Mx vs atv reflex

Evo malo sam sad trazio po netu i neki lik je objasnjavo kak se rjesava taj problem i opet nece uc al mi sada pise druga poruka a to je The ordinal 12404 could not be located in the dynamic link library mfc90u.dll....Mozda sad neko zna u cem je stvar?:)

ja imam jedan problem sa hardwerom ako mozete pomoc bio bih zahvalan
problem je sljedeci igra je instalirana na win 7 x84 bit racunalo nije nesto jako
ali dosta je jako da pokrene tu igru
kada sam sve instaliro i cracko i idem pokrenuti igru pise mi sljedece
the application has encountered an error and has closed. Please check if
your hardware is sufficient to run this appliccation.
eto tako pise

Meni je problem bio u biosu! Ja opce nisam znao da se to treba updatati!Odneso komp kod covjeka koji radi i kaze mi da mi je bios prestar!Instaliro novi windows,updato bios i radilo je!Mislim bilo je jos muka s tom igricom,nesmijem se sjetit.Pocelo mi je sve radit al mi je komp bio jak samo da podrzi srednju grafiku a kad instaliras on je automatski na najvecoj pa mi je stekalo i idem ja smanjit grafiku kad u igrici nema za smanjivanje neg ima poseban exe za grafiku i ja odem pokrenut taj exe i onda on poco zajebavat nije htio se otvorit.Mucio se onda s tim jos neko vrijeme dok nije proradilo a ni sam neznam kak sam ga uspio otvorit:S Sam znam da sam vristo od srece:)Zajebana igrica u svakom slucaju.
Danas sam skinuo ovu igricu.Presao sam na windows 7 samo radi nje,jel sam cuo da nije za xp.Uspio sam je instalirati i kad sam iso pokrenut igricu izbacilo je par problema al to sam uspjesno rijesio prateci upute koje sam naso na google.com,Problem je bio u par dll fajlovima i sada napokon mogu igrat.Međutim,settings mi je stavljen na maximun i igrica uzasno steka i spora je a ja nemogu uc u Mxsetting.exe da smanjim rezoluciju,a u igrici toga nema za smanjit.Samo preko tog exe-a je moguce mjenjat grafiku i svaki put kad ga pokrenem izbaci error: This application has failed to start because its side by side configuration is incorect.Please see the application event log.
Gledo sam na netu al nema bas nekih rjesenja:S