Pjesme za ultrastar deluxe

niko nezna niš

Uradio sam nekoliko pesama, treba dosta vremena. Uskoro cu postaviti na HOTFILE, napisacu linkove za par dana...

bude ista od tih linkova?? :)

Da ne palim novu temu. Jel zna netko gdje ima hrvatski pjesama za UltraStar?

Eo nakon dugo vremena tema se opet vraca u zivot, opet mi trebaju pjesme :P.
Nadam se da ih sad ima za razliku od prije 2 godine...

Imaš samo i jedino rip Singstar HRVATSKA!
Osim toga - ništ. Nije baš lako raditi te pjesme... treba ti ili a) orginalni pjevač ili b) ona verzija pjesme di je glas na sasvim drugom kanalu da bi mogel eventualno iskemijati visine tonova.

Tko ima neku zelju za pjesmu neka javi pa cu napraviti inace koje napravim bit ce na
http://usdb.animux.de/?&link=home
a za raspravu o pjesmama pridruzite se na

Da oživim ovu temu
Jel tko napravio neke nove pjesme?
Mogu li se importirati pjesme iz Singstara za PS2 u Ultrastar?

Stvarno mi nije jasno zašto se uopće zamarati ovim starim videoigrama za karaoke kada je u prodaji genijalan mikrofon Maje Šuput.

Stvarno mi nije jasno zašto se uopće zamarati ovim starim videoigrama za karaoke kada je u prodaji genijalan mikrofon Maje Šuput.
Zeznuli su što nisu uključili u ponudu i te prozirne čižme, sad ne mogu pjevati na kiši i pokazivati svoje seksi dlakave noge

Čizme je ionako kopirala od Kim Kardashian pa nisu zabavne. Mikrofon je sasvim poseban - samo njezin i jedinstven. Ili ipak ne.

Takav ali od malo bolje plastike sam kupio od Kineza maloj za rođendan za 50kn
svejedno bi mi čižme dobro došle za ribičiju, da odmah vidim ako mi se motaju ribe pod nogama da ih nabodem štiklom. Ne moram ni štap nosit

Takav ali od malo bolje plastike sam kupio od Kineza maloj za rođendan za 50kn
Da, ali bez potpisa njezina pjevačkog idola. Takav je mikrofon bez duše.

Oš reći da potpis Maje Šuput daje dušu stvarima? Ima logike, oduvijek sam mislio da je vještica...

Otišla bih korak dalje i rekla da njezin potpis daje dušu vlasnicima stvari. On jednostavno okrepljuje nutrinu korisnikâ mikrofona. Ti to ne razumiješ.

Otišla bih korak dalje i rekla da njezin potpis daje dušu vlasnicima stvari. On jednostavno okrepljuje nutrinu korisnikâ mikrofona. Ti to ne razumiješ.
Legenda kaže da nutrina okrepljena njezinim potpisom izlazi kao smeđa poplava uz gromoglasne udare plinova koji zvuče kao njene pjesme

Koja legenda? Nije mi sada jasno. Zar nije Maja Šuput legenda? Postoji li još neka za koju ne znam?

To je zato jer je Maja Šuput začetnica svih legendi, o njoj piše i u knjizi Postanka: "U početku bijaše Šuput Maja"

Ima li ta tvoja knjiga pozlaćene korice? Pitam zato što Majin rokovnik ima.

To je nova verzija evanđelja po Šuput Maji, dio kada Maja šalje poruku ljubavi svima, eno to i piše na prvoj strani

Kako god ti kažeš. Zamolila bih te samo da zauvijek ostane tajna zašto toliko znaš o Maji Šuput. Mislim da bi bilo previše uznemirujuće kada bismo to doznali.

tvoja pitanja su me nagnala da doznam sve o njoj i sada kada sam vidio once seen can't be unseen

Valjda sam te mogla navući i na gore stvari. Sjedenje na hladnom betonu i to.

Naravno da si mogla, mogla si me navući i da ti suham ručak i izmasiram stopala, ali si to bezveze iskoristila za naklapanje o nekoj tamo Maji Šuput...

Ručak se pojede, noge opet zabole - takvi su užici očito efemerni. Pjesme Maje Šuput trajna su vrijednost.

Kladim se da tu "mudrost" koristiš na svim dečkima

Nikada nećeš doznati! 🙈

To je tvoj gubitak
Da li itko zna neku stranicu za pjesme ultrastar deluxe hrvatske
mislim da sam bio jasan
ak nisam recite da pojasnim
hvala unaprijed