PC igre

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Bubabug sub 16.4.2016 01:02
lnova65 kaže...

Otkad se naxxramas karte (npr. Loatheb) moze disenchantat?

Možeš vec sad, al se ne isplati. Pogotovo ne Loatheb, kad ekspanzija izađe ces vidjet sto ne valja niti u wild formatu, pa to možeš disenchantat eventualno.

Al naravno, radi što te volja :)

AmonZero ned 17.4.2016 16:42

Odlični statsi, odličan efekt. Napokon da i hunter dobije nekog korisnog legendarija nakon Savannah highmane 

EDIT:

Nova vrlo dobra druid karta i to common:

Druid Class Card Minion. 6 mana 5/7. Taunt, Battlecry: Give your C'thun +3/+3 (wherever it is).

Rhodin ned 17.4.2016 19:12

ove ch'tun karte su ćak neloše, jer iako je ch'tun možda već summonan i silencan u međuvremenu, one ga i dalje mogu buffat. Ne velim da je idealno, ali ako se potrefi super. U areni će ipak bit relativno loše :P

Stoja ned 17.4.2016 19:36
Rhodin kaže...

ove ch'tun karte su ćak neloše, jer iako je ch'tun možda već summonan i silencan u međuvremenu, one ga i dalje mogu buffat. Ne velim da je idealno, ali ako se potrefi super. U areni će ipak bit relativno loše :P

Što nisu rekli da ch'tun i sve karte vezane za njega neće biti moguće draftat u areni upravo iz tog razloga?

HaM pon 18.4.2016 19:11

Još malo pa će 24i.

Tada izlazi ekspanzija (ne avantura, samo karte).

Znači, ako imate boostere koje ste čuvali (osigurana legend karta u svakom 40om boosteru ako do tada niste dobili niti jednu), otvorite ih sada jer ne znate hoće li neke postojeće karte promijeniti nakon što edicija izađe.

Razlog tome je što svaku kartu koju imate a promijene je, potrebno je pretvoriti u dust (dobijete puni dust nazad ali samo dva tjedna što znači, ako i budete tu kartu željeli koristiti u budućnosti - lako ćete ju "đabe" vratiti u vašu kolekciju).

Sve jasno?

Odlično.

GL HF :)

Stoja pon 18.4.2016 19:23

Baš pogledao post koji sam ovdje poslao pred 2 mjeseca, imao tada 2000 golda, i pisao kako ću valjda imat za 30-ak packova....sada pogledam stanje kad ono 5700 golda imamI to sve što ne igram nešto aktivno, cca sat vremena na dan a nekad i manje od toga. Da ne moram doći do 5. ranka vjerojatno bi i manje igrao

Bubabug sri 20.4.2016 03:31

Službeno je objavljen datum izlaska ekspanzije, 27.4. EU, link ( ameri opet sve dobivaju dan ranije 26.4.) Izlazi za sve platforme istovremeno.

Spoiler alert!;     S tim da me ne bi iznenadilo da se opet sruše  serveri, pa ce se na EU moc igrat tek 28.4  najvjerovatnije,( ili cak sljedeci mjesec, kao što su i bile prve najave "late april, early may ":D).

walentkane sri 20.4.2016 19:00
Rhodin kaže...

Ha... kao doći će zanimljiva? Dam se kladit daćemo svi kukat ponovo za mjesec dana kda se stvori i ustabili nova meta.

Ako pratis igru malo duze onda znas da je ova meta zasnovana na prejakim kartama iz GvG kolekcije. 

Te karte odlaze iz standard moda a svakih 3 mjeseca ce dolaziti nove, takoder nerfat ce se i neke karte iz klasik seta i 3 mjeseca sigurno nije dovoljno da se ustabili meta koja ce svima dosaditi kao sad.

Wolverine sri 20.4.2016 19:51

nerfovi:

Ancient of Lore - 7 mana 5/5 Choose one: Draw a card or Restore 5 health (bilo draw 2 cards)
Force of Nature - 5 mana Summon three 2/2 Treants (bilo 6 mana i Treants su imali Charge i umirali na kraju turna)
Keeper of the Grove - 4 mana 2/2 Choose One - Deal 2 Damage or Silence a minion (bio 2/4)
Ironbeak Owl - 3 mana 2/1 Battlecry: Silence a minion (bio 2 mana)
Big Game Hunter - 5 mana Battlecry: Destroy a minion with an Attack of 7 or more (bio 3 mana)
Hunter's mark - 1 mana Change a minion's Health to 1 (bio 0 mana)
Blade Flurry - 4 mana Destroy your weapon and deal its damage to all enemy minions (bio 2 mana i gađao i protivnika)
Knife Juggler - 2 mana 2/2 After you summon a minion, deal 1 damage to a random enemy (bio 3/2)
Lepper Gnome - 1 mana 1/1 Deathrattle:deal 2 damage to the enemy hero (bio 2/1)
Arcane Golem - 3 mana 4/4 Battlecry:Give your opponent a Mana crystal (bio 4/2, imao Charge)
Molten Giant - 25 mana 8/8 Cost 1 less for each damage your hero has taken (bio 20 mana)
Master of Disguise - 4 mana 4/4 Battlecry: Give a friendly minion Stealth until your next turn (prije je davao Stealth dok ne napadneš sa tim minionom,sada samo jedan turn)

