PC igre

Grand Theft Auto V PC

KiCo77 čet 26.2.2015 12:35
Apachy kaže...

milijune? koji su to ljudi, bez zajebancije? pewdiepie ili kako se već zove, za kojeg sam čuo u south parku, je neki sinonim streamera i jubito celebritija.

sumnjam da su to milijunaši, vjerojatno imaju prosječnu/iznad prosječnu plaću, al sad da pale cigare sa stoticama nekako ne vjerujem.

Aha a ti ne igras igrice pa automatski palis cigare stoticama?

Zin8 čet 26.2.2015 12:39
Apachy kaže...

milijune? koji su to ljudi, bez zajebancije? pewdiepie ili kako se već zove, za kojeg sam čuo u south parku, je neki sinonim streamera i jubito celebritija.

sumnjam da su to milijunaši, vjerojatno imaju prosječnu/iznad prosječnu plaću, al sad da pale cigare sa stoticama nekako ne vjerujem.

LINK - u trenutku objave ove vijesti imao je oko 27milja subova,sad ih ima preko 34 sto znaci da je ta zarada jos malo porasla

jos jedan link .

nije jedini portal koji navodi tu cifru,a i iskreno..ako palis cigare sa stoticama,to ne dokazuje da si bogat nego ili si kre*en ili tatin sin koji ništa ne cijeni..eto tako 

DeniZg čet 26.2.2015 12:45

Mislim da malo potcjenjujete streamere ako mislite da lovu zarade tako da dođu pred PC, zaigraju igru i puste stream.

Siguran sam da se moraju dobro pripremiti i imati iza sebe odrađenu logistiku, a u tom slučaju to je više posao, a manje zabava.

naPerk777 čet 26.2.2015 12:55
Mitch kaže...
Kakvih likova sve ima u ovoj temi...od kad je PC gaming ili gaming općenito profesija (pogotovo tu u RH) pa da ste strogo pogođeni ovime?

Stvarno ne razumijem, da mi je bar vaš život da se imam vremena toliko igrat sa 20ak-30ak godina i uz to još nać vremena za raspravljat na forumu o odgađanju...di ovaj svijet ide
Mitch kaže...
Pa dobro ali zar je tebi normalno da netko svoje najbolje godine provodi doma (tokom dana) igrajuci igrice?

Navedi par uspjesnih ljudi koji su to radili...pod uspjeh ne mislim na achievemente u igricama.

Ljudi koji tako sa prijezirom gledaju na ostale vecinom nisu zadovoljni sa svojim zivotom. Opusti se covjece. Prije ce se neko igrati sa 20-30 godina nego sa 40+ i djecom na ledjima.

Uostalom GTA V je po PEGI namjenjena za one 18+ , tako da neznam o cemu pricas ;)

Dr.Feel čet 26.2.2015 13:07
Apachy kaže...

plitak

Friday čet 26.2.2015 13:08
naPerk777 kaže...
Prije ce se neko igrati sa 20-30 godina nego sa 40+ i djecom na ledjima.

Lakše se igrati sa 40+ nego 20-30 ako gledaš djecu. Ja imam 34 i troje djece. Najmlađe je godinu i pol, najstarije treći razred osnovne.

Kad budem 40+ neću se skidati sa igara čovječe

DeniZg čet 26.2.2015 13:22
Friday kaže...

Lakše se igrati sa 40+ nego 20-30 ako gledaš djecu. Ja imam 34 i troje djece. Najmlađe je godinu i pol, najstarije treći razred osnovne.

Upravo tako.

naPerk777 čet 26.2.2015 13:37
Friday kaže...
naPerk777 kaže...

DeniZg kaže...
Friday kaže...

Upravo tako.

Haha okej za taj dio se onda ispricavam . Izgleda da sam imao skroz pogrešno mišljenje o starijim igračima.

Kako to izgleda , mislim ako imaš posao i djecu igraš kad ih uspavaš ili imaš super ženu koja radi sve za tebe xD

Friday čet 26.2.2015 13:51
naPerk777 kaže...

Haha okej za taj dio se onda ispricavam . Izgleda da sam imao skroz pogrešno mišljenje o starijim igračima.

Kako to izgleda , mislim ako imaš posao i djecu igraš kad ih uspavaš ili imaš super ženu koja radi sve za tebe xD

Cure (imam tri kćeri) znaju kad tata stavi slušalice na uši da je onda vrijeme za igranje i da se moraju stišati. Ja baš ne igram puno. Uglavnom petkom odigram jednu turu od nekih 9 navečer do 2-3 u noći. Iznimno rijetko igram preko tjedna. Ponekad i vikendom bacim koju partiju. Ljeti se znam ustati u 5 ujutro i igrati do cca 9 kad se djeca probude. Igram isključivo Battlefield i od 2005. kad je izašao BF2 imam cca 1000h odigranih ukupno u BF2, BF3 i BF4. To je mizerija i zato ne mislim da je to problem. Radim ko životinja preko tjedna (ustao se jutros u 3:45, pogle kad mi je bio prvi post u BF4 temi) pa kad mi dođe da igram onda svi znaju da je vrijeme da se ispušem.

