PC igre

Hearthstone: Heroes of Warcraft

marin_bar sri 11.5.2016 20:44
dark_wizz kaže...
Marsel007 kaže...

Može svatko dobit ta 3 paka i card back bez samsung mobitela samo treba malo vremena potrositi :)

https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/3yg2b4/psa_the_galaxy_gifts_promotion_and_hack_still/

Ono drugo riješenje (nox) u toj temi radi puno bolje i brže, samo treba skinuti HS apk od nekih 30-ak MB sa neta i pustit nek se update-a. Inače dobro mi je došto 200 dusta i mountain giant iz ta 3 packa ;

Ne mogu na njihovom playstoreu pronaći hearthstone nikako...a sve sam pokušao :( 

marin_bar sri 11.5.2016 20:52
dark_wizz kaže...
Marsel007 kaže...

Može svatko dobit ta 3 paka i card back bez samsung mobitela samo treba malo vremena potrositi :)

https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/3yg2b4/psa_the_galaxy_gifts_promotion_and_hack_still/

Ono drugo riješenje (nox) u toj temi radi puno bolje i brže, samo treba skinuti HS apk od nekih 30-ak MB sa neta i pustit nek se update-a. Inače dobro mi je došto 200 dusta i mountain giant iz ta 3 packa ;)

Pozdrav, imam jedan veliki problem. Pokrenem play store na NOX playeru, ukucam u tražilicu hearthstone i on aplikaciju (igru) ne pronalazi !!! 

Baldurion sri 11.5.2016 20:56
marin_bar kaže...
dark_wizz kaže...
Marsel007 kaže...

Ono drugo riješenje (nox) u toj temi radi puno bolje i brže, samo treba skinuti HS apk od nekih 30-ak MB sa neta i pustit nek se update-a. Inače dobro mi je došto 200 dusta i mountain giant iz ta 3 packa ;)

Pozdrav, imam jedan veliki problem. Pokrenem play store na NOX playeru, ukucam u tražilicu hearthstone i on aplikaciju (igru) ne pronalazi !!! 

Yup, i meni tako bilo. Očito ne radi više preko Nox-a. Ja sam gore u original postu napravio preko Genymotion-a i radi kako treba. Dobio sam packove 

marin_bar sri 11.5.2016 21:26
Baldurion kaže...
marin_bar kaže...
dark_wizz kaže...
Marsel007 kaže...

Yup, i meni tako bilo. Očito ne radi više preko Nox-a. Ja sam gore u original postu napravio preko Genymotion-a i radi kako treba. Dobio sam packove 

Meni zapne na 6. koraku, pri pokretanju virtualnog device-a pojavi mi se pekran s porukom andriod, nigdje ne vidim settings i ne prihvaća niti jednu komandu...

Baldurion sri 11.5.2016 21:30

Skini onu verziju od 120mb+ i instaliraj i virtualni device i ne bi trebao error radit. Moraš pokrenuti i virtutalni device prvo pa onda genymotion i ulogirat se ako se ne varam. Ja nisam uopće imao problema sa tim.

dark_wizz čet 12.5.2016 14:02
Baldurion kaže...

Radi još uvijek preko nox-a ali treba skinuti hearthstone apk s neta (ne say play store) i instalirat, pustit da se update-a i to je to

Stoja čet 12.5.2016 14:23

Baš ima svakakvih kombinacija u ovom brawlu, sada sam igrao protiv mana wyrm + arcane missiles combo, like je turn 3 imao preko 30 damage-a xDD. Fora mi je ice block + fireball, praktički nepobjediv ako u jednakom omjeru izvlačiš obje karte.

fanaticni gejmer čet 12.5.2016 16:27
Stoja kaže...

Baš ima svakakvih kombinacija u ovom brawlu, sada sam igrao protiv mana wyrm + arcane missiles combo, like je turn 3 imao preko 30 damage-a xDD. Fora mi je ice block + fireball, praktički nepobjediv ako u jednakom omjeru izvlačiš obje karte.

Naletio na lika koji je ovo kombinirao, ostalo mu 1 hp i on me trolla..