Max Payne 3

Baš sam malo okušao Max Payne 3 i igra je zakon. Animirani isječci mi nimalo ne smetaju, nekako pripreme teren za ono što slijedi i bacaju te odma u akciju, a uz to nema ni loadinga. Grafika je fantastična i igra je puna akcije.
Dobar osjećaj pucanja i iznenadio sam se kad je liku ostala rupa u glavi od mojeg metka haha, predobro. Trenutno nisam pri pari, ali kad budem definitivno kupujem key.

Ne razumijem zasto je igra velicine 27GB...
Sva sreca pa postoje Repackovi od 10GB.
Meni se igra iz najava, recenzija i SS-ova baš i ne sviđa, uopće nema više atmosfere.

Meni se igra iz najava, recenzija i SS-ova baš i ne sviđa, uopće nema više atmosfere.
Atmosfera, prica/radnja i humor = ugl tocno..... dobrog humora nedostaje, onih "creepy" scena nema, prica iako nije najgora=nedostaje joj dosta toga, Max kao lik se nije previse promijenio, tehnicke strane u igri (fizika, animacije, AI, dosta dobra grafika i optimizacija) i MP su definitivno vrhunac.... ali... humor u kombinaciji s atmosferom i pricom/radnjom iz prva dva dijela je jednostavno tesko pobjediv i to se sve bas i ne moze porediti s MP3.
Tezina igre (mislim GB), vec su obrazlozili zasto tezi toliko, a vec sam ih puno puta citirao... veci problem je zapravo, zasto se cutscene ne mogu prekinuti (za prvo prelazenje neka, kuzim.... ali svako sljedece ili Arcade mode za MP score ne kuzim jer niti tamo ne mozes skipati).
BTW ta BB verzija je samo kompresirana i video je "lossy" aka rekodiran u 720p, audio nije diran..... ugl, igra tezi puno zbog video i audio datoteka (vise od 10 GB je samo to), onda razlicite teksture sto takoder nosi dosta... svejedno, taj "10GB u BB" ce ti se, ako je vjerovati drugima... instaliravati i do 3h+ i opet teziti preko 20 GB. Verzija za konzole je kompresirana u svemu (originalna igra, "lossy" u odnosu na PC, losije teksture etc).....

evo, instaliralo se nakon 4 sata.
sad se ucitava vec 15 minuta...

sad se ucitava vec 15 minuta...
Ako ti je opalio loading screen i drži ga 15 minuta onda opet nešto nije u redu.

To što je kvaliteta zvuka i slike gora 2x nego od te 27 GB verzije

Zvuk je isti, a svejedno mi je jel su cutscene 1080p ili 720p...
Sad se 50min vec ucitava, pa sam restart napravio

Sad se 50min vec ucitava, pa sam restart napravio
Procitaj PP, to ti je rješenje

Molim vas da mi kazete imate li problema s Aspect Ratio-m i kako ste rijesili taj problem? Dakle, aspect ratio mi je 4:3 prilikom igranja a trebao bi biti 16:10. Kada iskljucim full screen, onda bude sve uredu, aspect ratio bude ok, ali igra trza. Igra je apdejtana.

Molim vas da mi kazete imate li problema s Aspect Ratio-m i kako ste rijesili taj problem? Dakle, aspect ratio mi je 4:3 prilikom igranja a trebao bi biti 16:10. Kada iskljucim full screen, onda bude sve uredu, aspect ratio bude ok, ali igra trza. Igra je apdejtana.
Patch 1.0.0.22 bi trebao rijesiti taj problem.....
CHANGELOG
* Fixed reported issues with needing service packs, compatibility with incorrect OS.
* Fixed a range of issues which could have led to crashes on startup and in-game.
* Fixed reported issues of audio dropouts when no audio device was plugged in, or when the headphones/speakers disconnected while in game.
* Fixed reported issues of mouse being sluggish, especially in prone and Shootdodge�. Increased top end range of mouse sensitivity, but kept the slider from 1-10, allowing the user more range in their sensitivity setting.
* Fixed reported issues of mouse acceleration affecting aiming, included commandline option to disable mouse acceleration, -nomouseaccel (In a future update, this will be added as an option in the Mouse Controls menu).
* Fixed reported issues of game locked in incorrect aspect ratio, or alt-entering and having incorrect aspect ratio. Added commandline option for locked aspect ratio as commandline option -aspectratio width:height (ie. -aspectratio 4:3 / -aspectratio 16:9) In a future update, this will be added as an option in the Graphics menu.
* Fixed reported issues of the video card reporting having 0MB of video memory available. Users unable to adjust Graphics options because of this (Also helps fix stuttering on some video cards).

kupio sam key za mp3, mogu li prebaciti sejvove sa pirata ili moram počinjati iznova?

