chromadef čet 26.4.2012 10:05
Nzak kaže...

Pozdrav svima! I ljudi, jel pao kakav dogovor gdje bi se moglo okupit kakve balkanske ekipe za druzenje i eventualno formiranje guilda?

I buduci da sam nov na forumu pa neznam, jel moguce napravit kakav poll za odabir servera? :)

Ocekuj dramu i raspad unutar 24 sata

NightShadow čet 26.4.2012 10:22
Virty kaže...

Nas nekoliko iz RL ekipe idemo najvjerojatnije na Underworld server, cisto jer nam se ime svidja {#}

Jel tebi (vama) jasno da je taj server magnet za razne klinje koji se furaju na vampire i slično..

Klasična navlakuša..

idoh čet 26.4.2012 12:04
NightShadow kaže...

Jel tebi (vama) jasno da je taj server magnet za razne klinje koji se furaju na vampire i slično..

Klasična navlakuša..

Moguće. Ja idem na Desolation jer mi najbolje zvuči {#}

D3ViL kaže...

Jel beta jos uvjek traje? Dali mogu probati betu ako nisam naparvio preorder?

Beta još nije počela... Betu mogu igrati samo oni koji su pre-purchase napravili ili koji su dobili pozivnicu.

rashomon čet 26.4.2012 12:17
NightShadow kaže...
Virty kaže...

Nas nekoliko iz RL ekipe idemo najvjerojatnije na Underworld server, cisto jer nam se ime svidja {#}

Klasična navlakuša..

Ako je slijedit GW1 logiku ime servera je tribute jednoj elitnoj instanci gdje se po loreu stalno odvija borba za vladavinu nad "onim svijetom", gdje idu umrli s kojima se ne zna šta... pa idu kod Grentha na evaluaciju... Nešto poput čistilišta... Ima tu svega, a ponajmanje vampira... Eh, sad, Underworld je samo ime servera

No, lekcije iz priče iz keca nisu naodmet, nad-podmnijevam :D

http://wiki.guildwars.com/wiki/The_Underworld

http://wiki.guildwars.com/wiki/The_Desolation

NightShadow čet 26.4.2012 12:28
rashomon kaže...
NightShadow kaže...
Virty kaže...

Klasična navlakuša..

Ako je slijedit GW1 logiku ime servera je tribute jednoj elitnoj instanci gdje se po loreu stalno odvija borba za vladavinu nad "onim svijetom", gdje idu umrli s kojima se ne zna šta... pa idu kod Grentha na evaluaciju... Nešto poput čistilišta... Ima tu svega, a ponajmanje vampira... Eh, sad, Underworld je samo ime servera

No, lekcije iz priče iz keca nisu naodmet, nad-podmnijevam :D

http://wiki.guildwars.com/wiki/The_Underworld

http://wiki.guildwars.com/wiki/The_Desolation

Pa naravno da svako ime ima svoju priču i razlog, ali to ne znači da se nekim skupinama neće "povampirit lica" kad pročitaju ime..

Virty čet 26.4.2012 13:42
NightShadow kaže...
Virty kaže...

Klasična navlakuša..

Jel tebi jasno da ima ljudi koji ne razmisljaju kao ti? {#}

NightShadow čet 26.4.2012 13:56
Virty kaže...
NightShadow kaže...
Virty kaže...

Klasična navlakuša..

Naravno da mi je jasno..

A jeli tebi jasno kako razmišlja većina?

Zato što je vama Underworld zakon zbog... ne znači da hrpi balonja neće biti zbog...

Ili su vaš ... i balonjin ... isti?!

Virty čet 26.4.2012 14:56
NightShadow kaže...
Virty kaže...
NightShadow kaže...
Virty kaže...

Klasična navlakuša..

Naravno da mi je jasno..

Zato što je vama Underworld zakon zbog... ne znači da hrpi balonja neće biti zbog...

Nejebica?

Na kraju krajeva, sta te briga na kojem cemo serveru igrat!

Izaberi server koji zelis, meni svejedno, necu te odgovarat niti blatit.

