Horagio čet 24.4.2008 21:28

Zar se nitko nije zainteresirao ili ste stalno na igri i ne možete maknuti oči s nje(lol)? Bar isprobajte , besplatno je!

@ambivalent : možda i jesu metode JS -a , ali nisu zlonamjerne

http://www.freewebs.com/horagio/
Radeon PRO ned 27.4.2008 08:29

Meni je do glupost od igre ima 100x boljih igri od Ikariama...Usporediti Ikariam s Ogamom,Travianom,Bitefightom,gladiatusom,i battleknightom i vidjet će te golemu razliku!!Ja sam igrao sve te igre a Ikariam je jedna od onih najlošijih

1.Travian

2.Ogame

3.Bitefight

4.Battleknight

5.Gladiatus

6.Ikariam

Horagio sri 24.9.2008 18:49
hackboy kaže...

Kako se dizu kolonije

Sve ti piše. Ja sam ih imao 3, onda sam prestal igrat, dal sam svoj acc nekom tipu. Pa piše ti sve, prvo trebaš imati neku posebnu zgradu(palaču il šta već) , dalje ti je sve lako.
Just Lost pet 10.4.2009 20:27

ja igram pa sada skoro već godinu dana, gotovo od početka našeg servera i trenutno sam u top400 na alphi...

meni je to prva browser igra koju sam probao i zaista mi je dobra, nakon toga sam probao i mnoge druge, ali ova mi je ipak jedna od dražiš jer nije prebrza, to jest ne moram na njoj visit jako puno dnevno... i s ovom zadnjom 0.3 verzijom je igra sve bolja...

uljez pet 10.4.2009 21:07
calypso kaže...
uljez kaže...

Ja sam svom frendu uzel lozinku i ime i sve sam mu razrusil.

Onda sam mu rekel da su ga napali i da su mu razrusili.SmijehNevinašce

Pravi prijatelj, nema sta :)
 Na to sam bil prisiljen jos mi nije vrnul GTA SA.Smijeh
spaws pon 13.4.2009 22:30
zeleni kaže...

Previse bugova. Presretanje brodova ne radi. Napadac ne dobije resurse, a brodovi koji su bili uhvaceni se izgube u nekoj alternativnoj realnosti.

Digao 3. koloniju i postalo dosadno.

tako i meni al jasam igrao prije godinu dana
napravio sam 3. koloniju i jednostavno je sve predugo trajalo a i bugovi su me živcirali ali mi je prvih tjedan dana bila predobra
doxy uto 24.11.2009 14:42

evo vratio se ja na ikariam neki dan

tek počeo na Beti

ovo mi je šesti acc iz početka...

lol

svaki sam izbrisao

zadnji su mi bannali...dao sam ga frendu koji je koristio još jedan acc, pa je na mom accu popio ban za multi acc