xfire čet 9.7.2009 13:33

e ljudi instalirao sam hnl patch za pes 09.sve sam dobro napravio,ulazim u igru odem pod klubove,vidim tamo gdje su lige engleske itd.. i ima i 1.HNL.Ali je problem u tome sto su meni tamo nizozemski klubovi i igraci.

kc-kb čet 9.7.2009 13:37

Jel si ovako sve napravio?

1. Preporučamo(ne obavezno) napraviti novu i čistu instalaciju PES-a 2009.

2. Patchirati igru s KONAMI patchem 1.20 (download) - NE ići na opciju download u system settings.

3. Napraviti rucni Konami Update po ovim uputama, fajlovi su u folderu patcha

4. kopirati folder "PES 2009 CROPES HNL" Patch u "My Documents\KONAMI\"

5. Pokrenuti setup.exe i pratiti upute

xfire ned 12.7.2009 23:55

e instalirao sam patch ponovno po uputama,ali imam problem.Npr. odem da igram tekmu i sad biran dinamo i kak je znak ne pise NK DINAMO nego nesta drugo i tako kod svih klubova,i kod igraca ne pisu prava imena nego neka druga,npr nepise morales nego neka druga.Kako to rjesiti taj problem???

vlado10 pet 20.11.2009 22:11

E brate,i ja imam problem s instalaciom patcha,a ove linkove sto si onom liku na forumu dao ne mogu otvoriti izbaci mi error..Sve sam instalirao i isti je problem kao i njemu..Al ja ne mogu ni pokrenuti serup patcha..error mi izbaci

jokokogo2 sub 28.4.2012 16:24

KAKO IMATE SLOŽENE UPUTE TO NISU ISTINE....SLUŠAJTE JA SAM SKINUO PATCH (PES2009Patch120) u winrar obliku i šta sad da radim?????????????????? molil vas odgovor jer ovi gore linkovi nevaljaju ama bas ni jedan