Patch 1.0.0.22 bi trebao rijesiti taj problem.....
CHANGELOG
* Fixed reported issues with needing service packs, compatibility with incorrect OS.
* Fixed a range of issues which could have led to crashes on startup and in-game.
* Fixed reported issues of audio dropouts when no audio device was plugged in, or when the headphones/speakers disconnected while in game.
* Fixed reported issues of mouse being sluggish, especially in prone and Shootdodge�. Increased top end range of mouse sensitivity, but kept the slider from 1-10, allowing the user more range in their sensitivity setting.
* Fixed reported issues of mouse acceleration affecting aiming, included commandline option to disable mouse acceleration, -nomouseaccel (In a future update, this will be added as an option in the Mouse Controls menu).
* Fixed reported issues of game locked in incorrect aspect ratio, or alt-entering and having incorrect aspect ratio. Added commandline option for locked aspect ratio as commandline option -aspectratio width:height (ie. -aspectratio 4:3 / -aspectratio 16:9) In a future update, this will be added as an option in the Graphics menu.
* Fixed reported issues of the video card reporting having 0MB of video memory available. Users unable to adjust Graphics options because of this (Also helps fix stuttering on some video cards).
Znam da bi patch to trebao rijesiti, ali nije. Upisem u commandlineu -aspectratio 16:10 i opet nista.

kupio sam key za mp3, mogu li prebaciti sejvove sa pirata ili moram počinjati iznova?
ja mislim da mozes prebacit pod my documetns i tam folder od igre i c/p u novi al prije toga back upaj sejvove

grrrr...

Znam da bi patch to trebao rijesiti, ali nije. Upisem u commandlineu -aspectratio 16:10 i opet nista.
Je li imas bas one black barse? (lijevo i desno, pretpostavljam ne jer je 16:9 slika na 16:10 monitoru)... i znaci slika ti je samo onako "skupljena" odnosno radar/mapa ti nema pravi krug vec je uzi, a visi? (character takoder etc..).
BTW pogledaj ovaj video....
http://www.youtube.com/watch?v=U0RGNHTBrmI&
Snimao je u 1920x 1200 aka 16:10 (odaberi Original u postavkama kod video-a). Ako ti je to u full screen-u normalno i bez black barova onda znaci da je problem do tebe.

ja mislim da mozes prebacit pod my documetns i tam folder od igre i c/p u novi al prije toga back upaj sejvove
iz kojeg foldera? social club ili mp3?

Je li imas bas one black barse? (lijevo i desno, pretpostavljam ne jer je 16:9 slika na 16:10 monitoru)... i znaci slika ti je samo onako "skupljena" odnosno radar/mapa ti nema pravi krug vec je uzi, a visi? (character takoder etc..).
Snimao je u 1920x 1200 aka 16:10 (odaberi Original u postavkama kod video-a). Ako ti je to u full screen-u normalno i bez black barova onda znaci da je problem do tebe.
Ne, u full screenu nije ok, odnosno slika je razvucena na lijevu i desnu stranu, ljudi su niski i siroki. Kada igra nije u full screenu onda je ok.

iz kojeg foldera? social club ili mp3?
neznam ja sam iz oba kada sam prebacivao iz win7 na win8 i sljaka , neznam za pirate kak ce funkcionirat ja imam otpocetka orginal :)

Ne, u full screenu nije ok, odnosno slika je razvucena na lijevu i desnu stranu, ljudi su niski i siroki. Kada igra nije u full screenu onda je ok.
Promijeni aspect ratio sa 16:9 na 16:10 ili obrnuto.

Promijeni aspect ratio sa 16:9 na 16:10 ili obrnuto.
Mijenjao sam ali opet isto koji god da stavim :S, mozda ima bug s rezolucijom 1440x900..

Please help kupio sam key sa cdkeyhouse.com i imam key ali nemam link za download. Zna li netko kako najlakše i najbrže skinuti maxa

Please help kupio sam key sa cdkeyhouse.com i imam key ali nemam link za download. Zna li netko kako najlakše i najbrže skinuti maxa
pa s torrenta.

Znam da mogu s torrenta mislio sam da ima neki brži način da će mi ovi s cd keya poslati neki link za brže skidanje .Thanx svejedno

Otvori steam, kreni skidati, trebao bi te tražiti ključ, ukucaj i skidaj.

Moram priznati da mi je zasada igra genijalna, skoro na razini prva dva dijela.
Zvuk,grafika (a i optimiziranost),priča,setting, sve je za 5, mada sam sumnjao da će se Max snaći u Brazilu.
Jedina zamjerka su predugačke međuscene koje se ne mogu prekinuti, skoro da je omjer igranja i gledanja 1:1, malo mi je to glupo, pogotovo za ponovni prelazak igre...jel se mogu prekidati nakon prvog prelaska?

Otvori steam, kreni skidati, trebao bi te tražiti ključ, ukucaj i skidaj.
Mislim da je to retail, a on se ne može aktivirati na steamu.

Moram priznati da mi je zasada igra genijalna, skoro na razini prva dva dijela.
Zvuk,grafika (a i optimiziranost),priča,setting, sve je za 5, mada sam sumnjao da će se Max snaći u Brazilu.
Jedina zamjerka su predugačke međuscene koje se ne mogu prekinuti, skoro da je omjer igranja i gledanja 1:1, malo mi je to glupo, pogotovo za ponovni prelazak igre...jel se mogu prekidati nakon prvog prelaska?
Realno meni su se dopale te međuscene, spriječe dječicu da igraju igru samo zato da bi je igrali, nego da barem jednom u životu prate priču kako treba :)
ko mi je rekao da igra ima 12 actova wtf? ima 14
Kolko se ja sjećam rečeno ti je da ih ima 14, a ne 12.
onda sam nešto zabrijao jako, pardon.