Hearthstone: Heroes of Warcraft

Neznam jeste li ovdje upoznati, postoji "pity timer" za izvuci legendary kartu... Navodno ako te bas nece sreca, nakon 40 paketa je 100% garantirana 1 legendary karta.
Postoji jedino ako se resetira svaki tjedan jer na svom primjeru mogu 100% reći da to tako ne radi. Imao bih barem 2-3 legendary više da to doista tako radi.
Neslužbeno postoji. Neki likovi na redditu su izračunali. Nije za svaku ekspanziju isto. reseta se kada dobiješ legendary. ne sjećam se sad točno brojki, a lijen sam googlat, ali mislim da je za GvG njihov račun bio da je nakon 50 packovoa legendary 100%, za classic valjda 39 packova itd itd. Ali tipa ako otovirš 20 classic i 20 GvG to nije 40 nego tek 20.

Može li mi netko dati dobar lock/priest/druid deck sa kojim se mogu popesti na ladder ? Imam sve avanture osim zadnjeg winga BrF. Nikad nisam pokušavao rankat, nego samo obavim q i to je to :D
Priest.
Dvije verzije meni odgovaraju (ne priznajem chtuna), jedan je dragon:
http://www.icy-veins.com/hearthstone/low-budget-dragon-priest-standard-deck
--
"Moja" verzija dragona je puuuno skuplja (i po mana costu i po legendama).
----
Drugi je kontrola:
http://www.hearthpwn.com/decks/489181-standard-elise-perfect-deck
--
"Core" svake kontrole su ti priestove karte na ovom iznad popisu + Justicar (osobno koristim 2x entombed, primjerice).
Sa ovom kontrolom (70% karata slično) sam igrao prvo jutro protiv Chtunova, svaki put do fatiguea, svaki put pobjeda (Entomb + Chtun = gg).
----
Valjda je ovo pomoglo. Pozzz
-edit-
Svakih 40 boostera, kojih god, je legendary garantiran.
Testirao više puta.
Sve ostalo su babske priče.

Babske priče ili ne, opet ponavlja, pročitaj moj prvi post nakon ekspanzije, nije u 40 boostera nema šanse, žao mi je što ne snimam svoja otvaranja baš za ovakve prigode.
Svi vi "testirate" i u biti je evidentno da ih češće dobijate, a niste voljni prihvatit da postoje accounti koji naprosto ne dobijaju. Koliko čitam oko po redditu i ostalim forumima, naprosto ima accounta koji nemaju sreće sa tim. Na vlastitom primjeru znam da nije tako, ima tu i kolega Obi Wan a kojim se dopisujem stalno, mimo ovog foruma, zna odkad nisam dobio legendu prije ove ekspanzije, naotvaro sam se boostera u međuvremenu što od arene, što kupljenih, što "free" od brawla. Dolazi na to ekspanzija i u prvih 53 boostera nijedan, ili... zato mi fali video mojih otvaranja, eventualno u zadnjih 10ak da sam dobio. Po svim vašim logikama, da je svaki 40. garantiran, dobio bih ga prije jučerašnje ekspanzije ili onak u prvih 10 boostera. Jedini mogući scenarij u kojem ovo vaše radi je da se ili resetira counter svaki tjedan, pa da moraš odjednom otvorit puno boostera ili da ga je C'Thun resetirao, a to je malo pokvareno, jer jučer na ekspanziji sam dobio legendu nakon 70-80 boostera, ne računajući C'Thuna. Istina, onda sam nakon prvih 53 u slijedećih 37 dobio 3 komada (ili ako sam dobio 1 predkraj u tih 53, onda u slijedećih 37 još 2).
Zakaj uvijek ljudi koji imaju sreće i otvaraju puno legendi imaju potrebe govorit baksuzima poput mene da smo u zabludi? U preko 2 godine igranja HSa, gdje sam ne brojeći boostere koje nisam otvorio u ovoj i prošloj ekspanziji na releaseu (otvorio sam sada 92 i prošli puta 70ak) - dakle sve besplatne boostere, arena boostere i one koje sam kupovao mimo ekspanzija, dobio slijedeće legende:
mal'ganis
ragnaros
ysera
nat pagle
glupi tgt hunter 7 mana legendary acidmaw (jedini na prošlom releaseu u 70 boostera)
nz'oth
corrupted hoggar
sylvanas
ako se ne varam točno tim redom, primjetite da između TgT i WotOG nisam dobio nijednog.
To je ukupni popis SVIH legendi koje sam dobio u 2 godine, i ja vjerujem preko 300 boostera, ponavljam, samo na zadnje 2 ekspanzije otvorio sam ih preko 150. neki od vas su više dobili jučer na 100njak boostera. Nisam nijednu legendu zaboravio, Obi Wan je osoba koja ovakav scenarij može potvrdit koga god zanima, dovoljno se dobro znamo i dovoljno pričamo da zna SVAKU moju legendu.
Budući sam neke dobijao u puno manje od "svaki 40. booster", lako je napravit matematiku. Jedini scenarij u kojem "svaki 40. daje legendu" je ako se legende resetiraju na SVAKI legendary, uključujući one besplatne i one iz avantura.
Možeš do sutra ponavljat "bapske priče", to ne mijenja moju realnost i dosadašnju sreću u HSu.

