frenky17 čet 15.7.2010 15:54

U slajdovima ima opcija za "igracevu zelju za zakucavanjem", bar sam ja to tak shvatio i otkad sam to povecao cesce zakucavaju...

Imal ko kakve prijedloge u vezi obrane, iako sam regularnu sezonu zavrsio sa ukupno 16 poraza i na prvom mjestu, uvijek primim bar 90 koseva na cetvrtinama od 9 minuta ?

I koje je tacno znacenje onog denny ball i sag of (tak se nekako pise :D ) ?

jordan1 ned 18.7.2010 19:41

pozz ljudi, jel neko imao ovaj problem i znal ga rijesiti? 

zavrsio sam sezonu sa orlandom u my player i osvojio sam ligu.  Pojavile su mi se 3 opcije:

1) sign with

2) sign with denver nugets

3) stay with magics

ja sam odabrao prvu opciju i izbaci me u glavni meni i kada odem na play game nista se ne desava, nece da ide u narednu sezonu. Sve sam probao nigdje dalje ne mogu, ne znam sta da radim, je li neko imao slicnih problema i moze li mi pomoci?

milka_zumbro pet 30.7.2010 11:07
big_guy kaže...
Robi959 kaže...

Evo završio sam prvu sezonu u Season mode-u! I nezz kako da sada nastavim dalje igrati!!???

U season mode možeš igrati samo jednu sezonu a u association koliko hoćeš.

Btw,izgleda da se pojavio nekakav patch.link

Mozes mi objasniti gdje se nalazi tocno taj association? Hvala.

milka_zumbro pet 30.7.2010 11:32
milka_zumbro kaže...
big_guy kaže...
Robi959 kaže...

Evo završio sam prvu sezonu u Season mode-u! I nezz kako da sada nastavim dalje igrati!!???

U season mode možeš igrati samo jednu sezonu a u association koliko hoćeš.

Btw,izgleda da se pojavio nekakav patch.link

Mozes mi objasniti gdje se nalazi tocno taj association? Hvala.

I dali je moguce nekako tu sezonu prebacit l slicno jer sam si fino slozio igraca osvojio playoff i bio mvp pa ako se sad to nemoze nastavit nikako ili prebacit u taj association onda stvarno stetaaa

Xx_Antisa_xX uto 14.9.2010 22:46

Ljudi neka mi netko pomogne molim vas! Ja imam 1.0 verziju skinio sam sa The Pirate Bay-a i neznam kako igrat online cijelo vrijeme tražim na netu ali nema pomoči molim vas pomozite mi neznam dal moram imat original verziju. Hvala