mind_challenge uto 12.10.2010 21:21
4ucker kaže...

Jedina glupost mi je ta, da nema mape, ovako napravim kucu sebi lijepo kad zombiji dodu, zagradim se do jutra i sve 5, a ovako ju ne mogu naci nikada skoro...

ja sam, dok nisam kompas napravio sebi gradio visoke tornjeve na vrhu svakog bi stavio svijeće, i gradio ih na manjim udaljenostima, da sa svakog vidim onaj prethodni i tako gdje god krenem sagradim jednog, i tako sam se snalazio

Jebasu123 uto 12.10.2010 22:07
ph3nom_gamer kaže...

kako da uništim ovaj shit

lol, naišao sam na neki ludi podzemni sustav, lutam već pola sata :D

mislim da mozes sa tntom ali ako ti se spawnaju mobovi samo postavi baklje sa svake strane pa se nece spawnat.

Living.Dead uto 12.10.2010 22:39
ph3nom_gamer kaže...

kako da uništim ovaj shit

lol, naišao sam na neki ludi podzemni sustav, lutam već pola sata :D

Ma samo ga lupaj motikom i unistit ces ga ILI napravi zamku od toga. Kako? Meni se neda objasnjavat no pogledaj na youtubu.

PLASMAorLCD sri 13.10.2010 15:30

Nisi jos napravio torches? Kako mozes zivjet bez toga :P Otidi u planine i vidjet ces kamene blokove sa crnim tockama po sebi, i kada to iskopas dobit ces opet nesto crno :P; i to stavis na stick i dobijes.... Stavi grafiku na HIGH prt screen pa smanji, pa cemo vidjet :P

Hambrle sri 13.10.2010 19:11
Krešo91 kaže...
Hambrle kaže...

Zašt meni kad skinem igru piše da moram prvo jednom online igrati da bih mogao offline :// Šta se pod tim podrazumijeva? Da igram koliko?

Zanemari svoje pitanje i pogledaj moj TUTNamigiva

Kod mene je linux

Krešo91 sri 13.10.2010 19:13
Hambrle kaže...
Krešo91 kaže...
Hambrle kaže...

Zašt meni kad skinem igru piše da moram prvo jednom online igrati da bih mogao offline :// Šta se pod tim podrazumijeva? Da igram koliko?

Kod mene je linux

svejedno radi....skini igru i onda stavi one postavke

Hambrle sri 13.10.2010 19:15
Krešo91 kaže...
Hambrle kaže...
Krešo91 kaže...
Hambrle kaže...

Kod mene je linux

svejedno radi....skini igru i onda stavi one postavke

mislim da nema Appdate na linuxu