Ryder007 pet 20.1.2017 15:33

mislim da cu odustat dok ne srede ovaj glitch,danas opet sansa za ulazak u 2 diviziju(2. put ikad,nikad nisam bio u 2 diviziji),imam 15 bodova 4 tekme do kraja,oba dvije vodim i izvedu mi taj glitch,sad imam jos 2 tekme,nebum riskiro,da barem nadu nacina da ovi koji to koriste to da dobiju ban

Red_Star_Forever pet 20.1.2017 15:42

takodje, do juce mi se ovo nije desavalo ali verovatno naletim da citera kome treba pobeda kao i meni za osvajanje divizije i samo odjednom kad dam gol vise, on deset minuta pred kraj ne znam sta uradi ali meni samo se pokaze da su serveri pali i ja popusim da sam izgubio, ebem im pas mater i njemu i svima koji to rade....

movie pet 20.1.2017 16:16
Ryder007 kaže...

pitanje dali se isplati uzimat alexis sancheza na lw umjesto martiala i ozila na cam umjesto eriksena?

U ovom trenutku se ne isplati jer će za dva tjedna sanchez dobiti upgrade te će cijena ove kartice drastično pasti. Pričekaj. Ozil mi se nikada nije sviđao pa o njemu nemam neko mišljenje.

tenac pet 20.1.2017 19:24
Red_Star_Forever kaže...
takodje, do juce mi se ovo nije desavalo ali verovatno naletim da citera kome treba pobeda kao i meni za osvajanje divizije i samo odjednom kad dam gol vise, on deset minuta pred kraj ne znam sta uradi ali meni samo se pokaze da su serveri pali i ja popusim da sam izgubio, ebem im pas mater i njemu i svima koji to rade....

to se meni i prije dešavalo. jednostavno ko da je pukla veza, a nije

movie pet 20.1.2017 20:51

Čestitke. Uspjeli su sjebati igru i na konzolama. Danas odigram dvije tekme i u obje protivnik izađe iz igre. Prvu vodim 1-0 i lik izađe ali sada se meni bilježi pobjeda što je ok a ne kao poslije patcha da i ja dobijem DNF kao i lik koji je izašao iz igre. Drugu tekmu lik krene s centra, zbije si autogol i izađe iz igre. Opet meni pobjeda a njemu ne znam. Očito ima neka fora jer ne bi bezveze izlazio iz igre na samom početku. Uglavnom, kakav je smisao igre ako će svi izlaziti iz nje i koristiti propuste igre kako bi si bilježili pobjede? Evo, početak i kraj u prvoj minuti tekme. Strašno je što rade od igre koja im nosi stotine milijuna dollara.

https://www.youtube.com/watch?v=bEJoi60gqpM

jpantalon pet 20.1.2017 21:17

Po meni je igra na konzoli lošija puno. Skripta je puno primjetljivija nego na pc. Al ako je znaš okrenut u svoju korist nema nervoze. Fale mi cheateri koji su omogućavali osvajanje tri drafta u jedan sat.

ruya pet 20.1.2017 21:45
jpantalon kaže...
Po meni je igra na konzoli lošija puno. Skripta je puno primjetljivija nego na pc. Al ako je znaš okrenut u svoju korist nema nervoze. Fale mi cheateri koji su omogućavali osvajanje tri drafta u jedan sat.

Da, bas sam pisao o tome skoro, bolji je gejmplej na pc verziji i sigurno ima manje skripte, da se lako primetiti, da nema citera na pc ne bih nikad prelazio na konzolu. 

movie pet 20.1.2017 22:06
ruya kaže...
jpantalon kaže...

Da, bas sam pisao o tome skoro, bolji je gejmplej na pc verziji i sigurno ima manje skripte, da se lako primetiti, da nema citera na pc ne bih nikad prelazio na konzolu. 

Meni je gameplay puno bolji na konzoli. Izgleda da je sve stvar navike. Tu i tamo bacim koju tekmu na PC i to mi je živa teretana. Igrači tromiji, lošije se kreću, udarci po golu nemjerljivo lošiji nego na konzoli, lakše se branim na konzoli, igrači mi manje plešu oko protivničkog igrača. Ono, nema niti jedan razlog zašto bih igrao PC verziju igre osim nostalgije. Što se skripte tiče ne znam po čemu je na konzoli izraženija? Igra me jednako maltretira na obje platforme. Ja bih to ovako rekao: trećinu golova sam isprovociram, trećinu golova igra isprovocira i trećinu golova dobijem jer me protivnik izigrao. No generalno gledajući sve probleme kojima smo izloženi ova igra je definitvno smeće.

ruya pet 20.1.2017 22:41
movie kaže...
ruya kaže...
jpantalon kaže...

Meni je gameplay puno bolji na konzoli. Izgleda da je sve stvar navike. Tu i tamo bacim koju tekmu na PC i to mi je živa teretana. Igrači tromiji, lošije se kreću, udarci po golu nemjerljivo lošiji nego na konzoli, lakše se branim na konzoli, igrači mi manje plešu oko protivničkog igrača. Ono, nema niti jedan razlog zašto bih igrao PC verziju igre osim nostalgije. Što se skripte tiče ne znam po čemu je na konzoli izraženija? Igra me jednako maltretira na obje platforme. Ja bih to ovako rekao: trećinu golova sam isprovociram, trećinu golova igra isprovocira i trećinu golova dobijem jer me protivnik izigrao. No generalno gledajući sve probleme kojima smo izloženi ova igra je definitvno smeće.

