GTA 4

HAHHAHAH pa izašo je

HAHHAHAH pa izašo je
Sto je izaslo? kada sam rekao "potpuno nova igra" nisam doslovno mislio na datum izlaska

Instalirao sam EFLC,ali mi se losije izvodi nego GTA 4 sa 1.0.4.0 patchem.
Ovdje sam stavio 1.0.2.0,jel moze preporuka koji da stavim,da vratim na 1.0.1.0,iste postavke jos sam u EFLC morao srozati sjene na medium i night.
Najnoviji patch za GTA IV ti je 1.0.7.0, a najnoviji patch za GTA EFLC ti je 1.1.2.0.
To ti je potpuno nova igra (mislim nije kao expanzija), patchevi nisu povezani i nemas 1.0.2.0 za EFLC, imas samo 1.1.2.0 i to ti je najnoviji za EFLC.... iskljuci si clip capture.
Znam koji je patch za GTA 4,samo sto sa 1.0.4.0 su mi najbolje perfomanse.
1.0.7.0 velik fps drop.
Na taj sam mislio EFLC,gle nisam idiot da ne znam da su odvojene igre,pitam samo s kojim patchem za EFLC su najbolje perfomanse,nigdje u kontektsu EFLC nisam spomenuo GTA 4 vec samo da mi se GTA 4 bolje izvodi sa 1.0.4.0 patchem nego EFLC sa najnovijim patchem :)

Da i se isplati sad uzet za 280 kn gta IV complete edition?

Kaj? Ma skini si to...igra ne vrijedi ni kune kad je trebas patchevima pretrpat da bi radila pristojno

Pa gle ako skinem ne mogu online...

jesi cuo za hamachi? mozes online ako je skines, ja jesam

jesi cuo za hamachi? mozes online ako je skines, ja jesam
Jesam...Ali samo sa frendovima....

Ak mislis da je igranje sa pingom 300 vrijedno 280 kn onda kupi

Pa imao sam orginalni GTA 4 (key) i nisam imao laga (mislim na internet lag).... na hamachiju i tunngle-u odmah u prvih 1-2 min osjetim lag
BTW probaj ovo drakula789 klik, ugl treba ti key za Key and Lynch i s tim keyom mozes aktivirati neke GFWL igre (ukljucujuci i GTA IV).... malo je staro ali mozda se moze jos.

Koliko se ja sjećam ovo nikad nije radilo za gta 4.

Koliko se ja sjećam ovo nikad nije radilo za gta 4.
e nez, aktivirao sam si Street Fighter IV tako , a GTA IV sam kupio (samo key), dakle ne ovo...... a koliko se ja sjecam, moglo se i za GTA IV iskoristiti taj Kane and Lynch key hmmm ili je bio EFLC

bok svima,instalirao sam gta 4 i neće mi u postavkama da digne veću rezoluciju od 800x600?
jel ko zna u ćemu je problem?

sa zadnjim patchom i neće da radi opet.??

ništa,bok svima.adio

otkud mogu skinut sa interneta ali ne piratski torrent

otkud mogu skinut sa interneta ali ne piratski torrent
:facepalm:, ako skineš igru s neta onda je piratska, osim ako je ne kupiš steamu ili ostalim servisima...
u tom slučaju: http://store.steampowered.com/app/12210/

otkud si ti onda skinuo

jel još ima neko odgovor na moje pitanje vezano za gta?

Ubaci -norestriction u notepad i spremi u direktorij igre kao text file.

jel samo to treba? jer gledo sam neki tutorial na youtubu gdje treba dodat to no-restrictions u precac od gta...ali svaki put kad spremim windows mi kaze put neispravan

Stavi ga za početak samo u direktorij pa vidi.

stavio sam taj notepad file i nazvao ga norestrictions -nomemrestrict i u njemu pise isto norestrictions -nomemrestrict ...al nista se nije promjenilo

sad instaliram igru pa ću probati. trebaš otvoriti u igri gdje si instalirao novi txt nazvan commandline i u njemu upisat -norestriction.
kasnije javim da li radi

Znaci trebam u to upisat samo no restrictions, ne treba ovo nomemrestrict?

evo ga radi,netreba nikakvi novi txt raditi.prvo izvaditi launch gta 4 na desktop i onda ovo.desni klik na launch gta4 i na target i na zadnje ime u imenu mali razmak i zalijepiti ovo -norestrictions. i to je to. treba 1 gb video memorije za max.
svi proćitajte koji neznate kako napraviti,provjereno radi.
bok i uživajte :=)

Meni windows neda da promjenim cilj precaca....dodam to no restrictions i kad kliknem na apply jednostavno kaze put nije ispravan i vrati cilj kakav je bio

kopiraš iz igre gdje je instalirana gtalaunch na desktop prećac.pa desni klik i tamo di je target dodaš -norecstriction ,pogledaj malo bolje kako sam napisao,nemožeš fulat.

Evo, pokrenuo sam danas GTA IV na sljedecoj konfiguraciji (samo za test):
MBO: DFI NF4 Ultra Infinity socket 939, datira iz "davne" 2006 god
CPU: AMD Athlon 64 3000+, to je SINGLE CORE procesor i takt mu je na 1.80 GHz
GPU: PCI-e Sapphire ATI HD 4670 1GB
RAM: 1GB DDR1
Hint: nista nije clockano
Malo sam testirao sa patchem 1.0.7.0 i slike dolje za detalje (low je ali ne doslovno sve, npr. slideri su do 10, sjene nisu na off vec na low, filtri su na anisotropic x2 a ne na trilinear, definition je na on i reza je 1024x 768, a ne 800x 600... dakle, cca 90% je na low), na toj slici ispod je bilo 16 FPS-a u igri (ne u postavkama), KLIK za postavke
Inace, prosjek dok vozim po gradu je oko 14-16 FPS-a, dogodi se frame drop nekad pa padne na 7-8 FPS-a, kada je eksplozija onda nekada padne i do 3 FPS-a na sek pa se vrati na 8-12 i sl pa kada se maknem opet se vrati na uobicajenih 14-17 (prosjek), po plazi i airportu zna biti i do 22-30 FPS-a, u interioru odnosno prvoj kuci gdje se save-a ima cak i do 36-38 FPS-a heh, cutscene su i do 40-60 FPS-a.
EDIT: eh da, jos treba napomenuti da kada odem na Quit da igra nece izaci onako normalno/brzo vec moram resetrirati komp, barem mislim da nebi izaslo jer sam cekao 15-20 min.... nedostatak RAM-a jbg ali loadanje iznenadujuce brzo za takvu konfiguraciju.
Instalirao sam EFLC,ali mi se losije izvodi nego GTA 4 sa 1.0.4.0 patchem.
Ovdje sam stavio 1.0.2.0,jel moze preporuka koji da stavim,da vratim na 1.0.1.0,iste postavke jos sam u EFLC morao srozati sjene na medium i night.
Najnoviji patch za GTA IV ti je 1.0.7.0, a najnoviji patch za GTA EFLC ti je 1.1.2.0.
To ti je potpuno nova igra (mislim nije kao expanzija), patchevi nisu povezani i nemas 1.0.2.0 za EFLC, imas samo 1.1.2.0 i to ti je najnoviji za EFLC.... iskljuci si clip capture.