vaskeas pon 16.1.2017 17:22

ja igram na xboxu i nemam apsolutno ni jednu zamerku.sto se tice placanja koristim domace master i visa kartice i sve sljaka samo sto moras da prijavis laznu adresu u stvari pravu ali iz regiona koji koristis.ja sam stavio da sam sa beverli hilsa i sve sljaka :) ima xbox jednu finu prednost a to su igre koje dobijas sa goldom umeju cesto da budu jako veliki naslovi dok na ps su obicno to neke manje igre.ali i ps ima svoje prednosti a to su sigurno bolje ekskluzive :)

Skilledžija pon 16.1.2017 17:32

663 MB update mi upravo skida za PC.

The fourth title update for FIFA 17 has just been announced by EA Sports and it will go live on PC first after the close of the current weekend league.

The new update will address the following:

FIFA Ultimate Team

• Displaying correct kit on the player in the kit select screen.
  • Players will no longer be able to set custom player positions in Team Management during gameplay.
  • An issue in Squad Building Challenges where switching a higher rated player with a lower rated player resulted in the overall squad rating going up.
  • Removed Est. Date, Crest and Squad Name from the FUT Champions matchup screen.
  • Changed the latency bar graphic to give more detail on connection quality.

Career Mode

• An issue where the current weekly wages from the budget tab do not properly reflect the actual weekly wages.

Visual / Presentation

• Improved camera selection for slow motion goal replays.
  • Addressed EATV buffering.
  • Addressed audio balance of French commentators.
  • Gameplay commentator language for The Journey now defaults to language selected in Game Settings.

Gameplay

• Adjusted the defensive line position for low pressure tactics.
  • Addressed an issue where a pass was made without a button press.

The update will be available on other platforms next week.

Siky1234 pon 16.1.2017 17:49

Umjesto da poprave input lag i takva sranja oni fiksiraju dreseve, jebali ih oni.
Nisam palio fifu mjesec dana jer sam poceo zivcanit i upalim danas da vidim ja taj njihov update.
Lag do neba, dođem do penala, lik opuca, moj se baci u dobru stranu ispred crte, obrani loptu, sve super, kad odjednom gol za njega. Nije prešla crtu, nema šanse.
Dosta do novog update-a.

Ryder007 pon 16.1.2017 18:06
Skilledžija kaže...

663 MB update mi upravo skida za PC.

The fourth title update for FIFA 17 has just been announced by EA Sports and it will go live on PC first after the close of the current weekend league.

The new update will address the following:

FIFA Ultimate Team

• Displaying correct kit on the player in the kit select screen.
  • Players will no longer be able to set custom player positions in Team Management during gameplay.
  • An issue in Squad Building Challenges where switching a higher rated player with a lower rated player resulted in the overall squad rating going up.
  • Removed Est. Date, Crest and Squad Name from the FUT Champions matchup screen.
  • Changed the latency bar graphic to give more detail on connection quality.

Career Mode

• An issue where the current weekly wages from the budget tab do not properly reflect the actual weekly wages.

Visual / Presentation

• Improved camera selection for slow motion goal replays.
  • Addressed EATV buffering.
  • Addressed audio balance of French commentators.
  • Gameplay commentator language for The Journey now defaults to language selected in Game Settings.

Gameplay

• Adjusted the defensive line position for low pressure tactics.
  • Addressed an issue where a pass was made without a button press.

The update will be available on other platforms next week.

uf ovo zadnje me sad uvjerilo da nije mog joystick kriv za automatska dodavanja iako nisam stisnuo tipku

movie pon 16.1.2017 18:07
vaskeas kaže...

ja igram na xboxu i nemam apsolutno ni jednu zamerku.sto se tice placanja koristim domace master i visa kartice i sve sljaka samo sto moras da prijavis laznu adresu u stvari pravu ali iz regiona koji koristis.ja sam stavio da sam sa beverli hilsa i sve sljaka :) ima xbox jednu finu prednost a to su igre koje dobijas sa goldom umeju cesto da budu jako veliki naslovi dok na ps su obicno to neke manje igre.ali i ps ima svoje prednosti a to su sigurno bolje ekskluzive :)

Vidiš, na PS to ne funkcionira. Podaci na kartici ne odgovaraju podacima s kojim si se regao i ne možeš plaćati karticom već moraš kupovati bonove. Naravno na HR storeu vrijede HR kreditne kartice kao što su visa i master. Na engleskom storeu engleske kartice i tako u krug. Mislio sam da je ista stvar i na xboneu jer mi je kompić imao prošli xbox i nije mogao koristiti karticu već je kupovao bonove. Zašto, kako, nemam pojma ali znam da smo pričali pa mi je rekao. Mislim, nije mutav i ima i visu i master tako da nisma imao razlog da mu ne vjerujem.

