PC igre

OMSI - Der Omnibus Simulator

AlienWare1 pet 27.4.2012 13:04
Kewin kaže...

Jel postoji  MAN NL 283 za omsi? ako ne jel ga je moguce napraviti?

Nisam vidio MAN-a, ali mislim sam vidio Mečku sa 3 vrata, jedino trebaš dodati Key u kontrole da možeš otvarati/zatvarati 3. vrata.

CroatianRacer pon 30.4.2012 23:31
Kiki287 kaže...

Ljudi dali itko zna koristiti ikakav program za izradu 3D modela, ili mozda da naucimo pa pokusamo nesto napraviti (mislim na neki bus), ja sam bas zagrijan za to, nekad davno sam znam "convertati" kamione iz 18 WOS Haulin - ETS , a sad sam sve zaboravio :S
Ajme kako bi htio napraviti neki bus s manualnim mijenjacem, sanjam o O307/O407/O408 ili MAN-ovi SU220/240 ;)

blender

mantgxtruck pet 13.7.2012 21:36

De može li mi iko reć kako izbjeć ili sredit onaj Aerosoft.... skinio san tu igra i naša na You tubeu neke alternativne načine pa ne djeluju... plizzz sad iman Bussim...2012 basic ver. a trokira ljudima triba pola sata da uđu u bus -.- 

luxxxfromhell pet 13.7.2012 21:38
mantgxtruck kaže...

De može li mi iko reć kako izbjeć ili sredit onaj Aerosoft.... skinio san tu igra i naša na You tubeu neke alternativne načine pa ne djeluju... plizzz sad iman Bussim...2012 basic ver. a trokira ljudima triba pola sata da uđu u bus -.- 

Pročitaj pravila foruma.. Nema tu piratizacije!! Ili jedino rješenje: KUPI IGRU!!!!{#}

royalhero sub 14.7.2012 10:52
luxxxfromhell kaže...

Ili jedino rješenje: KUPI IGRU!!!!

Kupi igru od koje je odustala i firma koja ih pravi?, ne, ne, nebu išlo. Inače sam protiv piratizacije, ali kupovanje OMSI-a je bacanje novaca, bar dok ne izađe nova verzija.
@man, javi mi se na PP.

royalhero sub 14.7.2012 14:01

LOL. Pobogu što će ti tahograf?, nemaš firmu za koju radiš, onda bi mogao i putne naloge tražiti. Jednostavno nisu potrebni u ovakvoj simulaciji, jer je to dokumentacija, a aspekt igre je na simuliranju vožnje autobusa, a ne vođenju dokumentacije.

mantgxtruck čet 19.7.2012 13:05

Ja virujen da već ima harmonika samo ih treba nać... Instalira sam OMSI i zakon je pokušat ću napravit mod za jedan meni drag ali nepopularan bus...Samo na nekim mistima bus skače... Ali jedan međugradski dobro radi i ne skače (npr. u Grundorfu kod postaje Krakenhaus-tako nešto) {#}

luxxxfromhell uto 31.7.2012 18:37
CroatianRacer kaže...

i nema ti ga kad odaberes mapu, lodas i ides new bus i nema ti? koji tocno bus?

Evo sv i busevi (slika priložena).. I samo mi tri pokaže.. MAN (oni koje dobiješ) Jelcz i Solaris (koji kkad odaberem piše neki error)..

mantgxtruck uto 31.7.2012 20:14

MR_software>omsi>vehicles

tu staviš sve što si dobio u raru... provjeri da to nisu slučajno samo texture. ja san skinio bus iz models a u stvari je bila samo textura. (30 i nešto MB) mora ti bit par mapa i još onih hof datoteka i šta ja znan...{#}

CroatianRacer sri 1.8.2012 02:36

decki imate officijalni forum, a evo imate i "novopećeni" forum koji nema previse objava i komentara pa se lagano snac: omsibussimulator.net/forum pa tu pogledajte sve novosti... Man lions City v.2.1 izaso odličan je samo ga poboljšavaju. A što se tice tvojih vozila koje ubacujes dobro pogledaj sto ubacujes, oni koji ti daju error pobrisi i imas na forumu (omsibussimulator.net) oko 50 modela autobusa za skinut tako da slobodno, a i tamo ces dobit bolju pomoc nego ovdje od nas. 

luxxxfromhell sri 1.8.2012 08:31
CroatianRacer kaže...

decki imate officijalni forum, a evo imate i "novopećeni" forum koji nema previse objava i komentara pa se lagano snac: omsibussimulator.net/forum pa tu pogledajte sve novosti... Man lions City v.2.1 izaso odličan je samo ga poboljšavaju. A što se tice tvojih vozila koje ubacujes dobro pogledaj sto ubacujes, oni koji ti daju error pobrisi i imas na forumu (omsibussimulator.net) oko 50 modela autobusa za skinut tako da slobodno, a i tamo ces dobit bolju pomoc nego ovdje od nas. 

Hvala na tome, samo ja nevolim pretjerano te nove buseve jer neznam kako ih upaliti (hebiga negiram na tipkovnicu, samo vozim).. Zato više preferiram starije..