Igre za laptope

Koje sve igre može pokrenuti laptop s integriranom grafičkom...

pa možeš igrati football manager, mnoštvo starijih turn based ili realtime strategija, šah :-) , web browser igre (ogame, flash igre i sl.) - sve u svemu, ako ne patiš od najnovijih akcijskih naslova svejedno se možeš dobro zabavljati i na laptopu s integriranom grafikom. sve ovisi o tebi.

Ja imam 8600M GS... Pokreće sve: Cod4, Cod5, Burnout (sve na max.!!!)... Uvijek negdje oko 15-20 FPS... A novije grafičke su ti još brže...

Tetris!

Može li mi neko preporućiti neku igru za laptop...moja konf.
CPU - 2 processors running - Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T2390 @ 1.86GHz
System RAM - 2.0 GB
Video Card - Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family 256 MB (integrirana)
Video HW Transform & Lighting - Ne
Vertex Shader Ver. - Ne
Operating System - Microsoft Windows XP Professional
Hvala!

world of warcraft je dobra igra koja moze na skoro sve sto ima graficku..

Može li mi neko preporućiti neku igru za laptop...moja konf.
CPU - 2 processors running - Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T2390 @ 1.86GHz
System RAM - 2.0 GB
Video Card - Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family 256 MB (integrirana)
Video HW Transform & Lighting - Ne
Vertex Shader Ver. - Ne
Operating System - Microsoft Windows XP Professional
Hvala!

Znam za tu stranicu......idem svaki dan na nju ali mi je glupo nabavit neku igru ako neznam kakva je.....a i skoro za sve igre me samo grafička zeza...

Znam za tu stranicu......idem svaki dan na nju ali mi je glupo nabavit neku igru ako neznam kakva je.....a i skoro za sve igre me samo grafička zeza...

Igre igrati na laptopu nije poželjno,ali ako se već želi onda bi prosiječan laptop mogao podržati neke slabije igre iz 2006.

Ja imam 8600M GS... Pokreće sve: Cod4, Cod5, Burnout (sve na max.!!!)... Uvijek negdje oko 15-20 FPS... A novije grafičke su ti još brže...
Igre igrati na laptopu nije poželjno,ali ako se već želi onda bi prosiječan laptop mogao podržati neke slabije igre iz 2006.

Tetris!

Da, imaš za svaku minimum system requirements

Je sve je to dobro.
Ali ja sam otvoria ovu temu da mi vi preporućite neke igre koje bi mogao igrati na svom laptopu.Dao sam vam svoju konf.
Uglavnom neka budu neke igre iz 2007,06,05 itd.

Serious sam
Hitman 1,2
Diablo
neke starije nfs
vice city
san andreas
Heros

Ja isto imam slican problem imam laptop kupljen 2009 a 3GB rama 256 mb graficka,i procesor dual core 2.16 i sad me zanima kakve se igrice mogu igrati ne nesto pre nove al ne i jako stare svi prijedlozi dobrodosli.Hvala :)

Ja isto imam slican problem imam laptop kupljen 2009 a 3GB rama 256 mb graficka,i procesor dual core 2.16 i sad me zanima kakve se igrice mogu igrati ne nesto pre nove al ne i jako stare svi prijedlozi dobrodosli.Hvala :)
koju tocno imas grafu?

Mene bi isto zanimalo koje igre mogu pokrenuti,ako mi netko može reći ,jer ne vjerujem can you run it stranici koja baš i ne daje točne rezultate (npr. piše da ne možeš pokrenut igru,a u stvari je možeš bez ikakvih problema pokrenut).
Imam HP ProBook 4510s
CPU: Intel Dual-Core T3000 @ 1.80 GHz
RAM: 3GB
GPU: Intel x4500 integrirana 64mb (po everestu ima 1.3 GB totalne memorije)
Zahvaljujem na odgovorima.
Koje sve igre može pokrenuti laptop s integriranom grafičkom...