Ghost Recon Online

Meni je isto igra prilično dobra s obzirom na to da je besplatna. Nije mi jasno zašto nije popularnija. Možda ljudima smeta nešto sporiji gameplay.
Složio sam jedan filmić na brzinu ako nekoga slučajno zanima kako to izgleda. Ostavio sam 'atraktivnije' dijelove.

Zna itko problem, naime instalirao sam betu na komp i javlja mi da fali framework 3.5 ili Ie9. Ali ja to imam i dalje javlja da je negdje greška, akd pokrenem kao admina mi kaže da nemože pokrenut ?

Meni je isto igra prilično dobra s obzirom na to da je besplatna. Nije mi jasno zašto nije popularnija. Možda ljudima smeta nešto sporiji gameplay.
To je baš ono što se meni ovdje sviđa. Treba više timskog rada i te paziti bez bezglavog letanja. Odlična igra.

Nezz zasto ova tema nije bas popularna. Ovo je po meni sigurno najbolji f2p third person naslov...

a ocito... btw. dobri gameplayovi.. ja derem assualta, taman kupio as val

Jucer naiso na ovu igru pa odlucio vidit kako to izgleda.. i bome nije lose.. posto sam se vec naigrao geekski dosta igrica ovu cu onako po malo chilerski igrat koliko volje budem imao hehe.. btw imam Kod za starter elite pack.. (dobije se 1000rp-a 20 mombi i neki markovi )
Kod: GRC1S5Y1N2NB8K5V

Friško, toplo, novo - druga epizoda našeg drunk'n'play serijala, u boljoj produkciji ali i dalje bez sponzora. Igrali smo Ghost Recon: Phantoms, fenomenalan i BESPLATAN multiplayer shooter iz trećeg lica pa bacite pogled, lajk, komentar, subscribe :)
Evo ja sam ponovno počeo igrat nakon duljeg vremena, ne znam zašto sam prestao jer sad mi je igra postala predobra. Sad sam rekao i frendu da počne igrat jer kad imaš s nekim radit taktiku igra postaje još zanimljivija.