Može li se smanjiti ping u multiplayer mod igri?

nisam igrao tu igriu preko neta pa neznam kakav je ping na serverima,probaj igrati na blizim serverima,ili na serverima koji su bez punkbustera
kakav ti je ping u drugim igrama

Provjeri da ti se ne skidaju updateovi (Windows Update, Antivirus......)

e da te pitam. imas original crysis ili kako igras multiplayer onda?

Jel dobar crysis online?
SP je odličan, MP nisam probao nemam original...

ako ti u drugim igricama ping nije velik (ako ih igras isto na netu) i ako ti ide glatko igrica onda je to najvjerojatnije do servera na kojem igraš, možda je udaljen dosta pa ti i zbog toga može biti velik ping.

nisam igrao tu igriu preko neta pa neznam kakav je ping na serverima,probaj igrati na blizim serverima,ili na serverima koji su bez punkbustera
kakav ti je ping u drugim igrama

Provjeri da ti se ne skidaju updateovi (Windows Update, Antivirus......)

Dal ti je to tak na svim serverima?

e da te pitam. imas original crysis ili kako igras multiplayer onda?
Jel dobar crysis online?
SP je odličan, MP nisam probao nemam original...

Dal ti je to tak na svim serverima?

Pa pokusaj na http://www.gametracker.com/ naci server koji je blize i vidi dali je i tada ping visok. Ukoliko je predlazem FORMAT!

Pa pokusaj na http://www.gametracker.com/ naci server koji je blize i vidi dali je i tada ping visok. Ukoliko je predlazem FORMAT!

Znači imaš piratsku igru koji možeš igrati na tih par servera i sad se buniš jer je na tim serverima prevelik ping? Buhuhu

evo vam popis servera na kojim možete igrati:
1.
mks-chel crysis
2.
CEPBA40K [RUS]1.21
3.
ITAKA ru

Pomaže i rekonfigurirati vatrozid odnosno po potrebi smanjiti nivo zaštite?

Znači imaš piratsku igru koji možeš igrati na tih par servera i sad se buniš jer je na tim serverima prevelik ping? Buhuhu

Nemojte mi se smijat ali mislim da mu je komp slab.Jer sam takav problem imo i ja (ustvari još ga imam)

Nemojte mi se smijat ali mislim da mu je komp slab.Jer sam takav problem imo i ja (ustvari još ga imam)
imam crysis.
dosadilo mi je kick-anje sa servera jer mi je ping pre velik.
prije mi se to nije događalo počelo je damas.
možda mi virus pravi takav ping?
ping mi je oko 150 - 160
unaprijed hvala!