LFS Trainer gdje ga mogu naći?

Konkretno za Live For Speed Alpha Y za tu igru trebam trainer skraćenica LFS Y
EDIT: bilo bi poželjno ako može na ove verzije Z Z10 Z25

vidi ima li ovdje:http://www.cheathappens.com/search.asp

vidi ima li ovdje:http://www.cheathappens.com/search.asp
Nema hvala na pomoći

Dajte ljudiiiiiiiiiiiiiii pomoziteeeeeeeeeeeeee

Nema, sve sam pretražio. Očito je da Game trainer za tu igru ne postoji

Ali kako oni likovi imaju gledo sam baš na youtube i našo sam neke trainere ali nefunkcioniraju npr tipka 1 nemože jer je rezervirana za video a nemože se sklonit!
EDIT:evo video s youtube imaju traineri ali ovi likovi nedaju link! a taj auto na videu max 185 km/h ide! LINK

Ima ovdje nešto

Ima ovdje nešto
To je za edit auta! nego jel se može napravit taj trainer cheat il kako se to više zove? ako se može preko kojeg programa bih se onda moglo? neš sam gledo da rade preko cheat engine!

Ima ovdje nešto
To je za edit auta! nego jel se može napravit taj trainer cheat il kako se to više zove? ako se može preko kojeg programa bih se onda moglo? neš sam gledo da rade preko cheat engine!
Neznam, kolko vidim nema samo za ovaj y, jel možeš kako stavit na z

Ima ovdje nešto
Neznam, kolko vidim nema samo za ovaj y, jel možeš kako stavit na z
Hehe pa ja i imam Z več dosta vremena zbog lan-a i nekih novih auta imam Z hehe

..evo ljudi da bezveze ne otvaram temu evo ovako...imam lfs i ocu ga igrati sa volanom....spojim volan i sve to....ali kada poriktavam u igrici igrica meni nade volan ali kada ocu u postavkama nariktati gas,kocnica i to moram stisnuti tipku na valanu za gas i kocnicu a nemogu na pedale...a kada stisnem pedale u postavkama uredno pokaze da rade...molim pomoc moram igrati ovu igru sa volanom....volan je formula force ex...

Ali kako oni likovi imaju gledo sam baš na youtube i našo sam neke trainere ali nefunkcioniraju npr tipka 1 nemože jer je rezervirana za video a nemože se sklonit!
EDIT:evo video s youtube imaju traineri ali ovi likovi nedaju link! a taj auto na videu max 185 km/h ide! LINK
Pa zar ne vidis da tog auta uopce nema u lfs...
EDIT: moja pogreska, evo sa kupljenim s1 i s2 sam otkljucao i to auto (nije trainer nego to auto uistinu moze ici toliko)
Trebam Live For Speed Trainer guglo sam oko 5 sati i nisam ništa našao šta god da sam našao ono virus...