Joj prestanite dramiti oko tih boostera i legendi. Kad ga dobiješ dobiješ, kad ne dobiješ ne dobiješ.
Ja odkako igram HS bar 70% legendi sam sam crafto. Ostalo sam dobio u boosterima i to što sam dobio uopće ne igram jer su sve gluposti. Znači sve relevante legende koje igram sam sam crafto. I tako će biti i sada. Sve karte koje nisu u standardu sam pretvorio u dust i sad čekam da vidiš što će se igrati i što će biti potrebno imati pod obavezno!
Ja sam sad otvorio 17 boostera i dobio sam ovog novog Hoggera (super karta, pogotovo protiv C'Thun deckova, no pitanje je još hoće li oni zaživjeti).

Ja sam čuo da svaki zasebni paket ima svoji legendary counter, znači moreš otvorit 39 classic packova otvorit ništa pa 39 old gods packova i dobiti ništa i onda bi kao navodno trebo u idućem classic i old gods packu dobiti po legendary. Nikad nisam to isprobavo ( nisam baš ni imo velika otvaranja pa se nesjećam koji je najduži niz bez legende ), pa neznam, al navodno je Blizzard to potvrdio pa eto, ako se kome da, nek snima svaki pack koji dobije XD

E, to isto može jer otvaram različite pakete, jučer sam isto kombinirao classic i WotOG. Zadnji put sam kombinirao GvG, Classic i TgT. Ta logika može bit, arena su isto random boosteri, pa recimo, ta matematika, nategnuto, ali recimo da funkcionira. Ali po toj matematici, tužno ali istinito, uz iznimku mal'ganisa, legende koje ja dobijam su na 40. booster, bez toga ne bih ni dobio.

Counter se vjerojatno resetira kad izvuces legendu, to bi bilo logicno.
Da li gleda svaku ediciju odvojeno? Moguce, ali vjerojatno nepotrebno.
Budem poceo voditi statistiku, pa javim rezultate za koji mjesec.

kad sam vec ovdje prozvan...
igram hearthstone taman godinu dana i dobio sam u tom periodu poprilican broj legendi, a otvorio sam sigurno duplo manje packova od rhodina s tim da sam neke disenchantao jer nisam vidio nikakvu korist od njih.
zlatni leeroy, bloodhoof dva puta, black knight, malygos, y'shaarj, acidmaw i mozda jos jedan ili dva, vise se ne sjecam jer sam nepotrebne legendary karte disenchantao. koliko sam kar packova otvorio... mislim da je u pitanju oko 100, ali sigurno nije vise od 150.
od toga napravio tiriona i dr. boom
sve u svemu za druga rhodina porazavajuca statistika. kako, zasto, pojma nemam.

Pojavio se i najbolji bug ever, idealan za face huntere! Napokon su dočekali svoj životni moto "face has taunt!" ;-)
p.s. ovo o čemu se ranije govorilo, svaki 40 paketić je garantirana legenda ali paketići moraju bit iz iste serije (dakle samo classic, samo gvg, samo old gods), sve ostalo je puki rng i (ne)sreća. Na 50 milijuna igrača (podatak kojim se blizzard neki dan pohvalio) nije nikakvo čudo da ima i ekstremno nesretnih i čudno sretnih otvaranja. Osobno sam u nekakvom prosjeku... svakih 20 - 22 paketića je jedna legenda.

Pojavio se i najbolji bug ever, idealan za face huntere! Napokon su dočekali svoj životni moto "face has taunt!" ;-)
p.s. ovo o čemu se ranije govorilo, svaki 40 paketić je garantirana legenda ali paketići moraju bit iz iste serije (dakle samo classic, samo gvg, samo old gods), sve ostalo je puki rng i (ne)sreća. Na 50 milijuna igrača (podatak kojim se blizzard neki dan pohvalio) nije nikakvo čudo da ima i ekstremno nesretnih i čudno sretnih otvaranja. Osobno sam u nekakvom prosjeku... svakih 20 - 22 paketića je jedna legenda.
ispravljen je taj bug

nakon ovih par dana ekspanzije cini mi se da su ovi old gods, ponajprije c'thun i yogg-saron poprilicno nastetili igri. doslovno ako se protivniku potrefi da na turn 10 ima jednu od ove dvije karte, narocito yogg-saron mos komotno concede sta mi je totalno bezveze. ajde kad mene draw posere ali i u situacijama kad prakticki imas cijeli board iskontroliran i on baci to nema ti spasa.
ne znam jel se to meni cini il su i ostali to primijetili...

