Kako ubacit mod u NFS Most Wanted npr. (auto)

nadam se da će pomoć, video

evo ti još jedan

Zdravo!
Igram NFS Most Wanter vec dugo i zanima me kad skinem mod s http://www.nfscars.net/ sta da dalje uradim ????
Hvala unaprjed!
Hvala šta si me obavijestio, da su serveri premješteni.
Prije nego počnem trebaš imat instaliranu igru, tj. ne extract-anu ili neki RIP, moraš imat kompletnu igru, ako nemaš nabavi je.
Ako ti sve radi možemo početi:
Odi ovdje i downloadaj patch 1.3.
Kada si ga instalirao, uvjeri se da radi. Ako nemaš original igru(ili nisi radio crack pomoću daemon tools-a) skini 1.3 crack ovdje(to nije patch samo crack).
Sada kada si sve obavio i igra radi idemo dalje:
O Modovima: Većina modova se instalira pomoću MOD-LOADER-a, a vinly-s,texture i slično pomoću mwtex-a,bintex-a..
Tu su svi programi koje moraš skinut(vjerojatno ti neće trabat svi, ali ako jedan ne radi drugi hoće:
NFSMW Mod Loader Ovaj program obavezno moraš skinut. (Moraš imat instaliranu igru, i patch 1.3)
BinTex 0.5 S ovim mijenjaš vinly-s. Program je jednostavan ako razumiješ engleski.
TexED 0.9.1 Radi isto što i bintex, samo podržava više igra, bolje import-a texture, ali ima bugove.
Kada si ih sve instaliro i uvjerio se da rade, objasnit ću kako instalirat pojedini mod.
AUTI (MOD-LOADER): Mod-loader dolazi s Ferrari-jem F430 spider. Njega možeš izbrisat, ili ostavit. Ako želiš instalirat auto odi u mapu di ti je instalirana igra. Sada ti je tu mapa ADDONS. Otvori mapu i u njoj će bit dvije mape CARS_REPLACE i FRONTEND.
U mapu CARS_REPLACE dodaješ mapu skinutog auta (npr. IMPREZAWRX (taj auto će bit zamjenjen)), a u FRONTEND-u je još jedna mapa MANUCUFTERS u koju dodaješ texture, tj. značku automobila i model koji će ti se vidjet u igri (to nemaju svi auti, i ako imaš više npr. 32-FERRARI, onda će se koristit prva koja je stavljena). Ako downloadaš nešto slično ovome, onda to radiš na isti način, staviš u mapu ADDONS.
VINLYS (BINTEX): OVO ĆU TI OBJASNIT POSLIJE JER NEMAM BINTEX INSTALIRAN!

WWWTTTFFF???
Koji K*RAC on radi na ovom videu????
Ja nikada nisam trebo radit mapu my documents-u, a otkud on ovo downloada???

Hvala radii :D

WWWTTTFFF???
Koji K*RAC on radi na ovom videu????
Ja nikada nisam trebo radit mapu my documents-u, a otkud on ovo downloada???
a nezz nisam ni gledao te videe
Zdravo!
Igram NFS Most Wanter vec dugo i zanima me kad skinem mod s http://www.nfscars.net/ sta da dalje uradim ????
Hvala unaprjed!