Bugzapper čet 26.4.2012 16:40
NightShadow kaže...
Virty kaže...
NightShadow kaže...
Virty kaže...

Klasična navlakuša..

Naravno da mi je jasno..

Pretpostavka, pretpostavka.... pretpostavka je majka za*eba

Bugzapper čet 26.4.2012 16:43
chromadef kaže...
Nzak kaže...

Pozdrav svima! I ljudi, jel pao kakav dogovor gdje bi se moglo okupit kakve balkanske ekipe za druzenje i eventualno formiranje guilda?

I buduci da sam nov na forumu pa neznam, jel moguce napravit kakav poll za odabir servera? :)

Moze biti, jer pogledaj samo zadnje komentare od kolege NightShadowa i drame koje stvara na svojim pretpostavkama.

Za nas iz HR bilo bi najbolje ici na Underworld cisto zbog toga sto je ime lako pamtljivo pa bi se glas i lakse sirio da se ekipa skupi.

drocketman čet 26.4.2012 17:03
Bugzapper kaže...
chromadef kaže...
Nzak kaže...

Moze biti, jer pogledaj samo zadnje komentare od kolege NightShadowa i drame koje stvara na svojim pretpostavkama.

Za nas iz HR bilo bi najbolje ici na Underworld cisto zbog toga sto je ime lako pamtljivo pa bi se glas i lakse sirio da se ekipa skupi.

Ma beta je samo 3 dana tako je svejedno, samo da bude relativno ok popunjen,kasnije se mozemo dogovarati za gild, ne sada.

To su imena gildova iz GW1?

http://www.guildwars2guru.com/forum/world-choice-guilds-and-communities-t37040.html

Bugzapper čet 26.4.2012 17:08
drocketman kaže...

Ma beta je samo 3 dana tako je svejedno, samo da bude relativno ok popunjen,kasnije se mozemo dogovarati za gild, ne sada.

Pa da slazem se, i bas zato ne kuzim zbog cega tolko treba dramatizirat oko imena, balonja,  blabla{#}

Back to GW2; steta je samo sto radim u petak popodne i subotu ujutro, te cu tek u subotu poslijepodne krenut igrat :-)

Fearlezz čet 26.4.2012 17:09

http://titanpad.com/ep/pad/view/4SyT2aGiZB/latest

EU Worlds
  • Kodonur - The Older Gamers
  • Gandara - (UK Guild x1) GW2guru, Futilez
  • Kodash - (German Guilds x2) guildmag.com, Frostbringer (DE), Triarii (FR)
  • Blacktide - (Russian Guilds x2) (Polish Guilds x2) , GoHa.ru, guildwars-2.ru, guildwars.pl, guildwars2.com.pl
  • Istan - MMORPG.com, JV.com (FR), GW2TR (Turkey)
  • Vabbi - 4chan/vg/, mmorpg.pl, GWOnline.net
  • Kourna - gw2.fr (FR)
  • Fissure of Woe - (Italian Guilds), (Romanian Guilds), SomethingAwful
  • Underworld - (Portugese Guilds x4), Maltese Community
  • Ring of Fire - (Romanian Guilds x 4+) Fr-GuildWars2.net (FR), FACEPUNCH, The Elite Mercenaries, guildwars2.ro
  • Far Shiverpeaks - (Dutch Guilds x6) (Nordic Guilds x8), GW2nl.nl, guildwars2.no, gw2sverige.se, Guildwars2.dk, Ragnarok Of Primordus, Tweakers.net, Sweclockers.com, 4Gamers.be,  Ragnarok
  • Petrified Forest - Roleplaying
  • Jade Sea - (French Guilds x19) Mondes Persistants (FR), Alliance du Nord (FR) NeoGAF, killabytesonline.com, (South) African Community
  • Desolation - (UK Guild x3) Rock Paper Shotgun, PC Gamer
  • Magus Falls - (German Guild x1)
  • Whiteside Ridge - (UK Guild x1), (Israeli Guild x1), Reddit, GameTrailers, Vgames Israeli Community.
  • Fort Ranik - (French Guilds x7) JoL (FR), (Dutch Guilds x1), gw2.variance.hu, 9lives.be, FOGs (FR)
  • Ruins of Surmia - (Spanish Guilds x3) Israeli Community,
  • Sharp’s Corner - (Spanish Guilds x3)
  • Aurora Glade -  (Spanish Guilds x3)
  • Riverside - Guild Wars 2 Slovenia, Slovak and Czech community
  • Elona Reach - (German A/CH/D) wartower.de (DE), gw2.onlinewelten.de, guild-wars-2.net (DE), Discordia (CH), gw2pro.net (DE)
  • Augury Rock - (French) Luna-Atra.fr (FR), univers-virtuels.net(FR), Fureur(FR), Millenium(FR), No-Sense(FR), eNUK(FR), Enigma(FR)
  • Abaddon’s Mouth - (German Alt A/CH/D) (Italian Guild x1) (Russian Guild x1) Bloodstone Keepers, Crimson Sunz

