Lovačke igre

Imas Hunting Unlimited 2009, Deer Hunter 2005 i najbolji The Hunter. Za The Hunter ti je potrebna dobra konfiguracija, pogledaj na youtube i vidit ces.

jel zna tko još kakvu lovačku igru

znan ja, uzmes karabin i capajes macketine po kvartu, samo pazi da ne ubijes nekoga

Haha..uzmi si od dede zracnu pusku onu kojom gadjas male vrabce..xD..i rokaj ih ko i ja..ja sam ih vec par ubio..hh..sam ti je potebna mirna ruka..hh

griota je vrapca ubit, nima nista od njega da ga ima za povrigat na tavi reka bi covik al vako boje nek letu okolon i cvrkucu, triba one lude macketine lovat

Šta ti je vrabac skrivio xD
Lovačke igre hmm igraj gun prva misija je da trebaš roknit neku tam životinju. Ne treba ti više, igraj igru stalno ispočetka xD

Meni hunting unlimited nevalja,naken nekoliko sati dosadi sve isto

Meni hunting unlimited nevalja,naken nekoliko sati dosadi sve isto

Ma The Hunter je za sada najnovija lovacka igra.

Ma The Hunter je za sada najnovija lovacka igra.

A možeš igrat i paintball pa lovit frendove po šumi(samo ti uzmi pušku a oni nek bježe)

E pa ako naleti koji jelen samo zamijenis municiju.

Ja sam tako skoro jedanput psa pogodio dok smo igrali paintball(al srećom mi je mozak brži od prstiju pa sam stao kad sam ga ugledao)Al je gušt pogodit frenda u glavu i viknut"BOOM HEADSHOT!!"

Al je gušt pogodit frenda u glavu i viknut"BOOM HEADSHOT!!"

HeHe. U nas ga jednostavno upucas jos 2-3 puta.

Gdje se covjek moze ubiti...

HeHe. U nas ga jednostavno upucas jos 2-3 puta.

Ma jok, najstariji sam i najbrzi od frendova. Neka samo proba udrit me, ja cu ga jos 5 puta headshootovat. Ali nije bilo nikakvih problema, i oni bi mene tako kad me pogode.
Bok, jel znade tko za kakve dobre lovačke igre ako znade neka ostavi ime igre
Hvala !