GTA IV problem :(

bilo mi je isto..smanji texture quality, il kako se vec zove u igri, al texture su..kod mene je hd4670 i imo sam to na high texturama (mada je fps bio ok)
sa novijim driverima mi se to ipak nije pojavljivalo..ali neke druge stvari nisu bile ok (nije bilo vatre itd..) pa sam vratio na medium, i onako veci fps..
probaj nove drivere za graficku, i probaj novi patch 1.0.0.4 za gta, i trebalo bi radit..kad radi na hd4670, treba i kod tebe..

Probaj najnoviji peč 1.0.5.0 valjda je taj.

patch je 1.0.0.4 http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html

da taj vec imam stavljen

onda ti preostaje samo pokusat nac nove drivere za graficku..ako i to neradi, smanji texture pa igraj onda, vidi hocel se pojavit..ako se ne pojavi, onda ces se morat pomirit sa time..kod mene je igrica dugo isla bez toga, par dana sam igrao nije se nista pojavljivalo..kasnije jest..i jos nesto, ako si clocko graficku, vrati na stock pa probaj..

da taj vec imam stavljen
Skini gta iv patch 1.0.5.0 radit će ti ko avion

najnoviji patch je 1.0.0.4
zato sto je to PETI po redu patch, neki misle da mora imat i broj 5 u oznaci..svejedno, to je jedno te isto, a to vec ima, znaci nije do toga..

onda ti preostaje samo pokusat nac nove drivere za graficku..ako i to neradi, smanji texture pa igraj onda, vidi hocel se pojavit..ako se ne pojavi, onda ces se morat pomirit sa time..kod mene je igrica dugo isla bez toga, par dana sam igrao nije se nista pojavljivalo..kasnije jest..i jos nesto, ako si clocko graficku, vrati na stock pa probaj..
driver su zadnji za graficku... bum probao ovaj patch pa ak bu sve oke javim
a ak nebude probat u smanjit detalje i to... al fkt ne razumijem zkj kad sve ostalo vrtim na ultra high :S
tnx

zato sto je to PETI po redu patch, neki misle da mora imat i broj 5 u oznaci..svejedno, to je jedno te isto, a to vec ima, znaci nije do toga..
a koji onda da stavljam taj njegov ili???

Grješiš ima i 1.0.4.0 i 1.0.5.0 neka skine taj moj patch i vidit će da radi imao sam 1.0.4.0 pa mi nije puno pomogao kao 1.0.5.0

Grješiš ima i 1.0.4.0 i 1.0.5.0 neka skine taj moj patch i vidit će da radi imao sam 1.0.4.0 pa mi nije puno pomogao kao 1.0.5.0
da, ima 1.0.4.0 i ima 1.0.0.4..nebitno kako ga ko zove kad stavi na neku stranicu, na stranici od R* ima oznaku 1.0.0.4, i on je izasao poslije 1.0.4.0
ne znam sto diskutujem o tome ali eto..negdje cak pise gta IV 1.5..bila je i tema na bugu
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/gta-iv-5-patch/38317.aspx

da, ima 1.0.4.0 i ima 1.0.0.4..nebitno kako ga ko zove kad stavi na neku stranicu, na stranici od R* ima oznaku 1.0.0.4, i on je izasao poslije 1.0.4.0
ne znam sto diskutujem o tome ali eto..negdje cak pise gta IV 1.5..bila je i tema na bugu
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/gta-iv-5-patch/38317.aspx
Čuj ja neću raspravljat znam da ima i 1.0.0.4 i 1.0.5.0 i 1.0.5.0 je naj noviji i on je od oba bolji! naj bolji patch! i pošto neznaššuti! nemoj navodit čovjeka na pogrešnu stranu!

ae se vi lijepo odlučite i onda mi recite dal da stavljam novi patch taj il ne

Stavi onaj patch što sam rekao i probaj pokrenuti! i 100% će sve biti ispravno

da, i oba su izasla 10 novembra 2009 :D
to je jedno te isto, al vratimo se temi..citao sam da ati graficke imaju vise problema sa gta 4, pa cak i sa najnovijim patchevima za igru, i driverima za graficku..pokusaj drivere, vrati na stock ako si clocko, i na kraju smanji texture, sto bi trebalo 100% radit..ja i onako nisam primjetio ogromnu razliku u grafici kad sam smanjio texture, tako da ti i nece bit neki nedostatak, a trebalo bi radit..GL

Bolje ti je neslušaj ovoga matu on kao najbolje zna a samo pametuje ,kad tako dobro zna što je onda otvorio 100 temi o problemima sa GTAIV kad i je mogao i sam rješiti

da, i oba su izasla 10 novembra 2009 :D
to je jedno te isto, al vratimo se temi..citao sam da ati graficke imaju vise problema sa gta 4, pa cak i sa najnovijim patchevima za igru, i driverima za graficku..pokusaj drivere, vrati na stock ako si clocko, i na kraju smanji texture, sto bi trebalo 100% radit..ja i onako nisam primjetio ogromnu razliku u grafici kad sam smanjio texture, tako da ti i nece bit neki nedostatak, a trebalo bi radit..GL
Reko je čovjek da su naj noviji driveri gore nek stavi onaj patch što sam reko! bolje šuti nisi skonto autora nek stavi onaj patch i sve će radit!