Te legende i mene vuku ali opet imati dvije konzole samo zbog fife mislim da bi bilo pretjerivanje..

KiCo77 pon 16.1.2017 18:08
movie kaže...

Hvala KiCo kaj si mi pomogao spizditi 110k coinsa na dva packa. Naravno, boje o kojima pričaju meni se ne ukazuju a vrtio sam sve dobrih 40 minuta. Više mi se nije dalo. Otvarao sam ova dva packa na najsličnijim bojama o kojim se priča. Pa je li normalno da u 110k dobijem ove igrače? ovdje nema vrijednosti 20k coinsa. Jebena sramota i fakat više ne otvaram packove jer to nema nikakvog smisla. Očito je tamo negdje zapisano da moram uvijek dobiti karu i to najveću.

A jbg, ja nemam konzolu, samo prenosim vijest, i sam si vidio komentare tamo.. 

movie pon 16.1.2017 18:35
KiCo77 kaže...

A jbg, ja nemam konzolu, samo prenosim vijest, i sam si vidio komentare tamo.. 

Ma zezam se. Evo do sada sam vrtio i nisam niti jednom dobio boje o kojima oni govore. Lik dobije dva puta sif higuaina. Još kaže evo ga i evo ga. Dobro snimim te boje ali u ova dva sata meni se nisu ukazale. Kažem ti, netko mi tamo ne da da dobijem i to je to. Ostalo mi još 15k coinsa i to spizdim na neke približne boje i uleti immobile. Pa fakat jebena sramota. OK, bar sam sada na nuli pa nemam kaj više kemijati..

Red_Star_Forever pon 16.1.2017 20:42

ljudi da li se vama desava upravo sada da je otezano bilo sta raditi u FUT-u, dva dana mi treba da sa gljivicom promenim bilo sta, kao da zakoci pa onda radi, da li se to nekom jos desava na PS4???Hvala....
P.S: todo pre nekih dva sata se nije desavalo...

TheMaverick uto 17.1.2017 08:53
jpantalon kaže...
Dopao me themaverick sa svojim talijanskim svemircima prije sat vremena u vikend ligi. Boze sacuvaj utakmice, dobio me 1-0. U obrani izgubim loptu na neki divlji autotackle, i odbijanac gol. U 65. min prede na 5-3-2 i udre ultra defensive po mojoj procjeni i dobijem gol sansu u 85.min i Shaqiri s 2 metra pogodi buffona u prsa. Svakako dobar igrac, to mi je prvi L danas bio.

Ako si mislio na mene kolega, onda se puno toga ne slaže...Ovu vikend ligu nisam igrao sa talijanima i kamo sreće da su neki svemirci. Druga stvar..., cijelo vrijeme igram 4-4-2 uz svoju taktiku koju sam sam podesio, tak da...

BTW.,

uspio sam se odhrvati ovim plavim packovima i sve što sam zaradio sam potrošio na igrače za koje sam smatrao da su mi potrebni. Sada imam 4 squada iz 4 lige petice i ostalo mi je samo da lagano gradim squad iz PL.

Kroz vikend ligu sam solidno napredovao i uvijek mi je cilj osigurati narednu, ali mi nedostaje više vremena, tako da mi je dosta tekmi propalo, a tamn sam bio na putu prema gold rank 3.

Već sam mislio da ću morati muku mučiti kroz kvalifikacije, jer zadnji put sam umalo dobio slom i kao lovac u mutnom čekao zadnje sate kako bi se kvalificirao. Sada sam to učinio korz divizije, jer sam konačno dohvatio div 1 na ps4, tako da će naredna vikend liga biti najslađa.

