Ikariam

Zar se nitko nije zainteresirao ili ste stalno na igri i ne možete maknuti oči s nje(lol)? Bar isprobajte , besplatno je!
@ambivalent : možda i jesu metode JS -a , ali nisu zlonamjerne

igram ja dva dana ali na .org domeni na Iota serveru
Dobra mi je igra, ima jako puno vojnih opcija a i svidja mi se kako su rijesili izgradnju preko istrazivanja

Previse bugova. Presretanje brodova ne radi. Napadac ne dobije resurse, a brodovi koji su bili uhvaceni se izgube u nekoj alternativnoj realnosti.
Digao 3. koloniju i postalo dosadno.

ma nije lose,ali slazem se da ima dosta bugova

Meni je do glupost od igre ima 100x boljih igri od Ikariama...Usporediti Ikariam s Ogamom,Travianom,Bitefightom,gladiatusom,i battleknightom i vidjet će te golemu razliku!!Ja sam igrao sve te igre a Ikariam je jedna od onih najlošijih
1.Travian
2.Ogame
3.Bitefight
4.Battleknight
5.Gladiatus
6.Ikariam

Probao sam ali mi nije sjela bolji mi je Travian.

Igra je pre dobra svida mi se igram je tjedan dana a opljacko sam vec tri grada.Zabavna je!

Kako se dizu kolonije

Kako se dizu kolonije

jel igra tko na serveru Beti? ako igra de nek napiše nick da se čujemo..

igro sam ga prije bio sam u top 100 shebano

ja igram pa sada skoro već godinu dana, gotovo od početka našeg servera i trenutno sam u top400 na alphi...
meni je to prva browser igra koju sam probao i zaista mi je dobra, nakon toga sam probao i mnoge druge, ali ova mi je ipak jedna od dražiš jer nije prebrza, to jest ne moram na njoj visit jako puno dnevno... i s ovom zadnjom 0.3 verzijom je igra sve bolja...

igro sam to

I ja igram na alphi vec 1 godinu i isto sam medju top 400..

Ja sam svom frendu uzel lozinku i ime i sve sam mu razrusil.
Onda sam mu rekel da su ga napali i da su mu razrusili.

ok, a jel igra tko na beti??

Previse bugova. Presretanje brodova ne radi. Napadac ne dobije resurse, a brodovi koji su bili uhvaceni se izgube u nekoj alternativnoj realnosti.
Digao 3. koloniju i postalo dosadno.

igram i ja, kako se zoves?

ljuda dal bi neko proda acc od ikariama ali da ima vise od 40 tisuća bodova neka se javi

evo vratio se ja na ikariam neki dan
tek počeo na Beti
ovo mi je šesti acc iz početka...
lol
svaki sam izbrisao
zadnji su mi bannali...dao sam ga frendu koji je koristio još jedan acc, pa je na mom accu popio ban za multi acc

e doxy dali ti znas neki program s koji bi mogo hakirat ikariam resurse

ne
mani se ćorava posla

haha turk, e, znas neki program s kojim bi se mogli hakirati bankovni racuni? bit ce ti lakse placati ikariam kad vec ides hakirat
a kradja je kradja
Ovo je besplatna browser igra . Isprobajte je i pišite komentare na forumu . Ovdje link