Slazem se da je smece ali kad izg ne mozemo bez nje, navuceni smo 

movie pet 20.1.2017 23:36

Evo, ovakav gol kakav je dobio ovvy na 7 min 9 sek, dobio sam već nekolikom puta. Gledam i vidim da će pasti gol jer mi je situacija jako poznata. Dakle od ovog smeća ne mogu se obraniti niti najbolji. Dva obrambena stoje i čekaju da popiju gol. Stvarno sramota. Na 9 min 27 sek cirkus se nastavlja. I ova situacija mi je jako poznata. Štoviše, doživio sam je nekoliko puta. Gledajući sve ovo stvarno se zapitam koje mi to droge trošimo da ovo pušimo iz godine u godinu?

https://www.youtube.com/watch?v=pKpXgQqF6bM&feature=youtu.be

Red_Star_Forever pet 20.1.2017 23:52
movie kaže...

Evo, ovakav gol kakav je dobio ovvy na 7 min 9 sek, dobio sam već nekolikom puta. Gledam i vidim da će pasti gol jer mi je situacija jako poznata. Dakle od ovog smeća ne mogu se obraniti niti najbolji. Dva obrambena stoje i čekaju da popiju gol. Stvarno sramota. Na 9 min 27 sek cirkus se nastavlja. I ova situacija mi je jako poznata. Štoviše, doživio sam je nekoliko puta. Gledajući sve ovo stvarno se zapitam koje mi to droge trošimo da ovo pušimo iz godine u godinu?

https://www.youtube.com/watch?v=pKpXgQqF6bM&feature=youtu.be

neces verovati ali ja sam pre da pogledam klip sto si postavio slicnu utakmicu pre pola sata odigrao, imao sanse, i psovao, i drao se al Vardy ne moze da da gol pa ne moze, a protivnik nije imao sut na gol i onda dodje lik centrira i Saciri mi da gol glavom pored Bailija i smalinga i ja izgubih mec. Popizdeo sam skroz....da ne pricam sto se desava da me dybala redovno kad igram protiv njega ebe ko magarca svaki put kad protivnik sa njim sutne ona ulazi u gol a ja sa robenom ne mogu da dam gol  kad je 1 na 1 situacija, ja pogadjam stativu....

movie sub 21.1.2017 00:11

Nakon patcha vidim vraćaju se neke stare boljke. Opet je aktualna ona fora ja dodam lijevo a igra desno. Ja igraču u gol šansi a igra doda igraču u zaleđu. I tako... pa ja ne znam je li oni to rade namjerno ili su samo hrpa debila kojima se posrećilo?

ddjuro92 sub 21.1.2017 03:06

meni se u 30-tak utakmici u 2.diviziji desio sam jedan disconnect dok sam u draftu prvu tekmu vodio 4-0 i naravno disconnect, žalim se ea-u i dali mi oni token i opet prva tekma izbaci me. popizdio sam. kak funkcionira uopce taj glitch?

movie sub 21.1.2017 06:16
ddjuro92 kaže...
meni se u 30-tak utakmici u 2.diviziji desio sam jedan disconnect dok sam u draftu prvu tekmu vodio 4-0 i naravno disconnect, žalim se ea-u i dali mi oni token i opet prva tekma izbaci me. popizdio sam. kak funkcionira uopce taj glitch?

prelistaj zadnje dvije stranice pa pročitaj

ddjuro92 sub 21.1.2017 08:28

ma stari moj bolje da nisam pisao ovaj post gore. Znaci vodim 3-0 u 40min frajer laganini start i mene disconnecta...mam.u im njihovu ea kad mislite to sredit gamad odvratna. od danas do daljnjeg samo prijateljske mislim igrat. pozz

movie sub 21.1.2017 10:27
ddjuro92 kaže...
ma stari moj bolje da nisam pisao ovaj post gore. Znaci vodim 3-0 u 40min frajer laganini start i mene disconnecta...mam.u im njihovu ea kad mislite to sredit gamad odvratna. od danas do daljnjeg samo prijateljske mislim igrat. pozz

Zadnja dva dana igram samo prijateljske no ista je stvar. Jučer mi prva tri protivnika izađu iz tekme. Jedan si sam zabije i izađe kako sam postao. Tek sam četvrtu tekmu odigrao normalno. Potom mi se posrećilo pa sam još dvije tekme odigrao do kraja i pravo je čudo da nitko nije izašao iako sam u svima pobijedio. Izgleda da ima još normalnih igrača. Ne mogu vjerovati kako im se ovakve stvari mogu dogoditi? Ipak im je ova igra tvornica novca. 

Hexfire sub 21.1.2017 13:16
movie kaže...
ddjuro92 kaže...

Zadnja dva dana igram samo prijateljske no ista je stvar. Jučer mi prva tri protivnika izađu iz tekme. Jedan si sam zabije i izađe kako sam postao. Tek sam četvrtu tekmu odigrao normalno. Potom mi se posrećilo pa sam još dvije tekme odigrao do kraja i pravo je čudo da nitko nije izašao iako sam u svima pobijedio. Izgleda da ima još normalnih igrača. Ne mogu vjerovati kako im se ovakve stvari mogu dogoditi? Ipak im je ova igra tvornica novca. 

Općenito gledano je ekipa koja igra quick match poštenija/normalnija od onih koji igraju samo seasons. Javi se na pp pa bacimo friendly, obećajem da ćemo odigrat do kraja :D.

miikaa77 sub 21.1.2017 13:57

Od svih igraca sto sam probo preko Griezmanna, Balea, Neymara, Ronalda, Ibrahimovica, Modrica, Inieste, Diega Coste, Sancheza.. igrac koji me je najvise odusevio je definitivno Pogba, kakva je to zvijer, ima sve sto treba u ovoj igri, snagu, sut, brzinu, igru glavom, defanzivu. BEAST