Mirrors Edge problem

Skini patch i njegov cra*k, to će sve riješiti, to je jako čest problem.

Skini patch i njegov cra*k, to će sve riješiti, to je jako čest problem.
Eto koja sam ja budala. Znam da sam nešto zaboravio, a zaboravio sam se sjetit nečega, a nisam se sjetio skinut patcha. "Zaboravio se sjetit"... (koji sam ja moron,ccc)

Problem NEriješen!
a skinuo sam patch 1.01, drugog mislim nije ni bilo...je tak?

Provjeri PM

Reinstaliraj igru ako imaš ikakvih patcheva i skini mirrors edge crackfix radi 100%.

Imam problem. Pređem drugu misiju kada me jure jer sam vidio mrtvog čovjeka i svoju sestru i na kraju misije kada uđem u lift dođe LOADING animacija i vrati me nazad i MAIN MENU. I kada kliknem na CONTINUE GAME vratim se na negdje malo poslije početka te misije. WTF?
Imam drugi problem. Imam GTX280 i naravno podržava PhysX; ALI kada mi je uključena ta opcija u nVidia Panelu i u igri, u jednom dijelu igre, kada se porazbija masa stakla, počne zaštekavat na oko 5 FPSa. Kao da imam neko sranje ATIevo. WTF
btw, fanATIci, nemojte se uvrijedit.
da, znam to za 5 fps, riješio sam tako što sam ugasio physx (imam istzu grafulju) i smanjio detalje na medium, nema veze što je manje detalja, ali važnija mi je ugodna igra nego milijun boja

Kod mene je problem što kad pokrenem igru (windows 7) kaže da je program stopped working i izbaci me van. Šta da radim?

Imam problem. Pređem drugu misiju kada me jure jer sam vidio mrtvog čovjeka i svoju sestru i na kraju misije kada uđem u lift dođe LOADING animacija i vrati me nazad i MAIN MENU. I kada kliknem na CONTINUE GAME vratim se na negdje malo poslije početka te misije. WTF?
Imam drugi problem. Imam GTX280 i naravno podržava PhysX; ALI kada mi je uključena ta opcija u nVidia Panelu i u igri, u jednom dijelu igre, kada se porazbija masa stakla, počne zaštekavat na oko 5 FPSa. Kao da imam neko sranje ATIevo. WTF
da, znam to za 5 fps, riješio sam tako što sam ugasio physx (imam istzu grafulju) i smanjio detalje na medium, nema veze što je manje detalja, ali važnija mi je ugodna igra nego milijun boja
Neznam dali da se složim... baš je ljepo vidjet sitne čestice stakali iskri...

piratska igra....to ti ovisi o cracku, postoji crack kojim je rješen taj problem, samo treba nać...

Probaj drugi torrent (ispricavam se zbog savjetovanja piratije).

Nemas se sto cudit,kupit original trebas akovec ne radi sa patch-om.

gdje da skinem crack fix.
(de napisite link)

Ako imate NVidia grafičke i izbacuje vas u misijama oko lifta, isključite phisx i ponovo pokrenite igru. Radi provjereno

Ja često nemam uključen PhysX pa me izbaci. Moro skidat crackfix...