Metro:Last light

NE MOZEMO!

Video sam u jednom gameplay-u da ima ocija za "newcomers" i "orginal" tako da cu verovatno igru vec od prvog puta poceti na "orginal" jer nisam novajlija u ovom serijalu, naravno u koliko se odlucim da sada ne kupim igru. Kao sto sam rekao nije problem koji evro vise, ali ako vec planiraju DLC pakete i multiplayer (koji mi iskreno receno u ovom trenutku nije ni malo bitan, ali bih voleo da vidim na sta ce izaci), trebalo bi sacekati da se uzme to, kako vi zovete, veliko izdanje, a popusta ce do tada biti sigurno, i to velikih, tako da je ovo neko moje licno misljenje.

NE MOZEMO!
Zašto ne ?
Odigraš igricu jednom na medium taman dok ne zaradiš 5$ i kupiš hard mod..

Jel ima "ona" verzija ili je nemoguće za gusariti?

Igra jos nije izasla.

cuj extra $5 za ranger mode...
no comment...za ovo im treba sad namjerno torrent trazit...
Znači zato što su retaileri/publisheri moroni ti si odlučio kazniti i developere. Bravo! Šta je tu je, retardacija jest ali to ne opravdava piratluk, ukupna cijena je i dalje čist ok, tko misli kupiti igru tih 5$ mu ne igra neku ulogu.
kolateralna šteta.
ako im ovo pravo fino prodje sto su uradili, zamisli daljni tijek dogadjanja. extra 5$ da mozes 2 puske nosit? bilo koja od 9999 mogucih stvari da naplate? a tako korporacije razmisljau. dafuq
DLC-ovi mi isto nisu nikako dragi, ali njih i nekako mozes opravdat, kao "dodatni" sadrzaj (u biti kad se dodatno napravi to se fino u ekspanziju stavi i kupis ko covjek, a ne ovako n puta po x $)

U sljedećem nastavku a i ubuduće će portat igre sa konzola i onda ćeš morat platiti 5$ da dobiješ dodatne opcije za štelanje reze, aa i tako dalje....kako je krenulo kane nam sve dosadno naplaćivati....:(

jbt, ako nemaš 5$ za f*cking Ranger Mode, onda skini "onu" verziju igre i svi zadovoljni. Sumnjam da većina vas uopće igra na medium postavkama.

nije rijec o 5 dolara.... ali o tome smo vec raspravljali tako da nema smisla opet

GAMESPOT Metro: Last Light Review
http://www.youtube.com/watch?v=pYWGTWO7T6o

Portlitis je zahvatio i metro last light, znaci Fov lockan na 70 i manje graphic opcija nego metro2033

Portlitis je zahvatio i metro last light, znaci Fov lockan na 70 i manje graphic opcija nego metro2033
Za mjenjanje FOVa u Metro 2033 je potreban launcher dok i sami METRO 2033 ne obiluje podesivim grafičkim opcijama ... Osim AA i AF niti nema dodatnih podesivih opcija..

Ako IGN popljuje igre, to znači da je izvrsna.

http://www.youtube.com/watch?v=cB8fUGA_rpg
evo video od jednog zanimljivog gospodina. Kome da gledat.

Taj twist s Dark One djetetom nisam ocekivao

http://www.geforce.com/whats-new/articles/metro-last-light-graphics-breakdown-and-performance-guide
Vodic grafickih performansi i nove slike jako visoke rezolucije.

http://www.geforce.com/whats-new/articles/metro-last-light-graphics-breakdown-and-performance-guide
Vodic grafickih performansi i nove slike jako visoke rezolucije.
Igra je sila za koju je također potrabna sila da je pogoni na max.postavkama.

Igra je sila za koju je također potrabna sila da je pogoni na max.postavkama.
Ne znam koliko bih se slozio sa tom konstataciom, pogotovo jer je ovde jasno navedeno da igra radi znatno brze nego predhodnik sa cak novim grafickim dodacima. I da, programeri su kod jako dobro doterali, tako da mislim da nema brige. Last Light ce sigurno raditi brze i bolje na istom racunaru na kom je radio 2033. Ocekujem jako mnogo...

Na mojoj konfiguraciji igra radi na cca 40 FPSa...
Postavke:
Napredna fizika isključena.
Teksture su zbilja vrhunske, kao i osvjetljenje, magla, zvukovi... Likovi su ukočeni kao i u prethodniku...
Preporučam obavezno audio staviti na ruski te uključiti subtitles; mnogo bolje nego onaj užasni engleski...

Na mojoj konfiguraciji igra radi na cca 40 FPSa...
Postavke:
Napredna fizika isključena.
Teksture su zbilja vrhunske, kao i osvjetljenje, magla, zvukovi... Likovi su ukočeni kao i u prethodniku...
Preporučam obavezno audio staviti na ruski te uključiti subtitles; mnogo bolje nego onaj užasni engleski...
I ništa ne trza ili zastajkiva tijekom igranja ?

I ništa ne trza ili zastajkiva tijekom igranja ?
Ne. Naravno da FPS padne i na kakvih 32, ali i dalje je to igrivo... A efekti i izgled igre je zbilaj fenomenalan..
Evo HD slike sa uključenim FRAPSom..
I bez Ranger moda se može igrati na hard težini i bez UIa....
Eksterijer je mnogo napredovao naspram prethodnika
_________________________-

meni fps pada na 18 odma na pocetku kad ona dvojica pricaju pokraj vrata (jedan je u kolicima). 1080p, sve low/iskljuceno. moguce da je graficka tolko losa?

meni fps pada na 18 odma na pocetku kad ona dvojica pricaju pokraj vrata (jedan je u kolicima). 1080p, sve low/iskljuceno. moguce da je graficka tolko losa?
neznam za graficku ali igra nije dovoljno optimizirana za ati kartice,doktore mozes li baciti jos koji screenshot, te podijeliti jos malo dojmova kakva je prica,atmosfera?

hoće moći to gtx 680 odraditi

hoće moći to gtx 680 odraditi
Ne.

Gamespot je rekao da igra radi loše sa ATI karticama...
Evo na tom mjestu; Very High/1080p/320.14 beta driveri - 38 FPSa

Razorčaran. Imam stariji laptop koji je metro 2033 vrtio bez beda i prešao sam je sa guštom.
Grafičke postavke u LL su nepostojeće, a igram neke djelove na 15fps. Grafička je iskorištena jedva 40-60% na nekim djelovima dok na drugim ode na 90 i onda ide preko 30fps.
Manja reza sve na low, ne vrijedi, za mene trenutno neigrivo.
razočaran sa tako malo posatvki i lošom optimizacijom igre.
Možemo igrati i na medium!