Sto mislite o ovom Priest C'Thun deck-u kojeg sam napravio? http://i.imgur.com/qUQ1n2w.png
Nekakav mix od fatigue/control i C'Thun Priest-a. Do sad mi je dosta dobar 7-0 score protiv aggro Shaman, Contorl/C'Thun Shaman i Druid C'Thun.

nakon ovih par dana ekspanzije cini mi se da su ovi old gods, ponajprije c'thun i yogg-saron poprilicno nastetili igri. doslovno ako se protivniku potrefi da na turn 10 ima jednu od ove dvije karte, narocito yogg-saron mos komotno concede sta mi je totalno bezveze. ajde kad mene draw posere ali i u situacijama kad prakticki imas cijeli board iskontroliran i on baci to nema ti spasa.
ne znam jel se to meni cini il su i ostali to primijetili...
To me brinulo i prije same ekspanzije, i na kraju se ispostavilo kao istinito :( Na zalost ko prvi baci old goda pobjeđuje u 99% slucajeva. Samo sam jednom uspio prezivjet, kad sam imao 7 jakih miniona na boardu i dovoljno hp na faci pa C'thun nije uspio preokrenuti igru.
Ali OTOH, pobijedim vecinu igri prije tog poteza 10 :) Brzi deckovi su brutalni trenutacno - ali ne face, nego zoo-type board control brzi deckovi.

Uglavnom sam na 4chanu na HSG (ubij me ali ne snalazim se po redditu).
Tamo uglavnom čitam o meti i kaj se kome dogada i slično.
Neke stvari koji su neki ljudi napisali su me dosta iznenadili, pa jel može pitanje (kome se da ofc) koji ste rank?
Ja igram sada god i pol skoro, dao sam dosta para, tipa 150 € do sada. Ali prvih 6 mjeseci sam igrao samo mech magea kada sam krenuo.
nisam dao pare, nisam se ljutio ili neš (igrao sam MTG godinama pa sam znao da me čeka grind, i da moram ići polagano).
Bio sam legend u 11om mjesecu i od tada mi se neda ić dalje od ranka 5. recimo pola godine prije nego što sam postao legend sam svaki mjesec se vrtio izmedu 1-3 ranka. ali od kada sam postao legend, neda mi se "grindati" dalje od petice.
Pitam jer neke stvari koje sam tu pročitao su jasne mojoj curi koja igra casual (rank 10 obično, iako je jednom došla do petice sa RenoLockom).
Makar na kraju ovog romana mi pada na pamet, da sigurno ima ekipe koja igra ovo dok im se neš skida, svaki 3i dan riješe questove i to je to, pa ih niti ne zanima meta i ostale stvari.
Kada sam krenuo igrati, svi su na streamu govorili da je najvažnije znati protiv čega igraš. Kada sam to skužio postalo mi je gro lakše igrati.
Makar, uopće ne igram arenu, imam tipa 300injak pobjeda (samo jedna 12ica) dok na rankedu imam oko 3500 pobjeda.
Prerano je reći, ali za sada mi se sviđa expanzija.
Sorite na romanu još jednom.

Sto mislite o ovom Priest C'Thun deck-u kojeg sam napravio? http://i.imgur.com/qUQ1n2w.png
Nekakav mix od fatiuge/control i C'Thun Priest-a. Do sad mi je dosta dobar 7-0 score protiv aggro Shaman, Contorl/C'Thun Shaman i Druid C'Thun.
baci oko na ovo pa pogledaj dal mos sta zaminit

Ne znam, da li je do mene, ali ovaj post mi djeluje dosta uvredljiv.
Moj rank ce ti reci, da li smo na istom nivou, da pricamo u HS-u?
Tj. ako nisam nikad dodegao Legend, nemamo ja i ti o cemu komunicirati?
Stvari koje tu citas su ti toliko bazicne i osnovne, da ih razumije tvoja casual cura (usput si i nju indirektno nazvao "jasnom")?
Ne kuzim.

Nekakav mix od fatiuge/control i C'Thun Priest-a. Do sad mi je dosta dobar 7-0 score protiv aggro Shaman, Contorl/C'Thun Shaman i Druid C'Thun.
baci oko na ovo pa pogledaj dal mos sta zaminit
Ovo mi se iskreno ne svida jer mi se cini da je jedini "win condition" kod ovog decka C'Thun, kad nema Justicar-a i samo 1 Entomb

Sa Nzoth Rogueom se prošeto do ranka 5.
Inači do jučer sam sa Rogue imao samo 1 Win u ranked.

