PC igre

Može li se smanjiti ping u multiplayer mod igri?

DR.Ficho sub 16.8.2008 18:05

imam crysis.

dosadilo mi je kick-anje sa servera jer mi je ping pre velik.

prije mi se to nije događalo počelo je damas.

možda mi virus pravi takav ping?

ping mi je oko 150 - 160

unaprijed hvala!

DR.Ficho sub 16.8.2008 19:56
crozoki kaže...

nisam igrao tu igriu preko neta pa neznam kakav je ping na serverima,probaj igrati na blizim serverima,ili na serverima koji su bez punkbustera

kakav ti je ping u drugim igrama

na drugim igrama npr. SWAT4 mi je 40 - 70, ali ja crysis preko interneta igram već 5-6 mjeseci a tek sad mi se taj ping povećao.
DR.Ficho sub 16.8.2008 20:11
bbb_pu kaže...

e da te pitam. imas original crysis ili kako igras multiplayer onda?

nadimak888 kaže...

Jel dobar crysis online?

SP je odličan, MP nisam probao nemam original...

za bbb_pu: Nemam original. Ako ti piše authentication failed(3) znaći da ti je cd-key "nevaljali". patchiraj ga na v1.2 pa tek onda pronađi server mks-chel...(tako nekako se zove) i na tom serveru češ moći igrati.

za nadimak888: da predobar jeBogataš, svejedno je ni ja nemam origanal pa igram. isprobavaj mnoge servere

DR.Ficho sub 16.8.2008 20:43
D3ViL kaže...

Pa pokusaj na  http://www.gametracker.com/ naci server koji je blize i vidi dali je i tada ping visok. Ukoliko je predlazem FORMAT!

Serveri koji su bliže otkriju da imam piratski cd-key, ne slažem se s rušenjem windowsa, pa to mi se tek danas pojavilo možda je stvar u davatelju internetskih usluga. PONAVLJAM: već igram 5 - 6 mjeseci ping mi je tek sad prevelik.

Svejedno hvala tebi i svima što mi pokušavate pomoći.
Domek pon 15.6.2009 23:09
vjeko kaže...

Znači imaš piratsku igru koji možeš igrati na tih par servera i sad se buniš jer je na tim serverima prevelik ping? Buhuhu

Kakve veze ima jel org ili krekani server?
ja isto igram kod2 i kod4 vec 2 godine i isto ko i tebi igram na par servera do sad ping normalno i do jučer sve se s*ebalo.
njemački serveri ping 130 isto tako i mađarski. dok su hrvatski normalni... i ostali slovenski... i kaje najvažnije nije se samo meni (a očito i tebi)
zhebo ping nego masi njih imam frendove koji isto igraju kod2 kod4 i ostala sranja i njima do jučer prekjučer sve bilo normalno i sad ping prek 100.
očito je da je nekaj u vezi T-Scuma. i danas pogotovo dok igram na netu stalo 999 ping ili connection interupted (ok isto sranje).
Očito budem slao mail u Tscum. a frend je zvao i rekli mu da je do njega da nije do njih... (dam se kladit da je do njih) 
Luka uto 16.6.2009 12:34
Perkan777 kaže...

Nemojte mi se smijat ali mislim da mu je komp slab.Jer sam takav problem imo i ja (ustvari još ga imam)

Nema ping veze sa konfiguracijom! A i da ima kako to da mu je prije radilo normalno a sada ne?

Vidim da je autor protjeran... valjda zato jer se deklarirao da ima kopiju... :D