Gladiatus :)

Ja igram i 9 lvl sam

Ja igram i 9 lvl sam

Ja igram i 9 lvl sam

ja sam registriran na gladiatus jesi li ti na neku drugu igricu registriro

ja neznam na kojem sam serveru

na levelu sam 3

Samo vas cekam kada pocnete pratit aukcije ;)
Namjestavat cete sat u tri ujutro...
Do tada

ja sam na serveru 3 13 lvl, a na serveru 4 3 lvl

meni nepise na kojem sam serveru

E bok svima ja igram na 3 serveru i 17 sam lvl zovem se u gladiatus Vitez-Toni_- ako igrate na otom serveru javite se prodajem razne stvari i tražim nove prijatelje.

Ja igram na 3 serveru 17 lvl.

E bok svima ja igram na 3 serveru i 17 sam lvl zovem se u gladiatus Vitez-Toni_- ako igrate na otom serveru javite se prodajem razne stvari i tražim nove prijatelje.

lvl 52 na s1 :)

lvl 52 na s1 :)

Zanima me tko od vas igra gladiatus ili je igrao

A što je smiješno ..................

igra tipa ogame i takve. sve su to jednolične igre, promjenjenog dizajna, likova, bez priče, imalo akcije.

E ljudi zna li ko kakve cheatove za glaadiatus, ja gledam na youtube ali to ništa neradi??

E ljudi zna li ko kakve cheatove za glaadiatus, ja gledam na youtube ali to ništa neradi??

Koje ti je ime:..........meni devil_father al ču ga sad promjenit....de javi pa da napravimo savez....i ja sam na serceru 1 a lvl 20

regajte se na server 5

ja znam za c4c skriptu al mi neradi.jel to treba posebna skripta.znam i za gladiatus tool (moš mjenjat avatar,pokazuje ti postotak pobjede i slično...)

našo sam gladiatus tool (add-on za firefox).pokazuje ti postotak pobjede u areni,moš mjenjat avatar i još dosta toga.
evo linka ====> https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/9761

ja zovem se pahop 1 server

a ja pahop

Ja igram na s5-93lvl,na s3-81lvl,s6-3lvl..igro sam i na s1 al dobio ban bio sam 73lvl.,

Imali tko viška acc za mene i igrali tko na s8 ?