arcane golema su ubili, sad nema svrhe da ga se igra. Ironbeak owl nije toliko strašno nerfan. Big game hunter će ionako obavljat svoju svrhu i 2 mane skuplji. Knife juggler je i ovako i onako brzo bio meta removala zbog svog teksta. Force of nature je dobar nerf, jer to + Savage roar je bilo 12 damage

walentkane sri 20.4.2016 20:17

Konacno i hvala Bogu combo Druid je nerfan, igram godinu i 2 mjeseci ovu igru i nikad nije bilo iritantnijeg decka u igri. Svaki turn moras pocistiti svakog hebenog miniona jer u protivnom dolazi turn 9 i combo GG.

Takoder ostali nerfovi su odradeni odlicno, osim Rogue koji je sasvim nepotreban jer ga ionako nitko ne igra.

darko099 sri 20.4.2016 21:38
walentkane kaže...

Konacno i hvala Bogu combo Druid je nerfan, igram godinu i 2 mjeseci ovu igru i nikad nije bilo iritantnijeg decka u igri. Svaki turn moras pocistiti svakog hebenog miniona jer u protivnom dolazi turn 9 i combo GG.

Takoder ostali nerfovi su odradeni odlicno, osim Rogue koji je sasvim nepotreban jer ga ionako nitko ne igra.

Patron prije nerfa? Nisi trebao imat board + nije bitno kolko protivnik ima healtha, samo combo od par karata bi te ubio...

walentkane sri 20.4.2016 22:28

Za igrati patron Warriora visoko na laderu trebalo je puno skilla, dok kod Druida čekaš turn 9 i combo jer prije toga imaš ultra jake minione koji drže board, također PW bio je slab na Freeze magea i aggro deckove.

Bubabug čet 21.4.2016 01:21

Na putu sam pa se ne mogu raspisat, al svaki nerf je na mjestu, rogue ocekivano također jer vec mjesecima govorim da ce bit najjaci deck kad standard izađe, ovo definitivno balansira stvari. Jedva cekam sutra citat komentare na forumu kad objave preostale karte, nekak mi je ovo puno draže od reddita

1samek čet 21.4.2016 09:31

Po meni su svi nerfovi skroz na mjestu.

Pre iritantan druid combo konačno ide u mirovinu, Knife juggler jer zadržao smisao, malo su mu smanjli attack, isto i za Lepper gnome-a. Bojao sam se da će skroz ubit te karte kao Warsong commandera.

BGH nerf je isto skroz ok, mislio sam da će ubit kartu, al su samo povisili mana cost, ipak treba neki hard removal za sve big-attack minione.

Sve u svemu, bit će jako zanimljivo :-)

Chaky čet 21.4.2016 09:51
Wolverine kaže...

nerfovi:

Ancient of Lore - 7 mana 5/5 Choose one: Draw a card or Restore 5 health (bilo draw 2 cards)
Force of Nature - 5 mana Summon three 2/2 Treants (bilo 6 mana i Treants su imali Charge i umirali na kraju turna)
Keeper of the Grove - 4 mana 2/2 Choose One - Deal 2 Damage or Silence a minion (bio 2/4)
Ironbeak Owl - 3 mana 2/1 Battlecry: Silence a minion (bio 2 mana)
Big Game Hunter - 5 mana Battlecry: Destroy a minion with an Attack of 7 or more (bio 3 mana)
Hunter's mark - 1 mana Change a minion's Health to 1 (bio 0 mana)
Blade Flurry - 4 mana Destroy your weapon and deal its damage to all enemy minions (bio 2 mana i gađao i protivnika)
Knife Juggler - 2 mana 2/2 After you summon a minion, deal 1 damage to a random enemy (bio 3/2)
Lepper Gnome - 1 mana 1/1 Deathrattle:deal 2 damage to the enemy hero (bio 2/1)
Arcane Golem - 3 mana 4/4 Battlecry:Give your opponent a Mana crystal (bio 4/2, imao Charge)
Molten Giant - 25 mana 8/8 Cost 1 less for each damage your hero has taken (bio 20 mana)
Master of Disguise - 4 mana 4/4 Battlecry: Give a friendly minion Stealth until your next turn (prije je davao Stealth dok ne napadneš sa tim minionom,sada samo jedan turn)

arcane golema su ubili

Ancient of Lore mi isto djeluje mrtav zajedno s Arcane Golem. Molten mi je tesko procijeniti, +5mane (healtha) je dosta.

Blade Flurry je isto dobio prilicno po p*cki +2mane i ne radi stetu protivniku.

Ostalo je ok, vjerojatno ce karte vidjeti igre, ali nisu jake kao prije. Cak i FoN 5mana za 6/6 rasporedeno na 3 miniona je prolazno.

BgH ce se igrati, pogotovo u klasama koje nemaju removal za velike minione.

Sad samo treba vidjeti koliko imam kojih karti. Mislim da imam Golden Moltena