PC igre

Gta 4 patch

kero pet 27.2.2009 23:39

Prvi patch koji su izbacili ti je najbolji, sa drugim dobiješ neke nove opcije u vezi grafičkih postavki (Water Quality, Shadow Quality i Reflection Resolution) i popravke za neke bugove, al igra je jakoo bugovita da bi im trebalo 100 patcheva da je isprave i optimiziraju.

Jack Sparrow pet 20.3.2009 21:17
Bes7 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Neznam zašto ali na novim patchu(1.0.2.0) mi Niko nije htio ići na internet i nije mi lovio gamepad.

sta ce ti gamepad, lakse je na tasti!!!
 Ma ljepo mi je sjesti u fotelju i ljepo lagano igrat. Inače jest na tipkovnicu lakše ciljat i još neke stvari radit, ali neda mi se na tom tvrdom stolcu više sjedit jer me boli guza... A na gamepad ionako sam cilja pa mi je sve jedno.
Bes7 pet 20.3.2009 21:18
Jack Sparrow kaže...
Bes7 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Neznam zašto ali na novim patchu(1.0.2.0) mi Niko nije htio ići na internet i nije mi lovio gamepad.

Ma ljepo mi je sjesti u fotelju i ljepo lagano igrat. Inače jest na tipkovnicu lakše ciljat i još neke stvari radit, ali neda mi se na tom tvrdom stolcu više sjedit jer me boli guza... A na gamepad ionako sam cilja pa mi je sve jedno.
 sve to ok, ali je fazon u tome sto ja ovako govorim jer imam UDOBNU BOMBU od stolice za kompom
Jack Sparrow pet 20.3.2009 21:20
Bes7 kaže...
Jack Sparrow kaže...
Bes7 kaže...
Jack Sparrow kaže...

sve to ok, ali je fazon u tome sto ja ovako govorim jer imam UDOBNU BOMBU od stolice za kompom
 E, lako tebi!
Bes7 pet 20.3.2009 21:24
Jack Sparrow kaže...
Bes7 kaže...
Jack Sparrow kaže...
Bes7 kaže...
Jack Sparrow kaže...

E, lako tebi!
 hehhehe, ja sam perfekcionista
APazinjan sub 14.8.2010 13:49
MR.Boro kaže...

pozzz na gta 4 su mi prije nestajale teksture pa sam upadte instaliro i to  sam rijesio

igra mi lagga ima li neki patch koji smanjuje lagg

Naravno da ima, samo skini najnoviji 1.0.7.0 patch (upiši u google ;)

APazinjan uto 24.8.2010 21:50
MR.Boro kaže...

ma skinuo sve samo kad sam iso pokrenit gta 4 izbrisao mi patch social club i kad sam iso igru pokrenit trazi slive ja to skinem i isto pa sam je moro reinstalirat

sad kako da patch stavi,

Skini najnoviji patch te zatim skini najnoviji games for windows live ;)