Vraćam se HS - u nakon nekih 5 mjeseci, zanima me igra li se više standard ili wild te vrijedi li disenchantati neke karte iz Naxa? Igraju li se još uvijek brzi Shaman deckovi i ima li ne preskupih deckova za doći do ranka 10 - 5?

Sto mislite?
to je c'thun druid kojeg svi deru sada... jako neugodan, pogotovo ako te draw hoce

Vraćam se HS - u nakon nekih 5 mjeseci, zanima me igra li se više standard ili wild te vrijedi li disenchantati neke karte iz Naxa? Igraju li se još uvijek brzi Shaman deckovi i ima li ne preskupih deckova za doći do ranka 10 - 5?
Trenutno su jako dobri midrange shaman i zoolock

Trenutno su jako dobri midrange shaman i zoolock
yep, igram midrange shamana, stvarno fun build. takoder igram shieldina, aggro paladin. nisam bas impresioniran, jaka ovisnost o drawu, mada je fun kad bacim blood knighta i kad imam 15/15 na njemu...

ispravljen je taj bug
Šokiran sam, ovo je valjda prvi put da su ispravili bilo kakav bug u roku kracem od mjesec dana

Sto mislite?
Imaš 9 duplikata i runaš rena? Poprilično loš deck imho

Sranje, propalo mi 7win u ranked za 5free boostera.
Nisam znao da su vremenski ograniceni
Idiot.
Vjerojatno sam zaboravio da sam ih otvorio.

Sranje, propalo mi 7win u ranked za 5free boostera.
Nisam znao da su vremenski ograniceni
Idiot.
Ozbiljno ?
Nisam znao za to. Iako sam ih riješio odmah prvi dan.
EDIT:
Otišao na svoj drugi account i dobivam questove. Ne znam šta je s tvojim accountom.
EDIT2:
Evo u 1 sat odradio sve questove u novoj ekspanziji sa accountom koji ima jako malo karata.
U 14 paketa (13 + 1 koji sam kupio): 2 Epica, 1 golden common i to je to.

Pozdrav svima.Moji prijatelji i ja smo pokrenuli youtube gaming kanal sa fokusom na Hearthstone ( za sad ).
Pretezno se fokusiramo na arenu jer smo siromasni i treba nam love za packove .xD
Takoder radimo na recenzijama novih karti iz WoG expanzije.
Trudimo se da bude opustena atmosfera ali da ipak bude informativno i poucno.
Cilj kanala nam je bio pokazati ljudima da je moguce i vrlo lako zaradivati gold u areni.
Ako imate kakih primjedbi ili savjeta voljeli bi ih cuti.
Ps Kanal je malo za mature audience ( trudimo se da ne psujemo, al se otme )
Nadamo se da cete uzivat xD

Evo da podijelim svoj pally Kodzoth™ deck s kojim se zabavljam 2 dana. Znači meljem sve pred sobom. Hoće aggro, face, a pogotovo one Cthun deckove.
Mislim da nisam izgubio iti jedan game od Cthun deckova. Cijeli game držim board control, a i ak dođem do turn 10 Cthun nemože ništa napravit jer imam pun quqi heala, body-a na boardu i removala.
I naravno imam ogromne prijetnje preko Tiriona, Sylvanas, Carirne, Healbotova i još ih mogu vratit nazad na board sa Nzoth koji mi je fenomenalna karta.
Pošto je meta sada više orjenitana na big minione nemam problema sa njihovim uklanjanjem sa Kodo + Humility/Aldor combo. A ove agro deckove rješavam sa doomsayerom, pyro, consecration i naravno kodo koji ima glavnu ulogu u ovom decku.
Znači Kodzoth™ je FENOMENALAN !
Mislio sam da će control pally izvisit u ovoj ekspanziji kad sam vidio sve one aggro class karte, al Nzoth je spasio stvar. Čak je i novi Rag bolji nego što sam očekivao.
Probao sam furat poput loot hoadera (bio mi je uvijek višak kad pozovem nzotha), infested tauren (za extra taunt kod nzotha) i twiglight summonera (koji mi je prespor bio), al na kraju sam ih eliminirao i ubacio Acolite of pain ( dobar card draw jer ima mnogo 1 i 2 atk miniona u meti) i healbota (odličan body za 5 mana i još ga nzoth diže).
Nzoth, Tirion, Sylvanas, Cairne, 2 x Healbot. Tako izgleda moj board kad se protivnik preda.
Neznam jeste li ovdje upoznati, postoji "pity timer" za izvuci legendary kartu... Navodno ako te bas nece sreca, nakon 40 paketa je 100% garantirana 1 legendary karta.
Postoji jedino ako se resetira svaki tjedan jer na svom primjeru mogu 100% reći da to tako ne radi. Imao bih barem 2-3 legendary više da to doista tako radi.