Bolje ti je neslušaj ovoga matu on kao najbolje zna a samo pametuje ,kad tako dobro zna što je onda otvorio 100 temi o problemima sa GTAIV kad i je mogao i sam rješiti
E samo ti šuti i poklopi se ušima ja sam otvorio 2-3 teme i ljudi su me uputili na onu temu za gta iv i ja ošo tamo postavio pitanje i objasnili mi ljudi kao da i ti sve znaš! jao kako me svi nervirate!

ode ova tema daleko, sad diskutujemo koliko mato zna o gta...
pokusaj neke stvari, ne mozes nista pokvarit :D
skines jedan patch, ako nece, skini drugi, izbrisi drivere pa instaliraj ponovo, trazi po netu jel iko ima iste probleme itd..i kad se namucis a nista ne uspije, smanji texture i uzivaj, ako nema drugog nacina..

stavio patch od mate... ne radi opet isto.... toliko o tome... probat cu smanjit detalje i jbg drugo nemam kaj za izabrat

stavio patch od mate... ne radi opet isto.... toliko o tome... probat cu smanjit detalje i jbg drugo nemam kaj za izabrat
reko sam ti da je to jedno te isto, a taj patch vec imas..probaj tako, trebalo bi radit..a kad imadnes vremena proguglaj malo dal iko ima iste probleme sa istom grafickom, mozda nadjes nesto..

kako idu ostale igrice?
vidim da imaš ME2, cod, imaš li igdje drugdje problema?
jel imaš krajzu možda...
trebalo bi možda baciti grafu na Furmark stress/stability test...
ali vjerojatno će smanjivanje detalja pomoći..

kako idu ostale igrice?
vidim da imaš ME2, cod, imaš li igdje drugdje problema?
jel imaš krajzu možda...
trebalo bi možda baciti grafu na Furmark stress/stability test...
ali vjerojatno će smanjivanje detalja pomoći..
sve igrice koje vidis na desktopu rade na najvisim detaljima i rezi savršeno osim gra IV
smanjio sam malo detalje i radi savršeno zasada
hvala
a koji bi test za grafu trebo probat??

ma dobro je onda, ako sad normalno radi...
na kojim detaljima igraš/rezolucija(mislim na gta4)?

ma dobro je onda, ako sad normalno radi...
na kojim detaljima igraš/rezolucija(mislim na gta4)?
rezolucija 1680 x 1080
a detalji su neki na medium a neki na high

E OVAKO IMAM JOŠ JEDNO PITANJCE U VEZI GTA IV
JEL MI MOZE NEKO OBJASNITI KAKO DA STAVIM SVOJU MUZIKU DA MI SVIRA NA GTA IV KAD IGRAM... ČUO SAM DA SE TO MOŽE PA ME ZANIMA JEL MI MOŽE KO TO OBJASNITI
HVALA

JEL MI MOZE NEKO OBJASNITI KAKO DA STAVIM SVOJU MUZIKU DA MI SVIRA NA GTA IV KAD IGRAM... ČUO SAM DA SE TO MOŽE PA ME ZANIMA JEL MI MOŽE KO TO OBJASNITI
HVALA
Kopiraš muziku koju hoćeš u My Documents-Rockstar Games-GTA 4-User Music. Zatim uđeš u igru i nađeš Independence FM na radiju u nekom vozilu.

HVALA
Kopiraš muziku koju hoćeš u My Documents-Rockstar Games-GTA 4-User Music. Zatim uđeš u igru i nađeš Independence FM na radiju u nekom vozilu.
sve sam napravio kaj si reko i upalim Independence FM i stalno vrti vijesti i oglase nikakvu muziku ne stavlja
help

HVALA
da, to napravi. ali morat ces nesto pod sound promijeniti, pitaj mene ako bude problema...jer postoje tri načina sviranja tog independence...moram provjeriti još, piše mi u manualu..
piše i tebi ako imaš original igru.
ovako novo instalirao sam si gta IV i sejvo sam prvi put i izaso iz igrice...
kad sam ponovo upalio i poceo igrati cim bi isao u auto i poceo se malo vozikati sve bi se naglo zamutnilo i nebi mogo nista vise prepoznati....
imate sliku u prilogi čak sam i sa WeGame snimio pa ako ko oce mogu mu poslat snimku...
svaka pomoć je dobrodošla