Sterotip (i to jako pogrešan) je da nakon ženidbe i djece gaming otpada. Znam dosta ljudi koji igraju znatno više od mene i svejedno su i profesionalno i obiteljski vrlo korektni. Žena i djeca ti neće život pokvariti nego obogatiti i imat ćeš vremena za sve što si i prije radio. Stignem se ja i naroljati i igrati i biti sa ekipom. Treba malo više organizacije nego kad si solo ali isplati se.

Zato kažem da ću kad prođem 40 igrati još više. Pogotovo kad pomislim kakav će onda hardver postojati i kakve će se igre igrati...

windforce čet 26.2.2015 18:17

Ima na netu,ja imam kod provjerenih svojih izvora koji testiraju GTA V na pc da je dobra optimizacija dosada,ali i da dalje ima problema na određenim mjestima s padom fps-a,SLI/Crossfire i dalje nisu dobri,to još popravljaju,poliraju igru da radi što bolje na nvdia driverima

SoynTech čet 26.2.2015 18:25
windforce kaže...

Ima na netu,ja imam kod provjerenih svojih izvora koji testiraju GTA V na pc da je dobra optimizacija dosada,ali i da dalje ima problema na određenim mjestima s padom fps-a,SLI/Crossfire i dalje nisu dobri,to još popravljaju,poliraju igru da radi što bolje na nvdia driverima

Ako ti mozes doci do takvih informacija i potvrda da obicni ljudi ne developeri testiraju igru tada bih se 3DM Skidrow nosTEAM i ekipa dokopli igre crackali i uplodali na torrent 

Apachy čet 26.2.2015 18:31
KiCo77 kaže...

Aha a ti ne igras igrice pa automatski palis cigare stoticama?

oladi malo sa tim agresivnim stavom i prestani mi ubacivati riječi u usta. pitam obično pitanje a tu mi kenjaraš bez da odgovaraš na pitanje. al ako te to veseli...

Zin8 kaže...

LINK - u trenutku objave ove vijesti imao je oko 27milja subova,sad ih ima preko 34 sto znaci da je ta zarada jos malo porasla

jos jedan link .

nije jedini portal koji navodi tu cifru,a i iskreno..ako palis cigare sa stoticama,to ne dokazuje da si bogat nego ili si kre*en ili tatin sin koji ništa ne cijeni..eto tako 

zahvaljaujem 

Oldy čet 26.2.2015 20:23
SoynTech kaže...
windforce kaže...

Ako ti mozes doci do takvih informacija i potvrda da obicni ljudi ne developeri testiraju igru tada bih se 3DM Skidrow nosTEAM i ekipa dokopli igre crackali i uplodali na torrent 

Što će ti kada ne radi kako treba.

SoynTech čet 26.2.2015 20:54
Oldy kaže...
SoynTech kaže...
windforce kaže...

Što će ti kada ne radi kako treba.

Evo nam i vidovitog milana koji zna kako igra radi prije nego što uopče izađe 

rokonja pet 27.2.2015 06:50
Friday kaže...
naPerk777 kaže...

hmmm, tu se i ja ubrajam i svejedno ima 800h coh2. a što tek bude s 40+...

ApretaH pet 27.2.2015 06:56

Ja sam se opskrbio sa novim procesorom i5 4690 te nova matična i jedan dodatan RAM keks od 4 GB pa se nadam da sad GTX 660 neće predstavljat problem za High detalje i 1080p/60fps.Nemam love sad još i za novu grafičku.
Došao sam u nekoliko navrata na iskušenje da kupim konzolu zbog GTA V al strpljen-spašen sad će PC verzija uskoro ako je i po 5 put ne odgode.

lovac82 pet 27.2.2015 15:29

Kada vidim sljedece (uglavnom Ubisoft igre), nimalo me ne cudi sto ljudi piratiziraju i sto je najgore od svega, u nekim situacijama ne mozes imati 100% content sve i da zelis jer neke verzije/ULC/DLC-e ne mozes kombinirati ako planiras ici na legalni nacin pa sve da si spreman sve platiti (pronjuskajte cs rin ru forum i sve ce vam biti jasno) . Kada vidim ovo, dode mi da se zbljujem i da nikada vise ne kupim igru od Ubisofta ali nazalost i drugi nisu imuni na slicne gluposti (EA, R* itd ali opet ne u tolikoj mjeri).... zalosno je sto na ilegalan nacin mozes otkljucati 100% contenta (zahvaljujuci 3DM/ALI213/Steam006 i drugima koji su to omogucili za Watch Dogs) dok na legalni nacin u nekim situacijama ne mozes. Umjesto da kazne pirate na pravi nacin, oni kaznjavaju legalne korisnike.... pfff

Watch Dogs

http://i.imgur.com/F2NpGz6.jpg

GTA V

http://s13.postimg.org/kvrtrr9nr/gtaaa.png

http://s23.postimg.org/bqrevtg97/Vehicles_in_GTA_V_GTA_Wiki.png