OMSI - Der Omnibus Simulator

Cini mi se da bih mogo doci skupa s ovima...
Pogledaj malo ovdje ;)
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=4609

Jel postoji MAN NL 283 za omsi? ako ne jel ga je moguce napraviti?
Nisam vidio MAN-a, ali mislim sam vidio Mečku sa 3 vrata, jedino trebaš dodati Key u kontrole da možeš otvarati/zatvarati 3. vrata.

Ljudi dali itko zna koristiti ikakav program za izradu 3D modela, ili mozda da naucimo pa pokusamo nesto napraviti (mislim na neki bus), ja sam bas zagrijan za to, nekad davno sam znam "convertati" kamione iz 18 WOS Haulin - ETS , a sad sam sve zaboravio :S
Ajme kako bi htio napraviti neki bus s manualnim mijenjacem, sanjam o O307/O407/O408 ili MAN-ovi SU220/240 ;)
blender

Zanima me kako i gdje da instaliram mape i modove za omsi??? I gdje da ih skinem?

njemacko engleski forum http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php imas i hrv forum http://www.omsisimulator.smfnew.com/ - tu imas dosta mapi vozila i tutorijale!

Zanima me kako i gdje da instaliram mape i modove za omsi??? I gdje da ih skinem?
https://www.facebook.com/pages/OMSI-Der-Omnibussimulator/230306363710421 , http://www.omsibussimulator.net/forum/ sada vec i forum a i stranica unaprijedeni a igrica s novim mapama sve bolja i bolja, sa manje stekanja :D

De može li mi iko reć kako izbjeć ili sredit onaj Aerosoft.... skinio san tu igra i naša na You tubeu neke alternativne načine pa ne djeluju... plizzz sad iman Bussim...2012 basic ver. a trokira ljudima triba pola sata da uđu u bus -.-

De može li mi iko reć kako izbjeć ili sredit onaj Aerosoft.... skinio san tu igra i naša na You tubeu neke alternativne načine pa ne djeluju... plizzz sad iman Bussim...2012 basic ver. a trokira ljudima triba pola sata da uđu u bus -.-
Pročitaj pravila foruma.. Nema tu piratizacije!! Ili jedino rješenje: KUPI IGRU!!!!

ali aerosoft je bezvezeeee smeta

Ili jedino rješenje: KUPI IGRU!!!!
Kupi igru od koje je odustala i firma koja ih pravi?, ne, ne, nebu išlo. Inače sam protiv piratizacije, ali kupovanje OMSI-a je bacanje novaca, bar dok ne izađe nova verzija.
@man, javi mi se na PP.

Što se tiče ove simulacije vidio san na Youtube da je extra... Samo šteta nema tahografa(nemoš upravljat njime) kao na BUSSim 2012. :))

LOL. Pobogu što će ti tahograf?, nemaš firmu za koju radiš, onda bi mogao i putne naloge tražiti. Jednostavno nisu potrebni u ovakvoj simulaciji, jer je to dokumentacija, a aspekt igre je na simuliranju vožnje autobusa, a ne vođenju dokumentacije.

Ma nea veze i na BUSSIM 2012 služi za "save game"

lol.... ma igra je pre bolesna, a ti s tim aerosoftom moras ga imat... (i da imas piratsku, moras imat)... sad jedva cekam zglobni bus neki da izade da ga stavima na forum i da odj. od foruma 2-3 h da se izvozam xd :D

Ja virujen da već ima harmonika samo ih treba nać... Instalira sam OMSI i zakon je pokušat ću napravit mod za jedan meni drag ali nepopularan bus...Samo na nekim mistima bus skače... Ali jedan međugradski dobro radi i ne skače (npr. u Grundorfu kod postaje Krakenhaus-tako nešto)

nema, tj ima ali ceka se patch od MR-software za harmoniku :)

Meni harmonika i nije nešto posebna draži su mi ovi solo autobusi

Evo decki slobodno dođite na forum pronađite modove i ostalo, ima malo i za ETS2 :) (puno dobrih buseva i mapa je izaslo)

Imao bihj problem.. Kada stavljam nove buseve neće mi ih učitaati na ono menu>new bus... Što krivo radim??

stavljas u omsi/vehicles/imebusa ?

stavljas u omsi/vehicles/imebusa ?
da... Dakle u vechiles stavim taj folder koji dobijem u .raru

i nema ti ga kad odaberes mapu, lodas i ides new bus i nema ti? koji tocno bus?

i nema ti ga kad odaberes mapu, lodas i ides new bus i nema ti? koji tocno bus?
Evo sv i busevi (slika priložena).. I samo mi tri pokaže.. MAN (oni koje dobiješ) Jelcz i Solaris (koji kkad odaberem piše neki error)..

MR_software>omsi>vehicles
tu staviš sve što si dobio u raru... provjeri da to nisu slučajno samo texture. ja san skinio bus iz models a u stvari je bila samo textura. (30 i nešto MB) mora ti bit par mapa i još onih hof datoteka i šta ja znan...

Pozdrav, rušio sam sistem pa ču morati omsi ponovo instalirati... kako stoji man lions city??

decki imate officijalni forum, a evo imate i "novopećeni" forum koji nema previse objava i komentara pa se lagano snac: omsibussimulator.net/forum pa tu pogledajte sve novosti... Man lions City v.2.1 izaso odličan je samo ga poboljšavaju. A što se tice tvojih vozila koje ubacujes dobro pogledaj sto ubacujes, oni koji ti daju error pobrisi i imas na forumu (omsibussimulator.net) oko 50 modela autobusa za skinut tako da slobodno, a i tamo ces dobit bolju pomoc nego ovdje od nas.

decki imate officijalni forum, a evo imate i "novopećeni" forum koji nema previse objava i komentara pa se lagano snac: omsibussimulator.net/forum pa tu pogledajte sve novosti... Man lions City v.2.1 izaso odličan je samo ga poboljšavaju. A što se tice tvojih vozila koje ubacujes dobro pogledaj sto ubacujes, oni koji ti daju error pobrisi i imas na forumu (omsibussimulator.net) oko 50 modela autobusa za skinut tako da slobodno, a i tamo ces dobit bolju pomoc nego ovdje od nas.
Hvala na tome, samo ja nevolim pretjerano te nove buseve jer neznam kako ih upaliti (hebiga negiram na tipkovnicu, samo vozim).. Zato više preferiram starije..

Ja isto na volan, nije tako teško nove upaliti. Odeš od kotnrole i nadjes kombinaciju od 3-4 tipke koje ga pale. :D

Elektronika se pali na "E" a motor na "M" kod svakoga busa na tipkovnici.
Jel postoji MAN NL 283 za omsi? ako ne jel ga je moguce napraviti?