Toni2112 čet 9.7.2015 18:32

Iman originalne cde-e od GTA IV, instaliran igricu. Uđen u rockstar social club, stisnen "play" i izbaci prozor koji kaže; "please wait until the online release date check has completed". Koji je problem i kako ga riješiti. Objasnite korak po korak, zato jer mi je to prvi put. ORIGINAL CD-ei, TAKO DA NEMA NIKAKVOG PIRATSTVA!!!!!!!

Gamer6669 čet 9.7.2015 22:28

1. Isključi net i pokreni GTA, otvorit će ti se prozor na kojem ćeš odabrati "activate manually", kad to stisneš prikazat će ti se "Unlock Requestcode", zapiši ga

2. Na linku iz prethodnog posta ćeš naći dva polja, u prvo polje upišeš svoj serial number od igrice iliti activation key (njega imaš na poleđini priručnika od same igrice, pretpostavljam da znaš o čemu pričam), a u drugo polje upišeš Unlock requestcode koji si zapisao u prethodnom koraku, kad si to dvoje upisao stisni "Generate Unlock Code", sad si zapiši taj Unlock Code

3. Sad skini "GTAIVPC_OfflineInstaller.zip", to skineš na linku iz mog prvog posta, instaliraj to

4. Pokreni GTA, sad će te tražiti da upišeš taj Unlock Code i Product Code (serial number/activation key) od igrice, kad to upišes igrica će bit aktivirana

5. Uživaj u igranju :)

Javi ako bude poteškoća.

Gamer6669 ned 12.7.2015 14:53

Tako, probaj prvo s patchem, iako su ti patchevi za performanse samo koliko ja znam, al ja nisam nikad instaliravao GTA IV pa bi bilo najbolje da probaš :)
Ne znam kako se instalirava, vjerojatno samo skineš pa instaliraš, bez stavljanja u mapu jer mislim da patch dobiješ u setup.exe obliku, znači da kad instalira, on to instalira u mapu di ti je igrica znaci samo skini i instaliraj, ako nije tak jednostavno jer ja nemam pojma onda vidi na youtubeu, sigurno je neko pokazao.

Flexan22 čet 18.8.2016 11:57

Kolege, možda zvuči nevjerojatno, ali i meni je bio taj isti problem. Riješila sam ga tako da sam datum postavila na 2013. godinu. Pa kad završite igranje GTA IV, izađite iz igre i postavite datum na 2016. godinu. Taj check je samo kod 1. pokretanja GTA IV-a, te se ne trebate brinuti oko sljedećeg checka. Zvuči nevjerojatno, ali meni je proradilo.

kruskar čet 18.8.2016 12:08
Flexan22 kaže...
Toni2112 kaže...

i ja opet stisnen "activate mannualy" i ništa

Btw, ni meni nije htio "activate manually". Pročitaj moj prijašnji post u ovoj temi, možda pomogne.

Ja mislim da si zakasnio s odgovorom jedno godinu dana ;) 

Flexan22 čet 18.8.2016 12:34
kruskar kaže...
Flexan22 kaže...
Toni2112 kaže...

i ja opet stisnen "activate mannualy" i ništa

Btw, ni meni nije htio "activate manually". Pročitaj moj prijašnji post u ovoj temi, možda pomogne.

Ja mislim da si zakasnio s odgovorom jedno godinu dana ;) 

Nema veze, ali zato možda ima drugih forumaša kojima treba takva pomoć.