PC igre

Kingdom Come: Deliverance II

Santana sri 5.3.2025 12:46
Cansee kaže...

jel savjetujete da se prvo odigra jedinica ili mogu direkt na dvojku? Znam da sam fulao što nisam igru keca kad je izašao, jebaj ga

Jedinica je bila krš kad je izasla. U nekim stvarima jos je, al je sve skupa odlicna igra i vrijedi odigrat. Kolko kuzim prica se nastavlja

KTM sri 5.3.2025 14:07
Minneyar kaže...

Ako ces igrati jedinicu, najtoplije preporucam ne biti completionist bolesnik kao ja i preskocit sve te fetch i ponavljajuce questove, tipa ubijanje kampova bandita i lov.

Meni je i to čak bio gušt. Tražio sam svaku priliku da jašem konja vamo tamo i dižem i taj skill (nisam koristio fast travel).

doktor1 sri 5.3.2025 17:05
Cansee kaže...

jel savjetujete da se prvo odigra jedinica ili mogu direkt na dvojku? Znam da sam fulao što nisam igru keca kad je izašao, jebaj ga

Po pitanju priče, dvojka je direktni nastavak na jedinicu, doslovno kako jedinica završi, dvojka počne.

A sada, ako ideš igrat jedinicu vjerovatno će ti doći do zasićenja.

Dvojka je miljama bolja igra, ali opet su slične....

Cansee sri 5.3.2025 17:06
doktor1 kaže...
Cansee kaže...

Po pitanju priče, dvojka je direktni nastavak na jedinicu, doslovno kako jedinica završi, dvojka počne.

A sada, ako ideš igrat jedinicu vjerovatno će ti doći do zasićenja.

Dvojka je miljama bolja igra, ali opet su slične....

Dobar savjet, hvala. Mislim da ću onda igrati dvojku, ali pogledati neki recap priče na youtubeu

Rocinante2112 čet 6.3.2025 09:10
Minneyar kaže...

Najbolji RPG, a i igra opcenito, u zadnjih 10 god tj od Witchera 3/ RDR2. Apsolutno genijalno, taman sto nastavak treba biti, jedinica na steroidima i poboljsana u svakom smislu. Nema vise MMO style fetch questova ni repeatable gluposti, questovi su svi (!) zanimljivi i posebni po necemu, svijet je jednostavno maestralan i nevjerojatno imerzivan, jedan Cyberpunk ne da se moze sakriti pred ovim nego je ko stojadin u usporedbi s Rolls Royceom. I prica je na znatno visoj razini nego u jedinici. I igra ovakvog scopea koja je dobro optimizirana i ne zahtijeva 2 godine fixova... 

Inace, sad sam na nekih 80 sati, ne znam koliko sam daleko u glavnoj prici posto uvijek rijesavam sav dostupni side content prije, al bio sam vec u svim selima i Kuttenbergu u drugoj regiji i rijesio vecinu sadrzaja tamo. Jedinicu sam odustao na ~75 sati kad sam 12. put dobio quest donjeti meso od vepra, ovdje jedva cekam sta ce biti iduce. 

zaboravio si na baldurs gate. W3 i RDR2 ipak nisu na toj razini.

Obi Wan čet 6.3.2025 09:13
Cansee kaže...

moja preporuka odigrat jedinicu, iskljucivo zbog price jer je dosta konfuzno sta se dogada, narocito je bitan zadnji segment igre za lakse razumijevanje politicke situacije i odnosa izmedu razno raznih plemica i frakcija

doktor1 pet 7.3.2025 06:03
Obi Wan kaže...
Cansee kaže...

moja preporuka odigrat jedinicu, iskljucivo zbog price jer je dosta konfuzno sta se dogada, narocito je bitan zadnji segment igre za lakse razumijevanje politicke situacije i odnosa izmedu razno raznih plemica i frakcija

I igrin "CODEX" mi je dosta bitan; obavezno kada upoznam nekog lika pročitam tamo o njemu. ALi je zbilja super napravljen sa ilustracijama da mi je i gušt pročitat.

Po codexu ispada da je cicona Kata vjerovatno fiktivan lik, hahaha

Obi Wan sub 8.3.2025 10:25
doktor1 kaže...
Obi Wan kaže...
Cansee kaže...

I igrin "CODEX" mi je dosta bitan; obavezno kada upoznam nekog lika pročitam tamo o njemu. ALi je zbilja super napravljen sa ilustracijama da mi je i gušt pročitat.

Po codexu ispada da je cicona Kata vjerovatno fiktivan lik, hahaha

svakako. nesto slicno kao kod witchera sa svim likovima koje upoznas