loše optimizirana i to su devsi priznali na official forumu. Rekli su da rade na optimizaciji i da im je to primarna stvar trenutno

Ahhh nasao http://www.ownedcore.com/forums/fps/fps-game-discussions/387908-planetside-2-cert-farming-guide-300-500-certs-per-hour.html
Ako ima netko ovdi tko nije teran i igra na woodmanu javite se :D nick : AnalniKolutic i ak ste za skype da se kreveljimo dok to radimo u pm se javte :D

Proba san malo igrati, nisan skužio ništa, dosađiva san se a i ima san 15-ak FPS-a.
Pao je jedan ekspresni uninstall.

Poanta je u tome što se ljudima neda radit nove likove na drugim serverima... ja sam lvl15 TR na Mallory serveru, složio si HA i infiltratora, te upgrejdao sunderera (spam point) i onaj veći tenk te s time rasturam... krenuti ispočetka bi mi bilo malo frustrirajuće... šteta što barem cert pointove ne možeš prebacivat jer ih tamo imam oko 300... štedim za AA misile louncher :)
uglavnom,
steam: pad0branac

Ajde upisite gdje igrate da se organizujemo za farmu!!Ja sam na Milleru i trebaju mi terrani ili vanu
Evo,maloprije to napravio i sada kada udjem u igru pise
PS2 stop working ERROR G21.Vratio sam se natrag u Steam
i sve je bilo opet automatski vraceno kao prije,ali opet mi nije
radila igra,tako da neznam,ili sam ja nesto krivo napravio ili
to ne sljaka