Desolation i Whiteside Ridge se cine ko dvije najbolje alternative.

LethalKingZ čet 26.4.2012 19:42

Cini mi se da bi Desolation bila najbolja opcija...tamo ce bit i PC Gamer, RPS, i jos puno engleski guildovi sto znaci da ce server bit ljepo popunjen a pricat ce se ljepo na engleskom pa cemo svi moc ugodno komunicirat...Ali i Whiteside Ridge ne izgleda lose...a tu je jos i Gandara na kojem ce GW2 Guru bit. Hmmm zaista teska odluka, ali moj glas je za DESOLATION! {#}

NightShadow čet 26.4.2012 19:47
LethalKingZ kaže...

Cini mi se da bi Desolation bila najbolja opcija...tamo ce bit i PC Gamer, RPS, i jos puno engleski guildovi sto znaci da ce server bit ljepo popunjen a pricat ce se ljepo na engleskom pa cemo svi moc ugodno komunicirat...Ali i Whiteside Ridge ne izgleda lose...a tu je jos i Gandara na kojem ce GW2 Guru bit. Hmmm zaista teska odluka, ali moj glas je za DESOLATION! {#}

Onaj server koji će u WvW biti uparen sa Francuzima i Talijanima..

Mariossa čet 26.4.2012 20:26

Underworld - (Portugese), Maltese Community, 4chan alt

Radje nebih isao na Underworld...bolje nam je da odemo na jedan od ovih gdje je vecina communitya english speaking, bar kad bude live

Whiteside Ridge je izbor Reddit EU GW2 communitya, (Whiteside Ridge - Reddit (main), GameTrailers, (Israel) Israeli Community)

Gandara -( (English) GW2guru, Futilez (PvP), (UK Guild x1)) takodjer dosta engleza

Desolation - ((UK Guilds) Rockpapershotgun, PCGamer) zvuci odlicno

tako da predlazem da na jedan od ta 3 idemo.

Pa evo tko bi zelio da se drzimo zajedno nek glasa, ja mislim da cu na Whiteside Ridge jer koliko pratim ovaj Reddit GW2 community vecinom su svi vrlo zreli, susretljivi i uvijek spremni pomoci.

Mariossa čet 26.4.2012 21:24
unknown kaže...
uhm... jesam li ja nešto ovdje propustio? Šta se događa? Btw kakva su ovo imena gradova iz GW?

a neki pokusaji dogovora na koji cemo server, Underworld bi mogao po nekima privuci twilight gay vampire a i 4chan EU ide na njega ^^

chromadef čet 26.4.2012 21:43
Mariossa kaže...
unknown kaže...
uhm... jesam li ja nešto ovdje propustio? Šta se događa? Btw kakva su ovo imena gradova iz GW?

a neki pokusaji dogovora na koji cemo server, Underworld bi mogao po nekima privuci twilight gay vampire a i 4chan EU ide na njega ^^

Tamo ce retardi sa /b/ vjerojatno ici, ekipa sa /vg/ ide na vabbi