Imao sam mnogo igrača na raspolaganju i to kao nikad prije, tako da sam vrtio razne kombinacije i upalilo je. Među najzaslužnijim igračima bi istakao redom: Adlera, Howedesa, Sokratisa,Piszczeka,Schmelzera, R.Sancheza(njegov doprinos se ne može izmjeriti), Thiaga, Schurlea, Hermanna, Hernandeza,Hahna, a sa druge strane Godina, Mangalu, F. Luisa(vrhunski LB), Juanfrana, Kokea, Gabia, N'Zonzia(majstor za čuvanje reze, koji ulazi kada su svi na izmaku snage), Carrasca, Williamsa i Gameiro-a kao najuboitijeg napadača u čitavoj priči i koji je mi je prvi na ps4 dohvatio onaj trofej za 50 postignutih golova.

Sa obe ekipe imam preko 50 odigranih tekmi i dobro se drže. Kada vidim da ne ide dovoljno je ubaciti samo jednu svježu karticu i odmah sve živne.

Najviše me razočarao Lacazzete, a jedan je od najskupljih. Ubijali su me sa njim i jedva sam čekao da ga se dokopam, kad ono truba, osim prve tekme gdje odmah bljesnuo. Fula mi zicere nad zicerima. Cavani je dosta bolji i konstantniji.

soft uto 17.1.2017 09:05
vaskeas kaže...

Ne znam kada si zadnji put kupio nešto preko XB stora, no meni više ovo ne prolazi.

Iako XB nema službenu podršku u Hrvatskoj, XB (MS) support je miljama ispred svih ostalih supporta, od online chata, do poziva.

vaskeas uto 17.1.2017 11:48

Pre jedno tri meseca sam drugaru namestao placanje preko kartice na xboxu i sve je sljakalo kupovao je gold i kako kaze svaki mesec mu igra uredno sa te kartice vrsi naplatu.iz srbije sam ali mislim da to nema veze.

Skilledžija uto 17.1.2017 15:33

Izgleda da ću i ja dobiti PS u petak pa me zanima jedna stvar.
Spominjali ste prebacivanje accounta s PC na PS pa me zanima kako to funkcionira.
Da li kad prebacim na PS gubim account na PC ili mi on funkcionira na obje platforme?

movie uto 17.1.2017 17:35
Skilledžija kaže...
Spominjali ste prebacivanje accounta s PC na PS pa me zanima kako to funkcionira.
Da li kad prebacim na PS gubim account na PC ili mi on funkcionira na obje platforme?

Prilikom prvog pokretanja fife na PS4 igra će te tražiti da kreiraš origin acc ili upišeš postojeći. Ako već imaš acc na PC možeš na PS4 upisati šifru origina s PC i normalno igrati. Taj jedan acc će ti biti upotrebljiv i za PC i za PS4. Naravno, možeš kreirati i novi. Origin razlikuje kada igraš pc a kada ps4 verziju igre. Na web appu u gornjem desnom kutu je bilo da si možeš prebacivati želiš li biti na web appu Pc fife ili PS4 fife. Sve je vrlo jednostavno. Samo trebaš znati da ako nešto zgriješiš i banaju ti acc ostaješ bez igre na obje platforme ako koristiš samo jedan origin acc za obje verzije igre. Naravno ako koristiš jedan acc kartice za svaku platformu ostaju na toj platformi. Kada se logaš u petak na origin acc na PS4 neće ti kartice igrača s PC prijeći na PS4. Startaš od nule.

Cadus uto 17.1.2017 19:07

Jel zna netko zas ne dobivam daily gifts prilikom ulaska u mobilnu aplikaciju FUT Companion? Jer sad traje ta promocija, od 9.1. izlaskom TOTYja (https://www.ultimateteam.co.uk/2016/07/16/fifa-17-daily-gifts-fut-web-app/). Još sam na pocetku fife, imam odigrano svega 15 tekmi pa ce mi znaciti...

Ii takoder na FUT companion (kao i na internetu) nemrem koristiti market, pojavljuje mi se poruka: "Continue playing FUT 17 on Playstation 4 to unlock access to the Transfer Market". Negdje sam procitao da se to pojavljuje kada se prelazi s platforme na platformu - FIFU 16 sam igrao na PCu, a FIFU 17 na PS4 - a ostao mi je naravno isti origin account :) Pa koliko vremenski treba proci da mi se otvori Market?

DadoZG uto 17.1.2017 19:08
Skilledžija kaže...

Izgleda da ćeš onda za vikend dobit porciju?? 

movie uto 17.1.2017 19:53
Cadus kaže...

