League of Legends

REFRESH
Zar nikoga ne zanima igra stvarno cudno

Jel ovo free igra ili će se plaćati?
Uglavnom sad ću se regat preko tvog ref linka pa valjda i dobiješ nešto
Koliko ovdje heroja ima i kolko treba vremena da skužiš sve iteme i to tako.
Imam frenda koji voli dota-u, ako mu se igra svidi imat ćeš još jednog referala

igra je free brzo se shvati ima preko 50 razlicitih charactera

evo i ja igram 12 sam lvl kojisi ti lvl heatex

Igram i ja,sad sam negdje 25-26 lvl nisam igro kojih tjedan dana(170 sati-malo mi je dojadila al tu i tam zaigram ) i mislim da je igra stvarno super.

ja sam lvl 10 skupljam si ljepo pare za warvicka

nidalee je najbolja

Ma kakav LoL, HoN rula, to je pravi remake DOTA-e, ja nemam vise pozivnica za HoN ali uskoro bi trebala doći open beta.

Ja mislim da LoL ima mnogo vise sadrzaja nego HON, igro sam HON prije nezz kolko. Mozda se cak nesto promjenilo nabolje . Nemojte me krivo shvatit, mislim dobar je HON, ali je 3 put bolji LoL
.

ja sam isto igrao hon ali tamo nemozes kupovat likove, nemozes pojacavat masteriese, nemozes stavljati rune, nemozes kupovat ljepse kostime za championa u svakom slucaju lol mi je bolji od hon-a

i onda ljudi jeste krenuli igrat i dajte mi pls imena kako se zovete da vas dodam kao frenda

Evo ja sam jednu odigrao, nije loša - vi što pričate da je HoN bolji imajte na umu da on nije besplatan! Trenutno sam LvL2 moj username ti je croasshole, a ingame name: Batery pa me potraži i dodaj za frenda...

evo idem te dodat

Ja sam te dodao

S kojim je likom najbolje igrat za početnika? Ima li kakvih tutoriala kao za dotu - koji itemi za koga i to?

nije loša igrica upravo skidam i imaš li neki savjet za početnike

Ne izgleda mi igra baš nešto,mislin da je HoN minimalno dvaput bolji,no o ukusima se ne raspravlja,možda je i probam pa promijenim mišljenje :)

Pa iskreno i meni izgleda bolji al ovo je free. Probaj zaigrat pa procjeni :) Jedino što bi volio da grafika nije cartoon, al ajd nije toliko ni važno...

Da,vidio san da nešto nije u redu sa grafikom : D
Ko što san reko,možda provan,zasad se držin HoNa :)

Ni meni na pocetku nije bila bas dobra, ali sam se brzo predomislio :D. Za pocetak imas recomended likove:Nunu, Warwick, Ashe, Annie, Kayle, Ryze itd..

ajte ljudi svi me addajte name je eXtremico

Mogli bi navečer bacit jednu a?

pa znas da bi mogli oko koliko cemo sati

a nezz ovo igrat

a nezz ovo igrat
Ne znam ni ja puno više od tebe :) Pomalo.

ahahah več mi bolje idde

Kako misliš preporučene likove ?
Zar nema modova kao u doti i honu?

kako mislis modovi objasni malo??

Zar nema modova kao u doti i honu?
Ne, nema modova ovdje na početku odmah biraš lika (prije nego igra počne) znači nešto kao -ap u doti, Možeš i stavit da ti lik bude random.
Meni previše ne smeta, ionako sam dotu igrao većinom na -ap ili kada mi se ne da birat jednostavno idem na random.
Znao sam igrati i -rd i -sd ali iskreno i ne nedostaju mi.
Evo ukratko o igri League Of Legends
Igra je radjena po DOT-i
Igra ima lijepu grafiku sto mozete vidjeti na slijedecem videu i na likama ispod
http://www.youtube.com/watch?v=kWHQ2QnQXVw&feature=related
Ako ocete igrati samo kliknite na link ispod tako ja dobijem neke povlastice a vi mozete igrati HVALA
https://signup.leagueoflegends.com?ref=4b6046165153d