PC igre

Novi San Andreas Multiplayer server (CroElite)

Mato_Ivanovac uto 11.5.2010 21:38
veki89 kaže...

moze li mi neko napisati par sifri za gta san andreas multiplay,ja sam pocetnik na gta pa ako nije problem da mi neko napise par sifri??hvala unaprijed...Osmijeh

Prvo Za SAMP nemaš šifre imaš cheate kao npr.Sobeit... Drugo Ako koristiš cheat onda si ČITER I DOBIJAŠ BAN Treće Nemoj biti kao ja na Cro Herzegovina isto sam igrao s cheatima i dobio ban.

Mato_Ivanovac uto 11.5.2010 22:05
lovac82 kaže...

Koji će ti vrag cheat, a ti bravo morao si mu reći kako se zove taj jeb*** cheat program Viče

Ako si teški luzer onda ćeš cheatati

Ćuj nezna on koja verzija više radi kako treba....ja ni nemogu igrat moram skidat s neta ponovo...neradi mi fali data3.cab

Mato_Ivanovac čet 13.5.2010 21:19

Evo sad dodam server i evo me na njega...nego zašto mi nebi se ujedinili i napravili server bug-ov na SAMP-u i svi plaćamo tj. par nas svako jedan dio...ili 100 ćlanova plača svatko po 1 osobu na serveru ono što ima 32 100 i tak to...zaboravio kako se zove...ideja dobra,loša? HVALA

Zayc_17 čet 13.5.2010 22:48
Mato_Ivanovac kaže...

Evo sad dodam server i evo me na njega...nego zašto mi nebi se ujedinili i napravili server bug-ov na SAMP-u i svi plaćamo tj. par nas svako jedan dio...ili 100 ćlanova plača svatko po 1 osobu na serveru ono što ima 32 100 i tak to...zaboravio kako se zove...ideja dobra,loša? HVALA

meni se ideja sviđa.....ako bi dosta ljudi pristalo za to, mogao bi pomoći serveru u mnogim segmentima :) ...a ne da bi bilo samo par ljudi....

lovac82 pet 14.5.2010 01:16

Moglo bi se za IV:MP, MTA:IV kada dođe ili primjer za Just Cause 2 MP............... SA-MP ide u prošlost i sumnjam da će se skupiti 100 ljudi koji će plaćati za SA-MP server

BTW imaš boljih balkanskih SA-MP servera....... vodeći su CroHerza (CH), SpeedTouch (ST), GeForce (GF), Balkan Mafia (BM) itd

Mato_Ivanovac ned 16.5.2010 01:13
cetaog3 kaže...

ee ljudi dođite na ovaj server

GENIUS-GAMING RP server

IP servera: 188.72.226.236:7777

Forum: http://forum.genius-gaming.org/index.php

server je pre pre super.....stavili su novi gamemod prije koji tjedan....i jako je dobar.....nisma admin običan sam igrać...nećete požalit ako odete vidit bar....čak sam i donator ja..jer server super....:))))))

De šuti! Kako se kome digne k**** odma te kicka ako počneš pucat...igram tamo od srijede i server NEVALJA kako je ko nad**** tako ti da kick....da su drugi admini i tak to onda nebi reko niti riječi.Na sampu se zovem Mato_Lukic.

lovac82 ned 16.5.2010 02:43

Neznam, vidjet ću kakav je po skriptama prvo..... jer pun k**** mi je GF edit-a

EDIT:

Ah znao sam, tipičan Godfather edit... malo ukrašen spawn (MTA), prevedeno iako ni to nije u potpunosti, malo textdraw-ova, malo 3D text-ova (zapravo to već ima u novoj verziji Godfathera, znači samo je prevedeno).... dodana 1-2 nova posla, ostali su poslovi isto tu koji su još iz GF-a (čitaj, zbugani su.....) i to sve na max 50 igrača

Nisam nikakav programer/skripter ali ovo sve što sam nabrojao znam i ja napraviti, još i puno bolje stvari od ovoga znam dodati a vjeruj mi nemam blage veze o programiranju

Mato_Ivanovac uto 18.5.2010 17:02

Evo ip adresa :

89.172.213.69:7777 server je sa 10 slotova...bolje ista nego nista.

P.S Server radi sada sam probo otici na njega.Trebam nekoga tko zna oko skripti na sampu da napravi nama jednu skriptu.A kada se kupi server onda se ta skripta prebaci samo na server koji se kupi 32 slota je 20 kn mjesečno...neznam di je bilo ali nači ču i mora se uzet server.

P.S LINK evo cijena servera uzmemo sa 100 slotova.

Mato_Ivanovac uto 18.5.2010 21:39

Oprosite na 3 postu,evo ovako doznao sam cjene za server od 100slotova,95kn mjesečno 100 slotova server u Hrvatskoj,možemo biratihosting paket,trebamo svoje skriptere molim da se jave oni koji znaju skripte praviti i neka naprave RPG skriptu i neku još jednu po svojoj želji,trebamo 4 admina ja sam 5 admin,cijenu servera djelimo svi koji se jave,e-mail koji sam primio od g.Domagoja Mihovića pogledaj sliku,e sada molim dragovoljce da se jave koji su za server,moramo raspraviti koji hosting paket i koliko slotova,neka se jave oni koj će biti "donatori" i plaćati svako 1 dio.Molim one koji podržavaju za otvaranje servera neka samo kažu podržavam.HVALA

lovac82 uto 18.5.2010 22:37

A upravo tu počinje problem, ne vjerujem da će netko pristati da bude skripter tj da će skriptati ako mu se ne bude plaćalo..............

A u ostalom, tu je već oko 10-15 Balkanskih SA-MP servera.... i znaš, velika je konkurencija i rijetko koji bi radili svoj server

DPS1900 sub 29.5.2010 11:14

Jel je server stabilan?ja sad skidam igricu i skinuo sam onaj samp i zanjima je jel treba brza veza za igranje?meni skida 492kbps i to mi je dosta za igranje svih online igrica.......jel to dosta velika brzina?

laki-cakija uto 27.7.2010 00:06
odgovori kaže...

Jel se mora instalirat nesto s cd-a za igricu molim vas odg. mi jer se zelim prijavit na igricu jer mi je super a na racunaru nemam mnogo memorije za cd-a a ako se treba instalirat koliko zauziima?hvala

skines samo san andreas mp client