Jel zna netko zas ne dobivam daily gifts prilikom ulaska u mobilnu aplikaciju FUT Companion? Jer sad traje ta promocija, od 9.1. izlaskom TOTYja (https://www.ultimateteam.co.uk/2016/07/16/fifa-17-daily-gifts-fut-web-app/). Još sam na pocetku fife, imam odigrano svega 15 tekmi pa ce mi znaciti...

Ii takoder na FUT companion (kao i na internetu) nemrem koristiti market, pojavljuje mi se poruka: "Continue playing FUT 17 on Playstation 4 to unlock access to the Transfer Market". Negdje sam procitao da se to pojavljuje kada se prelazi s platforme na platformu - FIFU 16 sam igrao na PCu, a FIFU 17 na PS4 - a ostao mi je naravno isti origin account :) Pa koliko vremenski treba proci da mi se otvori Market?

jučer je bio zadnji dan, gotovo je... Ošli toty, ošli darovi...

Što se web appa tiče, bar je tako bilo do sada, u gornjem desnom kutu imao si opciju da si prebaciš koji web app hočeš. PS4 ili PC. Pogledaj je li i sada tako.

movie uto 17.1.2017 19:56
Sova kaže...

Evo i meni dojadili bezveznjaci na pc verziji pa sam danas ipak kupio PS Sad me zanima di ima najjeftinije za nabaviti Fifu jer mi se ne placa 500 kn...

probaj na njuškalu. Jebi ga, do prije dva tjedna bili su popusti preko storea. Bila je oko 250kn.

Sova uto 17.1.2017 20:17
movie kaže...
Sova kaže...

Evo i meni dojadili bezveznjaci na pc verziji pa sam danas ipak kupio PS Sad me zanima di ima najjeftinije za nabaviti Fifu jer mi se ne placa 500 kn...

probaj na njuškalu. Jebi ga, do prije dva tjedna bili su popusti preko storea. Bila je oko 250kn.

Super... I ja ga znam pogoditi... Sad sam kupio account preko neke cdkey stranice za 200 i nesto sitno kuna i nadam se najboljem

movie uto 17.1.2017 20:40
Sova kaže...

Super... I ja ga znam pogoditi... Sad sam kupio account preko neke cdkey stranice za 200 i nesto sitno kuna i nadam se najboljem

Znaš da kupovinom ukradenog acc riskiraš trajni ban konzole ako te skuže?

vaskeas uto 17.1.2017 21:55

ja sam bio kupio acc za xbox pre order i igra radila 12 dana i samo mi od jednom pisalo kupi igru da bi igrao.morao sam da reklamiram da se snjima dopisujem 2 nedelje i onda su mi refundirali .neki sajt "cjs cdkeys" kod njih je sada fifa oko 35$ sada key za igru za xbox.kupovao sam dosta preko njih korektni su.

Sova uto 17.1.2017 22:27
movie kaže...
Sova kaže...

Znaš da kupovinom ukradenog acc riskiraš trajni ban konzole ako te skuže?

Navodno na tom sajtu ne trguju ukradenim accountima. Par ljudi koje znam je kupovalo tamo i sve je proslo ok. Tip na chatu tvrdi da nikad u povijesti sajta nisu imali slucaj bana konzole. Mozda sam malo brzopleto kupio, ali sad nema nazad.

Cadus uto 17.1.2017 22:47
movie kaže...
Cadus kaže...

jučer je bio zadnji dan, gotovo je... Ošli toty, ošli darovi...

Što se web appa tiče, bar je tako bilo do sada, u gornjem desnom kutu imao si opciju da si prebaciš koji web app hočeš. PS4 ili PC. Pogledaj je li i sada tako.

Aha, onda ova stranica malo kasni sa obnovom informacija.

Vidim opciju, i stoji mi na PS4. Javio sam im se preko live chata, i rekao mi je da moram imati minimalno 25 odigranih utakmica da bi mi se transfer market otvorio. Morao sam ih tak pitati jer vidim ekipe po stranim forumima da su imali s tim problema i nakon 100, pa neki cak i 500 utakmica i to su tek razrjesili nakon komunikacije s njima.

Pa eto, ak se to jos nekom pojavi da znate! :)

movie uto 17.1.2017 23:16
Sova kaže...

Navodno na tom sajtu ne trguju ukradenim accountima. Par ljudi koje znam je kupovalo tamo i sve je proslo ok. Tip na chatu tvrdi da nikad u povijesti sajta nisu imali slucaj bana konzole. Mozda sam malo brzopleto kupio, ali sad nema nazad.

Nisam se nikada s time previše zanimao ali imaš PS4 grupu na bug forumu pa se malo i tamo prebaci pa vidi iskustva. Nije mi jasno kakvim acc trguju ako nisu ukradeni, pogotovo za relativno male novce s igrama na njima? Ako imaš onu foru da ne smiješ ulaziti u taj acc već igrati preko svog acc igre koje su na tom kupljenom acc onda znaš da je ukraden. Nisam nikada imao želju tako nešto isprobavati. Imam svoj acc, tri igre koje igram i više mi ne treba. Prije otprilike mjesec dana imao sam pokušaj krađe acc ali sam u zadnji tren spriječio veće neugodnosti. Moja preporuka ti je aktivacija dvostupanjske zaštite kako ne bi imao problema s pokušajem krađe acc.

ruya uto 17.1.2017 23:27

Ova fifa je napravljena da ljudima kida zivce, nema tu ni skila ni nista tj ima ali jako malo, momentum i sreca i nista vise, malopre ubijem lika i povede 1:0 iz jedinog suta, slika je prvo poluvreme samo, na kraju je ostao isti rez, ne treba se nervirati i to je to.

Skilledžija sri 18.1.2017 09:05
ruya kaže...
Ova fifa je napravljena da ljudima kida zivce, nema tu ni skila ni nista tj ima ali jako malo, momentum i sreca i nista vise, malopre ubijem lika i povede 1:0 iz jedinog suta, slika je prvo poluvreme samo, na kraju je ostao isti rez, ne treba se nervirati i to je to.

LOL

Jučer sam igrao identičnu partiju samo što sam je kod mene na poluvremenu bila reza 1-1, ali šutevi identični.

On je imao 1-0 šuteve, a ja 7-3 i reza 1-1.

Na kraju me pobijedio 2-1 bez ikakve igre.

Lopta mu se odbijala kao u fliperu svaki put ravno u noge njegovima.

Trebao sam to snimiti da vidite kako izgleda kad se lopta odbije 7 ili 8 puta zaredom liku u noge.

Ja izbijem, njegovom ide lopta, ja opet izbijem i tako sve dok nije zabio.

U normalnim uvijetima bi ga razbio 5-0 bez problema.

E da, još mi je penal obranio LOL

A dvaput mi ukliže u svom šesnaestercu i ništa.

No, više se skoro niti ne nerviram oko toga.

Znam zašto sam tu partiju morao izgubiti i pomirio sam se s time čim sam na početku vidio da lopta u 90% slučajeva ide protivniku.

Naime, prije te partije sam imao niz od 7-8 pobjeda i jednostavno je igra odlučila da je dosta.

movie sri 18.1.2017 11:29

A gle, to je fifa. Vodim lika 2-0. Imam nekih 18 udaraca po golu. Golman mu čuda brani. Trebalo je biti 4/5-0 za mene. Posjed lopte 73/27 za mene. Uđemo u zadnjih pet minuta i ja se ne mogu točno dodati. Što god da napravim on je na lopti. Vraćam s bočnim stoperu ali igra odluči da je bolje vratiti golmanu. Naravno od njega se lopta baš u tom trenutku odbije kao od zida i odjednom je u nogama njegovog napadača koji zabija na prazan gol. 88 minuta.

Krenem s centra i ne bi dodao točno da dubim na glavi. Ne mogu centar prijeći. Lik centrira u bunar gdje jedan njegov igrač stoji između moja četiri. Svi nešto kao trzaju s glavom ali niti jedan neće skočiti. Lik skoči i zabije. 2-2. Krenem s centra i kraj. Gledam u ekran kao tele. Sve mi je jasno ali opet mi ništa nije jasno. Zašto k vragu, zašto tako mora biti?

Samo da dodam to mi je to bila predzadnja tekma u diviziji i trebala mi je pobjeda. Krenem u zadnju i dobijem lika sa svim sbc talijanima plus sif higuain. Moji talijani svi zajedno možda 15k. Dobro ništa to ne znači. Krene tekma, vidim lik zna igrati. Veže skillove sa smislom, kombinira. Ne mogu doći do lopte no dobro se branim. I onda mu presijećem jedno dodavanje i 1-0 za mene. Do pluvremena mu to napravim još četiri puta. Vodim pet nula, pucam 5/5. Lik izađe. Što reći? Ono što sam već rekao, to je fifa.